Професионални серии за коса - тема 102

• 73 404
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
1. Не съм използвала pre-wash терапии, но съм поръчала 3 more inches и я чакам.
2. Катп цяло досега ходих на фризьор за сешоар, но отскоро започнах грижи вкъщи, защото косата ми става все по-къса. Ползвам маслени маски и хининова вода в корените Simple Smile

# 61
  • Пловдив
И Рибката, и Арлен - слаба работа. Това не са промоции за празник, това са си някакви ежедневни отстъпки, на отделни продукти, които най-вероятно им се купуват най-малко. Да се стегнат малко и да направят по-сериозно намаление Grinning

# 62
  • Пловдив
И Рибката, и Арлен - слаба работа. Това не са промоции за празник, това са си някакви ежедневни отстъпки, на отделни продукти, които най-вероятно им се купуват най-малко. Да се стегнат малко и да направят по-сериозно намаление Grinning

Амии - бойкот  Crossing Arms!  На мен като не ми хареса код не поръчвам дори и най-необходимото от даден сайт. Контролирам си търпението  hahaha Да се вземат в ръце.

(ще отговоря на въпросите за запис по...натам)

# 63
И моят естествен цвят е като показания от tobsic. В момента съм руса и исках да си пусна естествената коса. Но забелязах няколко бели косъма, които ми се набиват в очите, и май ще се откажа от идеята и скоро ще се върна в отбора на медените  Laughing

# 64
  • София
Приуош терапии - само ФК еластизайзъра и домашни маслени маски. В повечето случаи добре им се отразяват на косата, но има и моменти, в които въпреки хидратиращия им ефект косата ми е доста суха. Особено напоследък.

От другия тип продукти - домашнички бъркотии с масла - базови е етерични, витамините на Натура Сиберика. Заканила съм се да си направя микс от протеинова терапия и масло по препоръка на Руса мама в една от предходните теми, но напоследък нямам много време и сигурно едва тези почивни дни ще се поглезя с нещо подобно. Измивните са единствено професионални продукти от много години насам и не съм се изкушавала нито от дрогерийни, нито от "медицински". С шампоани и балсами от био сегмента сухотата и грозотата на косата са ми гарантирани, поне тези, които съм пробвала.

# 65
  • Пловдив
Аз с Иноа потъмнявах.
Момичета, да ви помоля за сравнение...колебая се между това
http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html -от него няколко съм изхабила, много ми е любимо!
и това http://www.arlen.bg/product/2402/multivitaminen-termozashtiten-s … -spray-125ml.html -него не съм ползвала и като всяко ново нещо ме привлича.
Ако някой може да сравни консистенция, аромат, ефект на двата, ще съм много благодарна  bouquet !
Мултивитаминния спрей го имам и мнооого любим продукт, всичко очаквано от него го получавам, мека и пригладена ухаеща коса Heart Eyes

# 66
  • Велико Търново
Благодаря за темата, Фреичка bouquet Прекрасно оформление, с дъх на пролет Heart Eyes
Аз в момента съм в златисто-меден цвят Crazy , искам по-пепеляв, но явно няма да стане с Фито боите Confused ще пробвам с Вела колестон, но ако се наеме някоя добра душа да ми препоръча цвят и окислител, ще съм много благодарна bouquet Искам пепеляво-тъмнорус цвят, без да оранжевея Confused

Като пре-уош терапии съм ползвала ш-ните на Напура, които се нанасят на суха коса, еластисайзер съм ползвала преди 4-5 години, забравила съм какви са ми били впечатленията тогава, но мисля да пробвам новия с нероли.
Правя маслени маски 2-3 пъти месечно, дрогерийна козметика не ползвам и не проявявам интерес към нея - с това разнообразие в професионалната Flutter
Мисля да поръчам най-сетне нещо на Ливинг прууф от травъл сетовете - моля, ползвалите, да ме насочите, за моята тънка, боядисвана коса коя серия ще е по-подходяща - за обем или за всеки тип коса Thinking

