Професионални серии за коса - тема 102

• 73 410
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Отговорът ми в анкетата е руса.Дълги години съм руса ,но докато ползвах дрогерийни продукти ми беше невъзможно да имам коса по-дълга от до раменете,косите на JLo и Дензи ме карат да мечтая.... Heart Eyesс интерес следя постовете на блондинките в темата,тъй като косата ми реагира по сходен начин.
Някой може ли да сравни ампулите Денсифик и тези на Напура за растеж?Много искам тези на Напура,но тук ми е по-лесно да намеря тези на Дензифик и мисля да взема опаковка от 10 за начало.Имах Инициалиста-харесваше ми,но свърши и не мисля да го подновявам предвид това,че виждам,че сте по-доволни от други грижи.

# 46
  • София
Линдеее, а пък какви снимки на каквикоси пускаш... как искам и аз такава коса! То се вижда на последнат аснимка, че е стилизирана, т.е. чиста и просто измита коса няма да седи така, но все пак и със стилизанти ако можеше да се постигне...

# 47
  • Живее на Луната
Здравейте и благодаря на Фрея за новата тема  bouquet
Сега по въпросите - преуош терапии почти не съм правила, може би защото ме е страх да не утежнят тънката ми косица. Ползвала съм веднъж Еластрлайзър от мостра, но не видях голям ефект, може би не съм имала нужда от хидратация тогава. Ползвам от време на време шампоаните на Напура преди измиване, но само при нужда.
От година ползвам само проф козметика и не ми се връща към другата.
Напоследък много съм се сдухала с този след родилен косопад, нищо не помага с косата ми направо се сипе. Имам чусвото че нищо няма да остане от нея, а толкова грижи положих  Tired

# 48
Пускам снимка на цвета си, защото не се определям като нито един от посочените:

Косата ми е също толкова права и беше също толкова гладка преди. Боря се да възвърна предишното й състояние  Praynig

# 49
Леле, tobsic, любимият ми цвят Heart Eyes И аз искам такъв, но косата ми става така само на морето, не знам иначе как да го постигна. Crazy

# 50
 tobsic, моята естествена коса е такава. Определям я като тъмно пепелно русо, защото няма нито жълт, нито кафяв подтон. След като години се изрусявах, реших да си възвърна този цвят и да спра да се боядисвам. Първо ми смесиха 6 и 7.1, нямам представа за съотношението, не беше 1:1...Стана доста близо, но ми се стори по-светло и при следващото си поисках направо чисти 6-ци.Те пък станаха доста по-тъмни от моя и беше грозно като израстнаха корени...Та между 6 и 7/повече към 7/ е цвета, но пепелен.

# 51
Леле, tobsic, любимият ми цвят Heart Eyes И аз искам такъв, но косата ми става така само на морето, не знам иначе как да го постигна. Crazy
⋆ Linda ⋆, благодаря за хубавите думи  Hug Поне едно нещо в косата ми да е хубаво  Laughing Аз пък, разбира се, не го харесвам особено, нито е тъмен, нито светъл. Искам по-светъл, но с моята крехка и в лошо състояние към момента коса, не мога да си го позволя  Tired
Току що получих имейл от Арлен с промоциите за 8-ми март. Отивам да разглеждам  bouquet

# 52
  • Бургас/Пз
Тобсик, страхотен цвят и аз искам такъъъъъв .

Момичета, искам такава гладка коса като на снимката, обаче ако може без преса. Моята коса е права, много права, но винаги е леко фризи - дори и с най-хидратиратиращите серии, пак не става така гладка, дайте някаква идея  Tired Tired

# 53
  • София
Привет,

Преуош терапии почти не съм правила, имах период когато мажех с масла, но в последно време забравям/не ми се занимава и т.н  Sunglasses.

Пробвала съм няколко кремчета за къдрици дрогерийни.

Тествах два пъти крема за къдрици на Ливинг прууф и знам, че не е моят. Определено предпочитам крем с лека фиксация. Този няма. Втория ден, косата ми става една супер мека /аз не я харесвам такава/ и къдричките ми се отпускат сякаш...и бързо се изцапа. За това тествах и втори път. Сложих съвсем малко, но ефекта на косата ми беше същият. Не ми направи фризи, но не ме впечатли. Който харесва меки вълни вероятно ще хареса и този крем.

# 54

Епона, би ли споделила с кои точно от изброените масла бориш посивяването. Много се интересувам, защото искам да отложа боядисването колкото може повече.

Гледах един списък с продукти, които помагат по въпроса.
Примерно това масло от  амла, брахми, брингарадж и нийм е с такава насоченост, освен заздравяването на фоликулите. В негонома и малко къна към края на състава. От скоро го имам и още не мога да дам конкретни отзиви. Алоето също е от полза.
Освен това прием преос на динджифил, мед, черен кимион + моркови.
Направо ето ти линка, беше ми много полезен на мен: http://www.homeremedyshop.com/29-tested-home-remedies-for-grey-hair/

Излагация от рибоците за 8ми март!  #2gunfire При всеки два поръчани продукта, по-евтиният с -20%. Което значи макс 10% обща отстъпка, ако продуктите са на една стойност.
Арлен започват с някакви намаления, но засега слаба работа.

# 55
tobsic, моята естествена коса е такава. Определям я като тъмно пепелно русо, защото няма нито жълт, нито кафяв подтон. След като години се изрусявах, реших да си възвърна този цвят и да спра да се боядисвам. Първо ми смесиха 6 и 7.1, нямам представа за съотношението, не беше 1:1...Стана доста близо, но ми се стори по-светло и при следващото си поисках направо чисти 6-ци.Те пък станаха доста по-тъмни от моя и беше грозно като израстнаха корени...Та между 6 и 7/повече към 7/ е цвета, но пепелен.
Setony, aз имах период в който бях много дълго време на кичури и след това се боядисах изцяло. И аз исках да възвърна естествения си цвят, но не се получи с боя, докато не израстна. Боядисаха ме с Goldwell, отново някаква смесица от цветове, въпреки че им казах, че трябва да се боядисам по-тъмно от естествения ми цвят, защото русото ще избие. Не, та не, много тъмно щяло да ми бъде. Разбира се стана перфектно в началото, след което русото изби и просто рещих да я оставя да израстне сама, защото не ми се занимаваше пак по фризьори (това ми беше 4-тото боядисване). От 6 г. съм с естествения си цвят, а косата ми е в по-лошо състояние отколкото беше, докато я изрусявах  Tired, но аз много пъти споделих, заради стрес. Надявам се да се възстанови в следващите няколко години, благодарение на съветите от вас. Не знам само, ако направите facebook група какво ще правя. Нямам facebook и не искам да имам  Sad

# 56
Аз с Иноа потъмнявах.
Момичета, да ви помоля за сравнение...колебая се между това
http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html -от него няколко съм изхабила, много ми е любимо!
и това http://www.arlen.bg/product/2402/multivitaminen-termozashtiten-s … -spray-125ml.html -него не съм ползвала и като всяко ново нещо ме привлича.
Ако някой може да сравни консистенция, аромат, ефект на двата, ще съм много благодарна  bouquet !

# 57
  • Чукарландия
Тобсик, страхотен цвят и аз искам такъъъъъв .

Момичета, искам такава гладка коса като на снимката, обаче ако може без преса. Моята коса е права, много права, но винаги е леко фризи - дори и с най-хидратиратиращите серии, пак не става така гладка, дайте някаква идея  Tired Tired

+1. Ще чета внимателно и ще записвам.  Peace Но май няма друг вариант.  Rolling Eyes Моята пък както е и чуплива... Ей не се изправи и това е. #Silly

# 58
1.Какви пре-уош терапии за коса използвате? Колко често? Как ви се отразяват на косата?
На Алтерна от серията Intense, но не ме впечатлява. Цялата серия не ме грабва, може би просто косата ми има нужда от по-протеинови серии.

2.Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват?
За момента не ползвам друг тип козметика.
Правя маслени маски ЯЧРМ и ему. Редувам ги с ампули стамиген на Напура.

+1 за гладката коса. И при мен не се получава и това е. Моята коса също е ужасна "фризла" , както казва една любима съфорумка  Hug  bouquet

# 59
Момичета някоя от вас използва ли вече спрея на Living Proof  за интензивна термозащита от серията Restore. Какво ви е мнението? Заслужава ли си, тъй като по принцип използвам кремове за термозащита.  Flutter
Ето този:
http://www.arlen.bg/product/3294/podhranvasht-sprey-za-termozash … -spray-188ml.html
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт