Професионални серии за коса - тема 102

• 73 235
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Благодаря за ласкавите думи Simple Smile Обаче...явно аз гледам със съвсем други очи косата си - намирам я тънка, фризи и недостатъчно пригладена - сега, като си гледам снимките, сякаш нечия друга коса виждам hahaha Преди време се подстригвах етажирано, но именно за да не изглежда тънка и пършива, я изравних и сега е на черта, както се вижда - оттам и по-плътният вид, който има.
В Арлен са "подстригали" Лореалските цени - много умувам аз на един серум за растеж Митик ойл Thinking

# 451
Бисквитка, чудесна ти е косата, много ми харесва плътността, която е в момента Heart Eyes
За сега съм доволна от серума митик оил,  чакам да порастне косата ми от него Laughing

# 452
Здравейте, искам да попитам  момичетата, които са използвали серията на ApHogee за къдрава коса дали са доволни Simple Smile Също и ако някой има мнение за крема за къдрици на Keune? Simple Smile
Серията на  ApHogee за къдрава коса е в продажба в Златна рибка, официално, от днес. Впечатления - най-рано - утре  Mr. Green За момента мнения  - само в чуждестранни сайтове, блогове и в това видео.
В тази тема, нямам спомен, да са обсъждани.

# 453
  • Чукарландия

С дифузер и моята коса става такава, дори без серия за къдравелки. Mr. Green

# 454

С дифузер и моята коса става такава, дори без серия за къдравелки. Mr. Green
Нали? Laughing

# 455
  • Добрич
Здравейте,
може ли мнение за този шампоан.

Никой ли няма мнение за моя въпрос?

# 456
  • Варна
Шампоанът е хубав,мек,няма опасност от премиване.Има малко странна течна консистенция,но измива отлично.Идеален за честа употреба и чувствителен скалп.На дължините няма кой знае какво да даде освен чистота и блясък,т.е нищо особено за цената си.Бих предпочела Сенси баланс на Лореал например пред него или който и да е на Милк шейк.

# 457
Здравейте, искам да попитам  момичетата, които са използвали серията на ApHogee за къдрава коса дали са доволни Simple Smile Също и ако някой има мнение за крема за къдрици на Keune? Simple Smile
Серията на  ApHogee за къдрава коса е в продажба в Златна рибка, официално, от днес. Впечатления - най-рано - утре  Mr. Green За момента мнения  - само в чуждестранни сайтове, блогове и в това видео.
В тази тема, нямам спомен, да са обсъждани.
За серията на АФОДЖИЙ за къдрава коса давам първи отзив  Mr. Green
ШАМПОАНА-мек,не прави обилна пяна.Подобен на измивен балсам,но малко по-пенещ се.За мен не е икономичен.Сложих 2 пъти.Едва разпених.Но резултата беше мека коса.Нямах падане на косми.Това говори за щадяща формула.
МАСКАТА-гъста,подобна на маската на Алфапарф,за блясък мисля.Зелената.Със зехтин  newsm78 Икономична,силно омекотяваща.След измиване косата беше хлъзгава.
СПРЕЯ БЕЗ ОТМИВАНЕ-страхотен!Лек,подобен на хайвереното мляко на Алтерна,но доста по-воден.Аромата не е Уау,по-скоро на евтин парфюм.Но бързо изчезва.Сложих на влажна,сресана коса 15 помпи,намачках и изсуших със сешоар.
РЕЗУЛТАТА-УАУ за моята коса  Flutter Мека,обемна, страшно накъдрена  и лъскава Shocked За първа употреба и предвид само 40лв за 3те продукта...съм доста доволна.Пак подчертавам-това е за моята коса.Серията не е луксозна,аромата не е впечатляващ.Но резултата е доста добър!

# 458
  • София
Здравейте,

Ползвала съм го преди две години, когато скалпа ми беше раздразнен вследствие на експерименти с някакви индийски билки и подобни, които бяха популярни в някои от темите.
Тогава си докарах нещо като себорея според дерматолога заради която косата ми се омазняваше за ден в корените, а дължините станаха сухи и цъфтящи.
Предписа ми този шампоан като нежен към скалпа, а в него разтварях таблетки за лечение на себореята.
Идеята беше, че трябва да мия всеки ден косата, за да подейства лекарството и останах с приятно впечатление. Иначе е много течен и неикономичен и за дължините трябва да се сучетава с добра маска, защото бяха доста фризи. Цената му в този сайт е много завишена, мисля че го купувах за 15 лева.

На мен са ми интересни davines серията oi. В БГ ги има основно в някои аптеки, но знам че в чужбина доста добри салони работят с тях.  Thinking

# 459
  • На ръба..
Bubka, много добре звучи  bouquet
Дали ще докара този ефект на леко чупливата ми коса...

# 460
Здравейте,

И аз съм го ползвала, хареса ми при него, че косата остава напълно чиста с един ден повече. Заставаше по-добре от обикновено, когато я оформях. Иначе върху самия косъм не беше някакъв уау ефект като бласък и жизненост. Струва ми, се обаче, че след като промениха формулата, не ми хареса вече.

# 461
Хайде и аз ще дам отзиви за серията на Афоджи утре  Laughing
Моята коса е леко чуплива и с неподходящи продукти се изправя, но при сполучливи продукти и комбинации се получават хубави къдрици. Та моят критерий за хубав ш., б. и др. продукти са добре оформените къдрици    Simple Smile

# 462
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте
днес бях при кожен лекар за раздразнения ми скалп
Предписа ми този шампоан
надявам се да е добър
Въпроса ми е каква да е маската
Разбрах ,че трябва да е за чувствителен скалп .
Ще се радвам да ми препоръчате благодаря

# 463
  • Добрич
Много благодаря за изчерпателните отговори, момичета  bouquet
И аз за чувствителен скалп го взех, редувам с Биодерма Нод ДС- веднъж седмично, но не ми пасва добре, на втория ден косата ми е в кофти състояние. Чудих се дали от шампоана или от самата коса. Ще пробвам нещо друго. Благодаря отново  Hug

# 464
Bubka, много добре звучи  bouquet
Дали ще докара този ефект на леко чупливата ми коса...
И моята коса е като твоята и на berk4o.Леко чуплива,която с правилните продукти може да се накъдри хубаво.Но също така може лесно да изправи дължините с неподходящите финиши  Peace

Общи условия

Активация на акаунт