# 67
Благодаря на момичетата, които се включиха по моите питанки... Grinning

setony, ти как точно ползваш бамбуковата термозащита на Алтерна? Само на влажна коса ли? Аз я имам, но нещо не ми е удобна за ползване с тази консистенция и не мога да я слагам и на суха коса. Освен това косата ми усеща протеина в нея и леко се изсушава... Мисля си дали и аз да не взема другата хайверената, тя дали е под формата на спрей? Тези термозащити могат ли да се слагат и след хидратиращи серии, в предвид, че имат в състава си протеини? newsm78 Аз когато ползвам хидратация, после слагам само Нектара на Керастаз...

И понеже говорим за еластисайзера, какво количество слагате на един път? И на суха или на навлажнена коса нанасяте?

# 68
  • На ръба..
И аз смятам намаленията за меко казано несериозни, ама ще почакам още малко и накрая май няама да си поръчам от тях...и аз бойкотирам  Stop
По - късно ще се запиша с въпросите  Peace

# 69
  • Стара Загора
Astravera каква е консистенцията - спрей ли е наистина или е като крем ?

# 70
Кодът на Алтерна активен ли е още? Искам новата серия на лтерна плюс някакво кремче или финиш....имам 10в1 и не съм особено възхитена,имам ипротеиновия крем, и спрея за моментално възстановяване,но искам нещо точно за серията с маслата да взема.
От Кенди олиото има ли доволни?

# 71
  • Пловдив
Спрей е мултивитаминния на Алтерна но не такъв под налягане  Flutter

# 72
Благодаря за темата  bouquet

Не правя много пре-уош терапии, тъй като леко ме домързява  Laughing Пробвала съм един-два пъти обикновения еластисайзър (мисля, че ефектът беше добър). Няколко пъти съм правила маски с кокосово масло. И по повод новата тема днес пробвах за първи път балсама Терапист  Mr. Green Съчетах го с маската от серията и шампоана Архитект. За финиш серума Терапист и малко кенди олио.
Балсама ми харесва - косата ми живна, макар че очаквах да се изсуши.  Grinning

Сега имам голямото желание да пробвам и пре-уош балсама от серията Нутритив  Twisted Evil

Иначе друга козметика, освен професионалната, не ползвам.

http://prikachi.com/images.php?images/38/8667038j.jpg Съжалявам за качеството  Embarassed Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 16:09 от Сис_

# 73
  • Пловдив
Аз слагам Еластисайзъра като навлажнявам косата с ръце кичур по кичур (без корените - там не слагам) и така нанасям. Слагам количество, колкото да са намазани дължините и всеки кичур го усуквам за по-добро разнасяне.

# 74
  • Пловдив
Да се включа по темата: първо благодаря за още една прекрасна тема Фрея
По въпросите за преуош ползвам еластисайзера с нероли и от Магнолия се научих да слагам и масла в него, много добър резултат имам после.
По въпроса за дрогерийна козметика остана само Леганзата, която е откритие на дъщеря ми и тя ползва балсамчето да удължи срока боя до боя. Правя маслени маски на нея и мен веднъж седмично буквално манджа от масла каквото имам, тривитаминол също добавям резултата е подхранена коса и скалп, спокоен и вече не ме сърби за което съм благодарна, че намерих темите и промених коренно грижата и цялостния си мироглед  bouquet
Да отговоря и на Лунна пътека за другата серия на Кевин Мърфи, измих се днес за да потвърдя усещането си за нея, серията се казва Young Again имам шампоан и маска пише, че са крехки и сухи коси, отново с няколко масла. Шампоана е типичния според мен протеин с уплътняващ и леко заплитащ ефект, маската я подържах по указания близо 5-10 минути и беше почти попила, косата я усещам по-плътна от другата серия, която сякаш хидратира и заглаждаше косъма, в
Общи линии от двете серии съм очарована и даже влюбена.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 15:55 от astravera

Общи условия

Активация на акаунт