Професионални серии за коса - тема 102

• 73 352
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета,има ли още намалението 20 процента на Алтерна в Арлен? newsm78
И аз се присъединявам към питането.

# 196
  • София
Бютииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красота, ох, каква красота  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197
Бюти има маската и двуфазният Лис. Flutter
Бях писала преди няколко седмици колко очарована съм от тези два продукта(знаете,че съм с фриз от корена до върховете) и как планирам да си купя цялата колекция.Приглажда и обира поне 80% при мен,но не отнема от обема - точно,каквото искам всъщност.
Аууу Бюти ,добре че се появи.Значи ще се взима серумът.
Спомням си преди време беше пускала снимка на наличностите  Heart Eyes вярно колекцията е намаляла.
И защо не знам че имаш такова красиво нещо (блога) ?  bouquet

# 198
  • Чукарландия
И аз заглеждам двуфазния Лис след едно чудесно мнение на Бютихолика, че е сред постоянните и приглаждащи продукти. Не харесвам марката и не купувам нищо от нея освен лилавия шампоан Профайбър, но тозии лосион го чета няколко пъти.
мислех че Бюти е доволна от олиото,не двуфазния  newsm78

Бюти има маската и двуфазният Лис. Flutter
Бях писала преди няколко седмици колко очарована съм от тези два продукта(знаете,че съм с фриз от корена до върховете) и как планирам да си купя цялата колекция.Приглажда и обира поне 80% при мен,но не отнема от обема - точно,каквото искам всъщност.
Преди да ги взема,бях чела в темата момичета със средни впечатления,но реших да дам шанс..все пак косите ни по различен начин възприемат дадени продукти.

Вчера си преглеждах колекцията и сякаш е понамаляла,гледайки снимка от мин. лято.Изхвърлих позастояли неща,други подарих на момс и приятелки и сега съм с толкова. http://coquelicotta.com/?p=13848  photo

Бюти, така и не разбрах за кои два продукта говорите. Sad Моля, за разяснение. Praynig Кое е олиото, кой е двуфазния и коя е маската? Rolling Eyes

Впечатляваща колекция имаш! Адмирации! bouquet

# 199
Сега сравнявам съставите на:
http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod11231053
И на:
http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod4370835
Определено втория е с изключително богат състав.Но пък първия събира доста хвалби  Thinking Май и него ще купувам  Mr. Green

# 200
Бубе, и аз и на двете съм хвърлила око Mr. Green
Да споделя за шампоана им с детелина Heart Eyes плътна коса, лъскава, в банята няма усещане за премиване, макар че косата леко поскърцваше (аз обичам този лек признак за хубаво измиване). Има много свеж леко ментов аромат, изглежда неутрален за комбинации с всякакви маски/балсами. За пореден път съм много впечатлена от Алтерна и при първа възможност ще взема серума с детелина (а искам и удължаващия еликсир ooooh!). Flutter

# 201
Бубче Heart Eyes, аз останах с впечатление, че си си взела спрея с детелината newsm78. Голяма манджа с грозде сътворявам аз. Един ден спрея с детелината, на другия от удължаващия елексир, после инициалиста, сега в друг ден маслото от Ему слагам. И в него се влюбих. Много ми харесва това нещо, ами то не ми омазнява изобщо. Втривам го в скалпа и ми попива веднага. Гледам него в деня в който ще си мия косата да ми преседи целия ден на скалпа за всеки слуачай. Че и мъжо подскокоросах да се маже Grinning. Вчера пък случайно без да планувам не щеш ли в един магазин ме намери сатенена калъфка за възглавница. Тоя път не съм виновна аз, ами кутийката се спъна в мен Joy. Абе изобщо очаквам да засенча индийките, ама не се знае в кой живот hahaha.

По тоя повод днеска на един виц попаднах, дето много ми мяза  Joyhahaha:

Рецепта за плешивите: Намажете си главата с мед, изчакайте три дни, след това силно плеснете - мухите отлитат, а краката им остават. Накрая внимателно се срешете…

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 23:02 от vici75

# 202
ЛИНДЕ,вземай и двата  Mr. Green Ама за удължаващия ще ти трябва протеиновия шампоан  Wink Mr. Green Иначе супер че ти е допаднал този с детелината  Peace И него съм харесала,но за по-нататък...

ВИКИНЦЕ,побъркваш ме от смях миличка  hahaha Само се кискам докато чета последните ти постове  Joy Разбиваш ме  Hug Вица е уникален!!! А разказа за индийките и твоите индийски козметични похождения ме остави без дъх от смях  Laughing

Аз си поръчах вчера серума с детелина,но ще го получа чак на 8ми март.

