Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 459
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Pampers какво е червен картон?

Тукашните здравни картони, в които пишат лекарите + мерилки, теглилки, ваксини и т.н.

# 76

Сладурки  Laughing.

Аз съм напуснала България 90-те години на миналия век тогава мобифон да имаш беше върха и които имаше на масата го слагаше да се вижда  Wink!
Не си ходя често, за последно съм била в София преди 5 години, но тогава с бебета се занимавах и с младежта не съм говорила. Как им казвате на mobiles, iphones на български? Аз още си мисля, че са мобифони, но явно не  newsm78. Кажете да светна и мъжа ми, а и децата, че те така им казват като ги накарам на български да говорят. Да не се излагаме семейно като отидем в България.

Ми освен телефон, просто същото директно от английски на български - смартфон, ако си iphone - айфон  Laughing  Laughing

Аз често казвам звънни ми на мобилния  Wink

# 77
  • постоянно
ДжиАй, 
И аз мобифони им казвам , но знам , че имам смартфон. 
Първият ми мобифон  май беше през 1997-1998 Сони с една дълга тънка изтегляща се антена.  Супер гъзария. Минутата беше над  2лв  hahaha

# 78
  Аз мобилен му викам, но незнам дали не съм си го побългарила аз или и в БГ така му викат  newsm78
  Иначе ние имахме мобифон, даже още го имаме в БГ, че то си е уред антика! Имах и още имам пейджър, ех времена, ех нрави. Като разказвам след 10 години на чавето сигурно ще ме мисли за динозавър...

# 79
  • Bristol
Знам го май този Сони, но с изтегляне на антена ли беше или приплъзгващо се капаче  Laughing И в градския транспорт никой не смееше да си извади и говори по мобилния. Мобилтел имаха покритие само в София и Пловдив по това време, докато Мобиком беше доста по-напред с материала. Аз тогава работех за Мобилтел и всички имахме служебни телефони, голяма гъзария. И се дразнехме някой като наречеше джиесема мобифон  Crazy все едно да объркаш мама с баба, две различни генерации на мобилните технологии  Mr. Green леле спомени  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 23:31 от Merry

# 80
  • постоянно
Добро утро на всички и честит празник на всички Българи!   Peace

Мерри,
 ето такъв мисля , че беше . Антената се изваждаше и прибираше .  Mr. Green

После
ъпгрейднъх на Нокиа

# 81
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит празник и от мен!

Помня ги и аз тези, но мобифон нямах, обаче имах същата Нокиа  Mr. Green

# 82
  • Англия
Ох, и ние имахме пейджър, на майка ми служебен. Това е безумно изобретение, трябваше да се обадиш на един телефон, да продиктуваш номер и текст и операторът го изпращане. Не си спомням дали между пейджърите можеха да се обменят съобщения  newsm78 newsm78 newsm78

# 83
  • До хладилника, който обичам
Моля, моля, в нашата къща имахме истински мобифон, не като тези slim line, които показвате  Naughty

Другата му функция е оръжие за самозащита. Млатнеш някой и го оставяш с фрактура.

А аз имах пейджър  Mr. Green и великите съобщения по пейджърите, помните ли колекциите от смешни съобщения, които публикуваха?

# 84
  • постоянно
Бу ,
 това във кола ли се държи ?  Наистина 2 в 1 ( и телефон и средство за самозащита )  Mr. Green

# 85
  • До хладилника, който обичам
Не Mr. Green в ръка. Бяха твърде големи за джоб или за мъжка чантичка. Нямаха калъфи.

# 86
Честит праник, момичета!
https://www.youtube.com/watch?v=3ctcEG_2JLw
Да, знам, че Родопите остават турска територия, но харесвам много песента.

С ревю и снимка на мобифон не мога да участвам.

# 87
Здравейте и от мен и честит ни празник!

Чета и ви се радвам отстрани  Hug При повечето са се нарадили нещата - кой с нови училища за децата, кой в нова къща, кой със самолетни билети.. Mr. Green При нас всичко е леко...несполучливо, но надявам се до време.
Намери се училище за сина ми (ресепшън клас), до което пътуваме по 1,15ч в едната посока със смяна на 2 автобуса. И да не си помислите, че съм в Лондон!  Laughing А аз работя като пасажер на автобуси. На ден се возя в 8 такива и по 5 часа, т.е. половин работен ден. Просто върха! Това е веселата част.
 Ние все още не сме купили билети за лятото, цените са им ...  #Crazy
 Това е от мен. При новости ще се включа отново  Wink

# 88
  • постоянно
Вани666,
не ти завиждам за возенето в автобуси , но това че отнема 1.15ч не значи задължително ,че  е много далече. 15 мили до съседният град при нас е  близо час и половина защото минава през всяко малко село и спира на 100 спирки .С колата го вземам за 20 мин .  Mr. Green

Дано се намери училище по-близо до вас за следващата година.

Hug

# 89
Честит празник, момичета!

Ох, и аз преди малко проверявах за самолетни билети, мислим да си ходим по Коледа. Ами цените са £1300-1400 за четирима ни  Money ooooh!. Сега ще си ходим по Великден и платих около £750. При положение, че толкова месеци предварително искам да ги закупя, цените са ужасни, представям си какви цени ще стигнат по-близо до Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт