Професионални серии за коса - тема 102

• 73 353
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас/Пз
Повече от 14 дни са минали. Глупавото е, че пробвах продуктите, видях, че са ментета и си ги оставих за след време да опитам пак. Коментар ще напиша, ама все тая. Ще си продават боклуци и ще си имат клиенти, защото заради добрите цени неведнъж и аз съм си поемала риска. Като знам, че е тото с тях.
Все пак много ти благодаря , че сподели, много е важно да си споделяме такива неща, за да се знае. Точно към тази серия в Ензцо и аз се бях насочила, но сега няма да посмея да поръчам. Още повече , че аз не съм я ползвала и дори няма да мога да сравня. Много е неприятно Sad Twisted Evil

# 181
  • Lost in a fairytale ...
И аз поръчах Интенс Рипеър от Енцо. Само маската - направи ми впечатление, че в друг сайт като съм я гледала, капачето има нещо като етикетче да не се отваря, а моята нямаше такова.
Не съм я ползвала друг път, за да сравня, но ми се отрази добре. Дори щях да я хваля тук   Laughing

Мислите ли, че арлен ще пуснат по-голямо намаление? Промоцията им е до 5.03, предполагам, че ще отбележат и осми  Rolling Eyes Харесах си това-онова, ама се сдържам засега, да не се прецакам, един вид  Laughing

# 182
Мелина_ Heart Eyes да да, това за синапеното масло го знам. По стечение на обстоятелствата все попадам на колежки индийки, а по-късно и приятелки (ей не мога да избягам от тях, много ми смърдят стомаха ми се обръща от тях честно Crazy, иначе са много добродушни). ТА все ме съветват да се мацам с mustard oil (демек синапено масло). Даже една специално ми купи от тяхните циганорски магазини цял литър за 2-3$. Та мазах, налагах, плесках, но чудеса не видях. Но въпреки това продължавам да го ползвам. Иначе и от другите им билки ползвам (амла – от това на курешки с извинение ухая, брахми, шикакай, касия, сега съм наумила и да къносвам). Но то като не ми е такъв гена, няма от къде да се окосмя каквото и да си сложа.

Бубче Heart Eyes, пробвай лака дано ти хареса. Аз избягвам твърде да хваля работи, че на един едно му върши работа, на друг баш то наопаки, а са си скъпички нашите козметики и да не набутам някой. За мен тоя лак е лек, но в същото време държи прическа, не сплъстява косата и не я бетонира. Но това на моята коса. Дали ще има същия ефект и при теб не знам, но си струва да пробваш.  Видях, че си взела серума с детелината за скалп, а другия за скалп и удължаване имаш ли? Е това нещо на моята коса е божествено. Такъв блясък и приглаждане от нищо друго нямам. Не знам дали ще ми удължи, но за сега това ми е най-успешната покупка от всичко де що накупих. Чак ми иде да изсипя всичко в един сак и да си оставя само ей това масло ли, серум ли, какво да го нарека....

# 183
Вики, за удължаващия еликсир на Алтерна говориш, нали? И аз съм му голям фен. Той сега на травъл опаковките излиза страшно изгодно. 25 мл са 28 лв, т.е. 50 мл са 56 лв. Иначе цената е 78 лв за 50 мл. Чак се обаждах до питам дали няма грешка, но ми отговориха, че цените на Алтерна се определят от официалния вносител и са такива, каквито са посочени.

И аз съм си патила от Енцо. Писала съм ви затова, да не повтарам едно и също. Peace

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 18:26 от Феерия

# 184
До момента не съм попадала на менте от енцо, сега покрай вас леко започва да ме е страх.
Поръчах си Алтерни от Арлен. А си мисля, че може и да направят още една промоция, тези са до 5ти.

# 185
  • Велико Търново
И аз на това разчитам Wink Сложила съм туй-онуй в кошницата, но още се ослушвам Simple Smile

# 186
  • София
И аз ползвам Про Файбър шампоана един път само. Но мисля, че двукратното ползване го дават зе всеки случай, за да отмие нечистотиите и себума, които са се натрупали, все пак хората са различни и повечето мият косата рядко. Аз мия косата през ден и реално когато мия, я мия чиста, та не мисля че има чак такава мръсна бариера м/у шампоана и косата ми, за да шампонирам по два пъти. Мисля, че и от веднъж косата си поема каквото трябва от шампоана, пък и в повечето случаи оставям шампоана да постои около минута, две, три  Mr. Green

Виж, за другото, с маската и бялата ампула - ще ми е интересно. Не съм гледала ни клирпчета, ни нищо, досега действах - бялата ампула вместо маска/балсам, но дали е правилно, нямам идея.
Марсела, може ли пак да разкажеш, че нещо не разбрах какво имаш предвид в последното мнение  Praynig

Я дайте бързо тука един линк за кой елексир Алтерна говорите  Mr. Green

# 187
Вики, за усължаващия еликсир на Алтерна говориш, нали? И аз съм му голям фен. Той сега на травъл опаковките излиза страшно изгодно. 25 мл са 28 лв, т.е. 50 мл са 56 лв. Иначе цената е 78 лв за 50 мл. Чак се обаждах до питам дали няма грешка, но ми отговориха, че цените на Алтерна се определят от официалния вносител и са такива, каквито са посочени.

