Професионални серии за коса - тема 102

• 73 401
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Лунна,ти къде си?
Тотал рипеър е за суха,увредена,накъсана коса.Не знам на колко годинки е дъщеря ти,мисля,че ще й дойде тежка за нетретираната коса.
Олиото не съм ползвала,само шампоана и маската.

# 31
  • Пловдив
Преуош  терапии не ползвам често, рядко  еластисайзер .

От дрогерийните стоки - никога не оставам без маската на
Жая с какаово масло.

# 32
Хайде има и анкета за цветовете  Hug  bouquet

# 33
Beautyholicа, в Белгия съм... Косата на дъщеря ми е нетретирана, но много се заплита и тя не умее да я сресва и я къса... Дълга, права, средна плътност, но много суха по дължините... Може да взема първо само маската от тази серия и да видим има ли ефект срещу заплитането... Peace

Freya, а в анкетата защо няма медената гама?  Laughing

# 34
Лунна, ами причслих медното към червеното, но доста си мислих какви цветове да сложа, ще го добавя. Мислех да са повече видове, но сметнах че не всеки определя цвета си правилно и за по-сурова статистика ще е добре да има по-малко опции  Grinning

# 35
Freya, аз съм била червенокоска, но сега в медено ми изглежда много по-различно... Joy По-близо сме до златисто-русото, отколкото до червеното, поне при мен като се поизмие боята.. Mr. Green
И да не е спам да споделя за ампулките за скалп Денсифик... Ползвам вече трети ден, много приятни, нежни, хубав аромат, но като че ли малко ми утежняват скалпа... Сега пробвам вместо цяла да слагам по половин или поне 2/3, за да не ходя като с немита коса на другия ден... Laughing Вие как ги ползвате - сутрин или вечер, всеки ден или след миене само на косата?

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 00:52 от lunna pateka

# 36
  • Пловдив
Фрея,  bouquet
Лунна пътека, една не ти ли идва много? Аз слагам по половин,  че и по-малко от половината. Не ми утежняват и омазняват  Peace

# 37
Фрея, чудесно е, че и анкета добави  bouquet , аз ще поизчакам, че до края на темата може да ми се измени...отговора  Grinning .
Денсифик аз нанасях както е описано, по една, всеки ден, три месеца.

# 38
Вместо запис споделете:

1.Какви пре-уош терапии за коса използвате? Колко често? Как ви се отразяват на косата?Подхранваща и хидратираща маска за разхубавяване на косата през нощта от Living Proo пише ,че се използва и ефекта и държи до 5 измивания но аз винаги преди всяко къпане е слагам .Т.е два или три пъти седмично .Може и да си въобразявам но от както я използвам косата ми се чувства страхотно и определено има ефект .Една подредена и расте много бързо .Мисля си ,че и тя спомага за по бързото израстване на косата.Съсредоточавам се само в краищата да си я слагам .
И понеже съм на тема Living Proof и аз пробвах серията за обем благодарение на скъпа съфорумка  Hug bouquet .За което съм изключително благодарна.Измих се предната седмица с нея в сряда .Придаде ми хубав обем , косата ми стана лека и въздушна, единствено и само в краищата се поизсуши и разхвърча но това го оправим с серум за цъфтящи краища на Маракеш плюс няколко капки арганово олио .
Тествах серията за издръжливост нали обещава ,че отблъсква мръсотията и мазнината и запазва косата чиста по-дълго.Е това наистина е така.В неделя косата ми не беше за миене , но по навик се мушнах в банята.Косата ми е склонна към омазняване и за да не се омазни толкова дълго време значи серията работи в тази насока и наистина има ефект .

Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват?Дрогерийна козметика не съм използвала от доста време.Единствения непрофесиоанелн продукт който имам в нас е шампоан на клоран против пърхут който при най  малкото раздразване на скалп ведннага използвам и спасявам положението .За маслата пробвах кокосово .Еми не се разбрахме с него.Върховете ми на косата след него станаха много изпръхнали  Rolling Eyes а очаквах да са по меки .

Нямам търпение да пробвам маската на керастаз chronologiste.Някой използвал ли е тази маска?Какво да очаквам от нея?Ще ми отежни ли тънката коса ?

# 39
  • Чукарландия
Freya, благодаря за новата тема! bouquet

1.Какви пре-уош терапии за коса използвате? Колко често? Как ви се отразяват на косата? - като преуош терапии не ползвам нищо друго освен Еластисайзер, един път месечно и масла мажа по скалпа, ако може да се нарече преуош и то рядко се сещам. Но със заплитането от шампоаните напоследък, ще трябва да зачестя. Peace
2.Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват? - ползвам кокосово масло и алое гел. До преди да се направя руса, ползвах само дрогерийни шампоани и едни кристали за коса, боядисвах се синьо-черна. Косата ми беше в пъти по-лъскава и здрава в сравнение със сега. Голяма борба с  поддръжката на коса с рус цвят. ooooh!

# 40
Добро утро красиви  bouquet
Към пре уош терапиите забравих да спомена Еластисазъра.Обикновения не ми допадна,ползи за косата от него не видях.Екстрийма беше по-хубав.Единствено не ми хареса това,че изправи дължините на косата  Thinking Това беше преди 3г.Сега пак ще си купя екстрийм и силно се надявам на различен резултат  Grinning
Не мога да отговоря на анкетата,защото косата ми изглежда черна,но боята която ползвам се води "Кафяво".Всъщност е почти черна с оранжевикав/кестеняв оттенък на слънце.

# 41
  • София
По анкетата - косата ми в момента е светло кафява с меден отенък...

# 42

Това е моят естествен цвят. В момента е преливащ към по-светло в по-долната част от дължините от кичури, в краищата съвсем светло от морето, когато косата ми изсветлява. Grinning Но общо взето вече преобладава естествения. Heart Eyes

# 43
  • София
Фрея, благодаря за новата тема! bouquet
1.Какви пре-уош терапии за коса използвате? Колко често? Как ви се отразяват на косата? - Използвам, но рядко Еластисайзъра.

2.Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват? - дрогерийна козметика за коса, не съм използвала много отдавна, нямам интерес на този етап.  Маслата, които използвам са ямайско черно рициново масло, жожоба, витамин Е и розмарин в корените, кокосово масло по дължините, но рядко, не ми е приятно усещането и аромата.  Embarassed
lunna pateka, на мен ампулите на Денсифик също започнаха да ми утежняват и на втори ден косата не изглежда толкова добре в корена, а като леко замърсена. Аз слагам по по-малко от половин ампула на всяко миене, някак не се чувства добре, да поставям всеки ден нещо в скалпа.
По отношение косата на дъщеричката ти, опитай да слагаш кокосово масло по дължините преди къпане, при моята дъщеря помогна - не се заплита вече, сресва се лесно (ползваме четката на Макадамия), има много блясък и е като коприна. Simple Smile Слагам и финиш, когато не е изявила желание за маска (най-често Мароканското олио или миста на Алтерна). Моята дъщеря е на 6 години, с тънка руса косичка.  Hug

# 44
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Пре-уош терапии използвам Еластисайзър с нероли. Отразява ми се страхотно - много плътна, подредена,лъскава и хидратирана става косата след него и се задържа по-дълго време чиста без да се омазнява.
От обикновения не получавам този ефект.

Напоследък започнах да правя и маслени маски - взех ЯЧРМ, кокосово, бадемово, чаено дърво и розмарин. Много си харесвам косата след това, усещам я страшно уплътнена и най-вече успях да успокоя чувствителния ми скалп и да намаля косопада и пърхота. За съжаление не мога да се справя с цъфтежа.

Дрогерийна козметика имам само един сух шампоан на Batiste. Много искам да пробвам и маската на Жая с какаово масло, но в Пловдив в Лили и ДМ не я откривам.

Общи условия

Активация на акаунт