Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 463
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • York
 dejie, от къде летите?

Аз платих 350 паунда за трима с един багаж еднопосочно и то до Румъния. Два билета за последната седмица на Юли и един за Август Rolling Eyes
 Още не съм купила билети за обратно, защото не сме решили дали ще се прибираме заедно или аз и детето ще останем още една седмица след съпруга ми.

На мобифона и аз се посмях  hahaha

Бу, честита нова къщурка!  Wink

# 61
  • UK
Ponqkoga, от Лондон, на 28.07 - 19.08 са датите, с два багажа, 2 възрастни, 2 деца. Вчера имаха и 15% намаление, засякох ги късно вечерта. Мисля, че често го правят.
Трябваше да доплатя 25 паунда за местата в двете посоки и нещо се дръпнах, сега малко съжалявам. Стиснах се нещо.  Grinning

# 62
  • постоянно
Ponqkoga, от Лондон, на 28.07 - 19.08 са датите, с два багажа, 2 възрастни, 2 деца. Вчера имаха и 15% намаление, засякох ги късно вечерта. Мисля, че често го правят.
Трябваше да доплатя 25 паунда за местата в двете посоки и нещо се дръпнах, сега малко съжалявам. Стиснах се нещо.  Grinning

за £25 как не те е срам  Mr. Green

# 63
  • York
dejie, от Лондон е доста по-лесно да се пътува до където и да е. Цената ви е добра.  Peace Моите на близки варианти за Манчестър -София, после до Варна или Донкастър - Букурещ и от там за Варна  Rolling Eyes

# 64
  • До хладилника, който обичам
Затова страшно се радвам на линията от Бирмингам, да има и нещо от средата на страната. Жалко, че до Пловдив почти никой не лети, освен Райнеър от Лондон.

# 65
  • Истински се вижда само със сърцето.
Щеше да е идеално Бирмингам - Пловдив Simple Smile, но и това е нещо, че пуснаха от Бирмингам полети.

Бу, честит ви нов дом Simple Smile

# 66
  • UK
На мен всъщност Бирмингам и Донкастър са ми по-близо от Лондон, но малко се притесняваме, градовете не са ни познати, колата да оставяме, а в Лондон имаме рода, има и за колата, а и за нас да преспим, ако нещо часовете не са удобни, но те сега са супер. Трябва да пробвам някой път. Но и цените на билетите май от Лондон са по-евтини.

# 67
  • York
Летището на Донкастър е далеч от града, а и паркинга му е евтин. Беше или 3,50 или 4 паунда за денонощие. Но полета Донкастър - Букурещ пристига в 1 часа  ooooh!

# 68
  • На село (близо до Лондон)
На мобифона и аз се посмях  hahaha

Хаха, Джи, разсмя ме с тоз мобифон, личи си, че застаряваме хаха

Сладурки  Laughing.

Аз съм напуснала България 90-те години на миналия век тогава мобифон да имаш беше върха и които имаше на масата го слагаше да се вижда  Wink!
Не си ходя често, за последно съм била в София преди 5 години, но тогава с бебета се занимавах и с младежта не съм говорила. Как им казвате на mobiles, iphones на български? Аз още си мисля, че са мобифони, но явно не  newsm78. Кажете да светна и мъжа ми, а и децата, че те така им казват като ги накарам на български да говорят. Да не се излагаме семейно като отидем в България.

# 69
Има услуга да ви приберат колата на летището (паркинг дългосрочен), на Бирмингам гледах за 2 седмици от 50 паунда, видя ми се съвсем разумна цена.
Да, от Лондон са най-евтини, защото има най-много полети, но като сложи човек разни други фактори, понякога по-малките летища са по-добре.

GI, мобилни телефони Simple Smile още известни като "лични телефони" за феновете на Ъпсурт  Grinning

# 70
  • UK
Младите  Sunglasses им казваме само телефони. Баща ми, който е на 60 казва на смартфона си джиесем. Освен него друг не чувам да я използва тази дума вече, ама мобифон съвсем бие рибата. Simple Smile

# 71
  • постоянно
dejie, от Лондон е доста по-лесно да се пътува до където и да е. Цената ви е добра.  Peace Моите на близки варианти за Манчестър -София, после до Варна или Донкастър - Букурещ и от там за Варна  Rolling Eyes

Бирмингам/Манчестър  - Бургас /Варна през лятото няма ли ? Ние летяхме с Томас Куук миналата година през Август
Бритиш не летят ли вече до Варна ?
Раън Еър до Пловдив ?

Hug

Сори сега видях че вече сте говорили за вариантите  Crazy

# 72
Да, "телефон" е мобилния, "обикновен телефон" е стационарния.

# 73
  • Манчестър
Има услуга да ви приберат колата на летището (паркинг дългосрочен), на Бирмингам гледах за 2 седмици от 50 паунда, видя ми се съвсем разумна цена.
Да, от Лондон са най-евтини, защото има най-много полети, но като сложи човек разни други фактори, понякога по-малките летища са по-добре.

GI, мобилни телефони Simple Smile още известни като "лични телефони" за феновете на Ъпсурт  Grinning

Бу, веднъж ако гледаш по ТВ документален филм къде точно ти карат колата и колко е безстопанствена  и няма да помислиш за този тип услуга.

# 74
Pampers какво е червен картон?

Общи условия

Активация на акаунт