Професионални серии за коса - тема 102

• 73 363
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За да не е съвсем спам  Blush  - протеиновия продукт, с който така и не се разделих е спрея Екстрийм КАТ на Редкен.   Heart Eyes

И това го имам,но ми прави косата твърда и на клечки.Ползван с останалата серия или комбиниран с друга марка.Колко шанса да му давам.. 33uu

Вероятно косата ти е в добро състояние.    Peace   Heart Eyes
Моята все не се е "наяла" на протеин.   hahaha

И моята хапва много протеин,специално Екстрема ми в топ3 любими серии,но с КАТ не се получават нещата.
Днес снимах колекцията,това са ми наличните Редкен вмомента.

# 151
Бубче Heart Eyes, за кой лак питаш на Алтерна – в жълтото шише ли? Ако е той, аз го обожавам. До преди половин година правих къдрици с ролки на коса с дължина до средата на гърба и с тоя лак ми държаха цял ден в най-голямата влага. Нито ми е слепвал косата, разресвах и за аромата на алтерна няма нужда да ти казвам.Но коси различни. Струва си да пробваш. Аз и сега правокоса, гледам да не оставам без него, че ако ми скимне пак да се къдруцам да съм подготвена Crazy.

# 152
Да не прозвуча грубо, ама това с обръсването на главата и сгъстяването на косата ми се вижда измишльотина (Мелина_ нямам в предвид теб, чувала съм го и от други места). А индийчетата, ами те живи маймунчета се раждат. Толкова са космати от бебета, явно гена им е такъв, та каквото и да ги направиш и да не ги направиш, все такива ще са си. Лошото е, че окосмяването е по цялото тяло, а не се радват само на гъсти коси. Аз ако трябва да избирам между гъста коса и всецялостно окосмяване и по-рядка коса, май предпочитам да съм си с по-рядка коса.
Абсолютно съм съгласна с теб! Като цяло индийците имат адски много безумни обичаи!
Обаче,що се касае до такива работи съм склонна да вярвам,тъй като индийските билки примерно са доказани колко благоприятно се отразяват върху кожа/коса.А и само по себе си маслото от синапеното семе е точно против косопад и заздравяване на косата.Дори то самото има загряващо действие и действа стимулиращо на кръвообращението.Било доста силно масло.Дивианка ме светна,че не е за подценяване.. Heart Eyes

Feeling, радвам се да те видя !   bouquet Чела съм те из старите теми,дори съм ти писала,още когато прохождах.. Embarassed Heart Eyes

Бюти ..каква колекция само,много готинко!  Heart Eyes Абе винаги съм се чудила,защо някои продукти на Редкен са с по-светли към прозрачни опаковки.Визирам примерно моя шампоан на Рекден Екстрийм...ами твоя  и не само твоя,виждала съм и на други снимки да е като твоя, но моя изобщо не е прозрачен,опаковката си е синя,но плътна,тъмно синя... Много ми е чудно защо така,различна партида или  newsm78 шампоана и маската ми са купувани от ФЮ това лято,което мина

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 01:10 от Мелина__

# 153
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хм,не мога да ти отговоря.
Твоят шампоан отпред с трилистно цветенце ли е или с мулти точки? Има лека промяна във визията и може поради тази причина и самият материал да е различен... Thinking Някои от шампоаните ми са също в масивни,непрозрачни пластмаси.

# 154
  • Казанлък
Красавици, споделете вие по два пъти ли измивате с шампоан Про файбър на Лореал Профешънъл? В сайта на Рибката пише задължително по два пъти, а в Арлен не пише такова нещо.

# 155
ВИКИ,същия  Hug :
http://www.arlen.bg/product/3059/sprey-lak-anti-vlaga-alterna-ba … -spray-250ml.html
От 2 месеца го проучвам  Mr. Green Ама с моите редовни несполучливи покупки на лак,вече ме е страх да вземам.Последния купен-Керастаз Лак ноар пък е моя най-голям провал  ooooh! Ужасен е.

Еее,забравих да се отчета с моите осмомартенски покупки  Flutter Серума на Алтерна с детелините(благодаря за описанието и съветите момичета  bouquet ),парфюма за коса на Лейбъл м(душнах го в Рибока и много ме впечатли),Пре-уош терапията на Керастаз Еликсир ултим(МАГНОЛИЙКЕ,ти ме запали  Hug )...Лошото е,че сега и лака на Алтерна искам( ВИКИ,запали ми мотора  Mr. Green )

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 09:36 от bubka:)

# 156
Бубка, този ли Пре-уош терапията взема  newsm78
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/elixir-ultime--eliksir-ulti … complexe-6-150-ml
В енцо с доста разлика има, дали е същият  newsm78
http://www.enzo.bg/kerastase/elixir-ultime-grizha-za-izpolzvane- … neto-na-shampoan/

# 157
Красавици, споделете вие по два пъти ли измивате с шампоан Про файбър на Лореал Профешънъл? В сайта на Рибката пише задължително по два пъти, а в Арлен не пише такова нещо.
Измивам само веднъж ,както и с всички други шампоани и смятам че и по този начин шампоана е отличен за косата ми.

# 158
  • Велико Търново
Milian, благодаря ти много за насоката за цвета bouquet ще попитам в темата за русокоските за окислителя...моят оттенък е меден, и по тази причина, избива след няколко измивания, права си..

Пролет, ще чакам да споделиш впечатления от другата серия на Ливинг прууф - още ми стои в количката и й се чудя newsm78 Усещанията ми за хидратация са същите като при теб - а и косата ми е права и тънка Wink

Рак-щрак, моята коса е противоположна на твоята, и за съжаление не мога да ти дам съвет, дано някое от момичетата ти помогне bouquet

Feeling, радвам се да те видя отново тук Hug

# 159
ДЕЛИ,да,тази терапия  Peace Нямам идея дали тази в Енцо е читава  Thinking .Изглежда същата като предлаганата в Рибока.

# 160
Благодаря ти Hug

# 161
  • Стара Загора
Момичета, имате ли си на представа поръчка направена вчера вечерта в арлен кога трябва да пристигне?Дали няма да е след празниците  newsm78
Забърсах мултивитаминния термозащитен спредй на Алтерна и серума за на Кюн противокосопадния.

# 162
И аз мия с Про-Файбър само веднъж. С малко шампоани повтарям, то се усеща кога има нужда. Според мен това е до коса.

Максимка, гледах разписанието на Еконт и те ще почиват до неделя вкл., та най-вероятно ще си получиш пратката във вторник. Peace

# 163
  • Стара Загора
То не че ми трябва нещо спешно ама пуста краста  Joy

# 164
Хм,не мога да ти отговоря.
Твоят шампоан отпред с трилистно цветенце ли е или с мулти точки? Има лека промяна във визията и може поради тази причина и самият материал да е различен... Thinking Някои от шампоаните ми са също в масивни,непрозрачни пластмаси.

Ами в момента не мога да видя,тъй като шампоана не е при мен,обаче видях,на една от снимките,на част от колекцията ми,които снимах за юбилейната тема,там ми се вижда нещо като детелинка на Екстрийма..  Виждала съм и маската примерно да е в различна опаковка не с черна капачка като моята еми по-заоблена една такава и по-светла май.. Затова винаги съм се чудела защо така.. newsm78
Скрит текст:
**********************************************************************************
Момичета,ползвате ли някакъв сайт за проверяване на годността на продуктите освен checkcosmetics.net  Иска ми се да проверя един продукт,на Алтерна,но в този сайт,я няма като бранд.  newsm78

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 11:12 от Мелина__

Общи условия

Активация на акаунт