Професионални серии за коса - тема 102

• 73 371
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, мнения за този продукт ? Как се отразява на косата ?

# 136
Честит празник, момичета! Hug

Черен шоколад, аз не си третирам косата в момента, но купих продукта за майка ми и го добавих към боята й. Много сме доволни. Тя се боядисва от 30 години, защото рано е побеляла и казва, че за първи път си усеща косата толкова жива след боя. Няма го изпръхването в краищата, заплитането и сухотата. Ако искаш, опитай. Поне не е скъпо. Не трябва да се мие косата с шампоан след боядисването, да знаеш. Peace

Фийлинг, помня, че каза за недостига на време при теб, но и аз ще се радвам да те виждам по-често във форума. Hug

# 137
BBeLLa, Феерия     Hug    Heart Eyes

За да не е съвсем спам  Blush  - протеиновия продукт, с който така и не се разделих е спрея Екстрийм КАТ на Редкен.   Heart Eyes

И това го имам,но ми прави косата твърда и на клечки.Ползван с останалата серия или комбиниран с друга марка.Колко шанса да му давам.. 33uu

Вероятно косата ти е в добро състояние.    Peace   Heart Eyes
Моята все не се е "наяла" на протеин.   hahaha
Имаше една много в час с нещата съфорумка по времето, когато аз едва "прохождах" в темата. Та, в съзнанието ми е останало как описваше, че чак космите на врата й се втвърдявали от този Редкен. Аз, при този мой твърд косъм, така и не усетих същото, за съжаление. За себе си установих, че колкото ми е твърда косата, толкова бързо губи протеина си и става вяла.  Tired

# 138
  • София
Магнолия, сподели за този пре-уош Керастаз Елексир Ултим , кой точно е newsm78 bouquet
това ли е? newsm78
http://www.enzo.bg/kerastase/elixir-ultime-grizha-za-izpolzvane- … neto-na-shampoan/

Точно той е. Много хубаво мирише. Като се прибера в София ще направя цялата терапия Елексир Ултим.  Много жилава, гъста, плътна и поддатлива на оформяне коса. Ще споделям после.

# 139
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, мнения за този продукт ? Как се отразява на косата ?
ще се опита

# 140
Здравейте, някой който е ползвал и двете серии Sexy Hair за обем и плътност и Living Proof Full може ли да ги сравни и да каже от коя серия е по доволен . Ако сте ползвали термозащитата на Living Proof споделете резултатите.

# 141
Благодаря ,Магнолия bouquetОт серията еликсир само тази терапия ме изкушава да взема Laughing

# 142
  • София
Точно днес отворих Фул на Ливинг прууф Ш и Б. Измих се. Като продукти са много икономични - с много малко количество се измива косата. Шампоанът наистина измива много силно, но не усетих чак да престъргва косата. Балсамът пък ми се стори напоителен, косата стана хлъзгавичка от него. Накрая попих хубаво с кърпа и нанесох малко (колкото 2 лешника за коса почти до кръста, но тънка) от крема за обем от същата серия. ИЗсуших. На пипане косата е много плътна, на вид... ми все съата си ми е, даже мам чувството, че изглежда по-рядка, защото не се подреди, ами една такава се запъват кичурите един в друг. Те и така го рекламират този крем - че увеличава триенето между космите... Хубаво е, че няма някакъв натрапчив и силен аромат, защото рядко харесвам аромата на продукти за коса. И по-матова изглежда косата... При връзване на опашка и на кок изглежда по-плтна някак и не се изхлузва от ластик или шнола (което се случва лесно на фината права коса). ЩЕ видя и утре как ще ми е косата - дали ще е за миене до събота... И така обобщено : косата на пипане е плътна, на вид не съвсем, блясъкът е по-малко и подвижността също (не с еполучава онова въздушно феерично движение на прекрасната коса), обем - няма, може би на по-къса коса би имало.

# 143
и не се изхлузва от ластик или шнола (което се случва лесно на фината права коса).

Какво означава  , ако се изхлузва лесно , че косата е хидратирана ли ?  newsm78

# 144
  • София
Ами не - просто означава, че косъмът е в топ състояние. На мен като ми се хидратира силно косата, става една такава... мека, като леко лигава... Когато ми се напротеинчи хубаво пък става една твърда, суха на пипане и изпръхнала леко на вид с по-малко блясък. Когато ми е в перфектно състояние ми става една лъскава, жива, жилава и витална, подвижна и подредена и подчертано перфектно права. Тогава ми изпада от шноли и ластици, плъзга ми се копринено по гърба и изглежда максимално плътна. С Ливинг прууф нито  едно от описаните състояния не се получи.

# 145
Пролет, аз следващия път ще опитам да ползвам само шампоана и балсама - без крема; имам чувството, че този крем (хем сложих много малко от него) не е напълно ок и че той разваля работата. Не чак, че я разваля, но като че ли от него се губи виталността. Иначе балсама и аз така го почувствах: напоителен, хлъзгав, хидратиращ, хареса ми.

# 146
  • София
Аглая, и аз това си мислех. Да пробвам Ш и Б самостоятелно. Може би трябваше спрейчето за корени да взема за проба. Но нямаше мини от него , а имам един голям размер  Максимайзер на Филипк Кингсли и беше безумно да купувам пореденс прей за корени в голям размер.
Кремът мисля д аго ползвам, когато искам да си правя косата на плитка - за да не ми се изхлузва плитката...
Иначе имам за проба и Ш и Б от Пърфект хеър дей, пак минита. ЩЕ ги видя след Фул - а и тях.
Имам и лак  със силна фиксация, който пише, че може да се разресва и пак държи... Имам и термото, и един сеум за връхчета, и едно , което уж удължавало 2 пъти траяността на прическата ( то ми е тестерче вече и даже не знам за какво ми е н о и него ще пробвам)

# 147
  • Бургас/Пз
Ами не - просто означава, че косъмът е в топ състояние. На мен като ми се хидратира силно косата, става една такава... мека, като леко лигава... Когато ми се напротеинчи хубаво пък става една твърда, суха на пипане и изпръхнала леко на вид с по-малко блясък. Когато ми е в перфектно състояние ми става една лъскава, жива, жилава и витална, подвижна и подредена и подчертано перфектно права. Тогава ми изпада от шноли и ластици, плъзга ми се копринено по гърба и изглежда максимално плътна. С Ливинг прууф нито  едно от описаните състояния не се получи.
Пролетче, абсолютно  същата работа е и при мен с протеина и хидратацията. И тъй като и моята коса като твоята е естествено права, можеш ли да споделиш досега от кои продукти си получавала перфектното състояние , за което говориш, защото за съжаление аз още не съм го намерила Sad

# 148
  • София
На мен кремът за обем на Ливинг също не ми хареса. Косата става тежка и матирана. Само шампоанът и балсамът за обем ми харесаха.  Peace

# 149
ПРОЛЕТ,моля те сподели за лака на Ливинг Прууф със силна фиксация   Praynig Досега десетки лакове съм имала,но така и не попаднах на идеалния-да фиксира без да личи  Confused

Някой да е ползвал лак за коса на АЛТЕРНА от бамбуковите?

Общи условия

Активация на акаунт