И аз съм си патила от Енцо. Писала съм ви затова, да не повтарам едно и също. Peace

Феерия  bouquet да! Обожавам го!

# 188
И аз поръчах Интенс Рипеър от Енцо. Само маската - направи ми впечатление, че в друг сайт като съм я гледала, капачето има нещо като етикетче да не се отваря, а моята нямаше такова.
Не съм я ползвала друг път, за да сравня, но ми се отрази добре. Дори щях да я хваля тук   Laughing

Поръчвала съм Intense Repair и от Зл. рибка, и от Арлен. Маската никога не е имала нито защитно фолио, нито вътрешно "капаче", нито лепенка срещу отваряне.

# 189

Мислите ли, че арлен ще пуснат по-голямо намаление? Промоцията им е до 5.03, предполагам, че ще отбележат и осми  Rolling Eyes Харесах си това-онова, ама се сдържам засега, да не се прецакам, един вид  Laughing

Аз си мисля, че от 6 март ще пуснат голямото намаление, не случайно тази промоция свършва на 5 март / а не на 7-8/. Според мен са го предвидили, така че като поръчаш, да може да си получиш нещата до 8 март. От ЗР не очаквам нещо съществено.
По въпросите от темата:
Преуош терапии не съм ползвала, но мисля да започна с маслени маски и най-накрая да пробвам отдавна купения Еластисайзер на ФК.
От дрогерийните харесвам жълтия лосион с кератин, течни кристали и пантенол на Биофарма, много добре разплита и зглажда.
Скрит текст:

# 190
  • Viena
Момичета,има ли още намалението 20 процента на Алтерна в Арлен? newsm78

# 191
  • Казанлък
Днес ходих на фризиор да ми обере връхчетата. За първи път ходя при тази мацка, много ми я похвалиха и викам хайде да я видя. Преди да ме подстриже ми изправи косата с преса на голо, без никаква защита. После ми подравни чертата с машинка за подстригване и ми направи пластовете с филажна ножица. Аз ли нещо бъркам или се избазика с косата ми?  #2gunfire Иначе поне ми докара равна черта с машинката. Никога преди не ме бяха стригали с филажна ножица, винаги с обикновена са ми правили пластовете. Сега сигурно ще нацъфти като луда за отрицателно време.

# 192
Моят фризьор ме филира с филажна ножица. Лесно се минава границата колко да се филира, за да не се получи проскубан ефект и определено трябва добър фризьор за такава ножица.
Но косата ми никога не е цъфтяла, а от години върху нея се ползва такава ножица  Peace
Веднъж една фризьорка се опита да ме изправя с преса без никаква защита и просто не се съгласих изобщо да я ползва.

Някой забелязал ли е да му пада малко повече коса от обикновено при миене с Алтерна шайн? Тъкмо ми хареса ефекта им върху косата ми, но ми се струва, че пада повече с тази серия.

Непрофисионална маска ми е любима на Орзен за боядисана коса. Няма такъв разкош с никоя професионална серия. Толкова плътна, обемна и лъскава ми става косата. За съжаление тук, където живея, я няма.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 19:22 от marigold_

# 193
Оф и аз като ходя на фризьор и мен така ме изправят и после с машинка. А тая преса дето ме изправя с нея така скубе, да не ти говоря, направо имам чувството, че кола маска ми се прави. Отделно сигурно е на максимални градуси, защото косата ми пуши. И понеже знам, че ме изправя на високи градуси и винаги се подготвям и си слагам термозащитата за коса от нас и не ѝ давам да ми мие косата там. И като ѝ кажа да намали температурата на пресата и ми вика, че не била толкова гореща, ами от „мойте боклуци дето си слагам“ #Crazy. За това последните няколко пъти сама се подстригвах, ама ще трябва да се прижаля скоро да ме подравни малко. Иначе наистина с машинката много хубава черта ми прави и косата една плътна изглежда.

А като сте се заговорили за олаплекс 3, него мога ли да го минавам с терапевтичната преса и да стоя цяла нощ след което, или.....?

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 19:48 от vici75

# 194
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз заглеждам двуфазния Лис след едно чудесно мнение на Бютихолика, че е сред постоянните и приглаждащи продукти. Не харесвам марката и не купувам нищо от нея освен лилавия шампоан Профайбър, но тозии лосион го чета няколко пъти.
мислех че Бюти е доволна от олиото,не двуфазния  newsm78

Бюти има маската и двуфазният Лис. Flutter
Бях писала преди няколко седмици колко очарована съм от тези два продукта(знаете,че съм с фриз от корена до върховете) и как планирам да си купя цялата колекция.Приглажда и обира поне 80% при мен,но не отнема от обема - точно,каквото искам всъщност.
Преди да ги взема,бях чела в темата момичета със средни впечатления,но реших да дам шанс..все пак косите ни по различен начин възприемат дадени продукти.

Вчера си преглеждах колекцията и сякаш е понамаляла,гледайки снимка от мин. лято.Изхвърлих позастояли неща,други подарих на момс и приятелки и сега съм с толкова. http://coquelicotta.com/?p=13848  photo

Общи условия

Активация на акаунт