# 203
Пристигнаха ми някой неща на Keune, бои за коса, серията Витал Нутришън за проба (нормална опаковка шампоан и мини балсам) и един спрей за блясък от серията за боядисана коса. Та днес реших да пробвам Витала, но направих май грешка, защото го комбинирах с Мш-терапията... Та измих със шампоана 2 пъти, доволно пяна, хубава миризма, косата жилава, не се заплете никак. После направих терапията, но понеже имах малко домашна работа и останах повечко време с нея. Когато измих, косата се бе втвърдила доста. Реших, че ми трябва хидратация, но въпреки това използвах балсама на Витал Нутришъна. Но той ми се стори многооо слаб, не омекоти, не заглади, все едно нищо не съм слагала. На подсушена коса сложих ампулка Денсифик, Нектар термик и напръсках обилно със спрея на  Keune (не е точно спрей,а гел-спрей). И тук ме изненада с една неприятна медицинско-химична миризма, направо отврат.. Самия спрей, пръснат на ръката ми не мирише така отвратително, но не знам защо на косата ми направи такава реакция. После се отмириса и омекоти косата, но не знам дали е читав или не... newsm78
Балсама определено не ми хареса, но от серията ще взема маската...  Peace Някой да каже протеинова серия е това, нали? Аз така я усетих... Laughing

# 204
  • Чукарландия
lunna pateka, МШ терапията е протеинова, а Витал Нутришън е хидратираща серия. Мисля, че не е удачно да се комбинират. С тази терапия ти трябва протеинов шампоан. Хидратиращия ти затваря кутикулата на косъма и по този начин след това терапията не може да проникне в косъма и да си свърши работата, за което е предназначена. Peace

# 205
Бубче  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 206
Bella за серията Лис Ънлимитед на Лореал става въпрос (лилавите)-имат ш., маска,олио и двоен серум.
vici  Joy виц,виц ама си е самата истина  Joy

# 207
BBeLLa, дааа може би това да е проблема... Но аз защо си мислех, че тази серия е протеинова или поне балансирана. А и нали е за изтощена коса, а такива серии винаги имат протеини... newsm78
Но както и да е, Мш-терапията си подейства, доста се напротеинчих, но в неделя ще се боядисвам и е добре преди боя... Mr. Green

# 208
А аз засега нямам намерение да вземам нищо за коси, освен измивния балсам и маска за къдрави коси на Керастаз. Hug bouquet
Ако го вземеш моля те да споделиш отзиви.
защо точно на тази серия се спря?нали не ти е къдрава косата,с дифузер правиш ли се?

ще споделя за Лис-а ,въпреки че за едно нещо сега не ми се пуска поръчка-още се чудя ...
Не ми е да. Напоследък ми се начупва доста особено отпред. Правя се с дифузерда и много се харесвам. Харесах и поисках тези продукти веднага щом ги видях и твърдо съм решила да ги пробвам въпреки, че консултантката на Керастаз ми каза, че твърдо не са за мен.

Много хубава колекция на Бюти.
Ще пробвам явно и аз двойния Лис, за да видя дали ще направи фризлата- гладкита!

Решила съм отдавна да взема шампоана с Детелина и серума на Алтерна, както и удължаващия серум, но се чудя откъде да ги взема и чакам някое добро намаление.

Днес се убедих, че най- доброто в момента за състоянието на моята коса са Профайбърите. Лилавия шампоан е най- добрата ми покупка на шампоан напоследък, а днес пробвах червените шампоан и маска и косата ми е просто очарователна. Чуплива, подредена, обемна и блестяща. Е фризла си е, но имам за финиш само много малко, ама наистина малко хидратиращ крем на Марокан и много, ама наистина доста олио за боядисана коса на Вела. Това олио е доста добро се оказва за мен, защото дори и с 6-7 помпи не ми утежнява грам. Все повече си мисля, че пренебрежението ми към марката Вела е била една голяма, снобска глупост и бих пробвала и други неща.
Преди измиванията бях на спа и понеже аз съм страшен фен на горещини- сауни и парни бани реших да нося и да се напръскам със едно леко спрейче- балсамче на Макадамия подарък към комплекта им за плътна коса. Иначе ми идва леко и реших да го нося с мен и да го ползвам като преуош. Не знам дали направи нещо.

# 209
  • Чукарландия
Bella за серията Лис Ънлимитед на Лореал става въпрос (лилавите)-имат ш., маска,олио и двоен серум.

Уффф, докато схвана и аз... Joy

Много ме заинтригува тази серия, затова наострих уши. Заради фриза. Отвратителния фриз. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт