Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • постоянно
В общи линии се позволява почти всичко, като те окуражават да търсиш заместители и да готвиш без/с малко мазнина.
Имаш право на определен брой "грехове" (точки) 5-20 / ден което се определя от водещия на групата. Месото не носи грехове стига да няма видимо мазнина. Плодове и зеленчуци всякакви. Хляба се ограничава. 
Бях снимала книгата за една приятелка,  ще потърся утре на работа и ако ми дадеш емайл мога да ти я пратя да прочетеш.   Hug

# 166
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много благодаря  Hug сега ще ти пратя на лични.

# 167
Питах директорката, каза само да я третирам с нещо и да ходи с вързана коса, в никакъв случай да не я спирам от училище. Купих от Superdrug лосион и шампоан, дано да има ефект.

di_p, за E-bay, погледни на всяка поръчка си пише между кои дати да очакаваш, аз поръчах доста неща за деня на книгата и всичко ми пристигна до втория ден, въпреки че пишеше по-дълъг срок за доставка.

# 168
Camembert казаха ми че е много ефикасно с преса за коса премахването, ако искаш пробвай след шампоана.

# 169
Camembert казаха ми че е много ефикасно с преса за коса премахването, ако искаш пробвай след шампоана.
Може и глупаво да прозвучи, но на мокра или суха коса?

# 170
  • постоянно
Камемберт,  важно е да се повтори , по трети след 5-7 дни за да си сигурна , че ако има новоизлюпели се, ще ги умори.  Те пишат, че някой препарати унищожават и гнидите , но аз за всеки случай го третирам пак. Досега само веднъж ни се е случвало като бяхме в ресепшън . Видях се в ужас . Мазахме се с ММ  за всеки случай. Свали всичкото спално бельо и изпери на 90 градуса. Засърбя ме главата само при мисълта за буби.  Crazy
 Peace

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 19:03 от her_76

# 171
На суха, но ще питам пак за всеки случай  Peace

П.п.  Писах й на жената която беше споделила, веднага ще пиша когато ми отговори.

# 172
И в нас имаше проблем с въшки. При малкият броях до 50тата, после се отказах, а паднаха още толкова. Мазах с препарат и после разресвах с гребенче. След 7 дни пак, но нищо повече не падна.
Аз изпрах чаршафи и шапки и преварих за няколко минути гребените.
Успех!

# 173
Камамбер на суха коса, като се задържа повече в корените  Peace

# 174
Благодаря Ви много, всичко ще направя, както сте ми писали (добре, че имам и преса Wink).

# 175
Камамбер почисти си я после хубаво със спирт за всеки случай, макар че от високата температура не би трябвало да има проблем Simple Smile

# 176
Аз канго джъмпс съм виждала в България,още преди да дойдем тук.Една позната води тренировки и много ми го похвали,после четох и в интернет. В България са между 350-500 лв. В и бей намерих за 69£.
  Трябва ли да имам някаква регистрация в и бей,за да поръчам?
  Camembert,пресата за коса е върху суха коса,поне така пише на моята преса.

# 177
Честит ден на майката! Бъдете много здрави, силни и позитивни! bouquet

Изправят ми се косите като чуя за въшки. Аз от самолет хващам дори - нямам ваканция в детството си да съм била без тая гад..... Sick ooooh!

Имах страхотен ден - без мъж и дете по магазините в МОЛ-а. Прибрах се доволна с покупки за всички и то изгодни  Mr. Green Дано скоро пак ме огрее това щастие!

# 178
  • UK
her_76, би ли я пратила и на мен?
Скрит текст:
Аз съм смъквала много с 90 дневната преди.

# 179
  • постоянно
Обещавам ако я намеря утре ще я пратя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт