Професионални серии за коса - тема 102

• 73 354
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Фрея чудна тема като винаги  Hug
1.Какви пре-уош терапии за коса използвате?
Терапист балсама-интересно но когато ползвам само ш. и м. от серията -косата е по-напоена отколкото ако ползвам терапията преди това.С други серии засега не съм ползвала и не знам какъв ще е ефекта.
Нутритив крема-не ми е нещо уау,очаквах повече хидратация,ще го мъча.
Еликсир преуош-само в салон съм го пробвала веднъж,хареса ми и го купих но още стои неразпечатан вкъщи.
Еластайзър обикнов.и нероли-и двата ми харесват,за мен са почти еднакви.
Зеленото олио Еликсир на керастаз ми е доста силно омекотяващо и го ползвам като терапия преди измиване,не знам дали има съществен ефект.
2.Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват?
масла различни,харесвам единствено кокосовото,другите просто слагам защото ги имам.Купих наскоро един серум на Глис за връхчета,хареса ми съставът и реших да го пробвам,не е лош,но за резултат не мога да споделя защото не го слагам всеки път,хубавото е че става и на мокро и на сухо да се нанася.Понякога се изкушавам да купя нещо дрогерийно от чисто любопитство-но се въздържам защото имам твърде много продукти насъбрани.

#####
някой случайно да е ползвал двойният серум Лис на Лореал,пише че е с подобрена формула,описанието ме кара да го искам  Mr. Green
http://www.arlen.bg/product/272/sos-izglazhdasht-dvoen-serum-sas … imited-30-ml.html

също ме интересуват лаковете за коса на Алтерна,но не бамбуковият , хайверените-нещо не мога да разбера каква е разликата?Помня че някой много хвалеше единият,но кой ?  newsm78

# 166
Красавици, споделете вие по два пъти ли измивате с шампоан Про файбър на Лореал Профешънъл? В сайта на Рибката пише задължително по два пъти, а в Арлен не пише такова нещо.

В фризьорския салон от който си купих лилавата серия на Про файбър и момичето е ходило на обучение от Лореал как да се използват продуктите ми обясниха, шампоана задължително да се ползва два пъти. Когато се слага бялата ампула първо на косата се слага малко маска, малко концентрат и от бялата ампула. Аз така го правя, но сега вече само веднъж в месеца.

# 167
Аз пробвах веднъж да измия два пъти с червения шампоан Про Файбър, защото много гадно ме наваля дъжд и си усещах косата мръсна. Косата се преми и след изсушаването навсякъде ми стърчаха антенки още от корена и усетих пресушаване. Съответно се наложи да слагам доста финиш на суха коса, за да мога да се разреша. И това при положение, че винаги слагам шампоан само на корена, а за дължините разпенвам от него. С едно шампониране със същия шампоан косата ми е супер, писала съм колко много го харесвам. Peace

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 13:26 от Феерия

# 168
И аз заглеждам двуфазния Лис след едно чудесно мнение на Бютихолика, че е сред постоянните и приглаждащи продукти. Не харесвам марката и не купувам нищо от нея освен лилавия шампоан Профайбър, но тозии лосион го чета няколко пъти.

# 169
Аз винаги с всички шампоани мия два пъти, първият път, за да махне замърсяванията и втори път, за да разгърне полезностите си и да се усети това, което продукта прави.
Бялата ампула ползвам самостоятелно след шампоана и вместо балсам или маска.В момента сме на вилата, но като се прибера вкъщи, ще погледна какво пише на кутийката на белите ампулки, може аз да греша  Peace.

# 170
И аз заглеждам двуфазния Лис след едно чудесно мнение на Бютихолика, че е сред постоянните и приглаждащи продукти. Не харесвам марката и не купувам нищо от нея освен лилавия шампоан Профайбър, но тозии лосион го чета няколко пъти.
мислех че Бюти е доволна от олиото,не двуфазния  newsm78
ще се жертваш ли да го вземеш,или аз ?  Mr. Green

Сетони аз в едно клипче на Лореал гледах че бялата ампула се нанася върху маската (или беше обратното),тогава писах ама никой не ме отрази.Аз ги имам но засега се въздържам да ползвам че бях здраво напротеинчила.

# 171
А аз засега нямам намерение да вземам нищо за коси, освен измивния балсам и маска за къдрави коси на Керастаз. Hug bouquet
Ако го вземеш моля те да споделиш отзиви.
Винаги слагам бялата ампула самостоятелно след еднократно измиване със лилавия шампоан и без маски и други запечатки.

# 172
Пробвахте ли пауърфлекса  и можете ли да го сравните с олаплекса  ? Трябва ми нещо за възстановяване на косата  и се чудя кое от двете да си взема  Praynig Hug

# 173
Аз концентратите на Керастаз така ползвам понякога, като запечатвам с маска отгоре. Други ампулки също съм запечатвала с маска, но тези белите съм запомнила, че са вместо маска/балсам. Предполагам на кутийката им пише и ще прочета като се приберем, пропуснала съм, когато си писала, съжалявам  Hug .

Като се "жертвате" за серумчето Лис, моля споделете.

# 174
А аз засега нямам намерение да вземам нищо за коси, освен измивния балсам и маска за къдрави коси на Керастаз. Hug bouquet
Ако го вземеш моля те да споделиш отзиви.
защо точно на тази серия се спря?нали не ти е къдрава косата,с дифузер правиш ли се?

ще споделя за Лис-а ,въпреки че за едно нещо сега не ми се пуска поръчка-още се чудя ...

# 175
  • София
Бубка, веднага ще сподяля за лака като го пробвам в най-скоро време.
Бисквит, същото важи и за Пърфект хеър дей. До седмица ще имам отзив.
Ани, аз съм ненаситна и искам още и още по-хубава коса... Обаче до момента най-много си харесвам косата   с Кюн - шампоан и маска от серията Vital nutrition http://www.arlen.bg/product/89/shampoan-za-suha-shuplesta-i-uvre … ition-250-ml.html i http://www.arlen.bg/product/59/regenerirashta-maska-za-suha-i-uv … ition-200-ml.html Правят ми онова, което описвам,ч е най-много харесвам, но искам оооооще Simple Smile)))) и си мисля че някъде там, по света, има още по-добри...
Също и с Маракеш си харесвам косата - шампоан и балсам:  http://www.zlatnaribka.com/marrakesh/dreamsicle-mandarina-i-sliva -  тези са безсулфатни и по-балансирани, дават хубава плътност и приличен обем
 а трето място слагам http://www.zlatnaribka.com/labelm/thickening-za-obem-i-plytnost Те по-проотеинови се усещат

МЕжду другото днес втори ден нося Ливинг прууф в косите си Simple Smile Ами в корените не е да не се зацапа косата... По дължините си е същата като вчера. Абе не ми харсват... някак. Иначе като си направих плитка - стои без ластик  Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 15:13 от P-r-o-l-e-t

# 176
Днес направих глупостта да ползвам за втори път шампоан и маска Интенс Рипеър на Лореал, купени от енцо. Според мен вътре са сложили течен сапун. Тази серия я поддържам цяла година, винаги ми се отразява добре и идентично. Ароматът и консистенцията къщо са съвсе други сега. Няма да ги мъча повече и ги хвърлям.
Цената им в енцо е много добра, купувала съм ги оттам и друг път и са били ок. Обаче мерси им за ментета, които пробутват мужду продуктите, които са наред. Повече нищо няма да взимам от тях. Не е първият ми случа с боклук от тях. Не се подлъгвайте хо това, че цените на Лореал в енцо са толкова ниски

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 15:25 от marigold_

# 177
  • Бургас/Пз
Днес направих глупостта да ползвам за втори път шампоан и маска Интенс Рипеър на Лореал, купени от енцо. Според мен вътре са сложили течен сапун. Тази серия я поддържам цяла година, винаги ми се отразява добре и идентично. Ароматът и консистенцията къщо са съвсе други сега. Няма да ги мъча повече и ги хвърлям.
Цената им в енцо е много добра, купувала съм ги оттам и друг път и са били ок. Обаче мерси им за ментета, които пробутват мужду продуктите, които са наред. Повече нищо няма да взимам от тях. Не е първият ми случа с боклук от тях. Не се подлъгвайте хо това, че цените на Лореал в енцо са толкова ниски
Мари, ако си я купила скоро и не са минали 14 дни спокойно можеш да я върнеш. Те иначе няма да се научат. Или поне им пиши да си знаят и коментар в сайта също можеш да оставиш

# 178
  • Бургас/Пз
Ани, аз съм ненаситна и искам още и още по-хубава коса... Обаче до момента най-много си харесвам косата   с Кюн - шампоан и маска от серията Vital nutrition http://www.arlen.bg/product/89/shampoan-za-suha-shuplesta-i-uvre … ition-250-ml.html i http://www.arlen.bg/product/59/regenerirashta-maska-za-suha-i-uv … ition-200-ml.html Правят ми онова, което описвам,ч е най-много харесвам, но искам оооооще Simple Smile)))) и си мисля че някъде там, по света, има още по-добри...
Също и с Маракеш си харесвам косата - шампоан и балсам:  http://www.zlatnaribka.com/marrakesh/dreamsicle-mandarina-i-sliva -  тези са безсулфатни и по-балансирани, дават хубава плътност и приличен обем
 а трето място слагам http://www.zlatnaribka.com/labelm/thickening-za-obem-i-plytnost Те по-проотеинови се усещат
Благодаря ти много за споделеното  Hug Следя с голям интерес твоите постове, много харесвам косата ти и моята е подобна и много ми помагаш, тъй като отскоро ползвам профи козметика и все още много малко неща съм пробвала Simple Smile

# 179
Повече от 14 дни са минали. Глупавото е, че пробвах продуктите, видях, че са ментета и си ги оставих за след време да опитам пак. Коментар ще напиша, ама все тая. Ще си продават боклуци и ще си имат клиенти, защото заради добрите цени неведнъж и аз съм си поемала риска. Като знам, че е тото с тях.

Общи условия

Активация на акаунт