Професионални серии за коса - тема 102

• 73 251
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • София
*DiDora*, прекрасна коса! bouquet

Напълно съгласна и какъв блясък  Hug

По отношение на маските и балсамите темата е дълга и обстойна. Аз рядко ползвам балсам с отмиване след маска, но много от финишите, които ползвам действат точно като балсам за косата (затварят кутикулите и кондиционират). Всичко е въпрос на коса. Много коси ще се утежнява от маска и балсам на едно миене. Е, моята не е такава, но аз съм пробвала нееднократно да мия с маска и после балсам и не виждам визуална разлика. Такава евентуално може да има на руса коса, която е силно третирана (имам предвид, че е използвам висок окислител за постигане на цвета) и тя поема повече продукти, защото е жадна. И пак не е правило, защото има руси и тънки коси, които дори след по-силна маска клепват, а да не говорим, ако сложат балсам отгоре.

Аз днес съм си в къщи и реших да направя терапия Керастаз Нутритермик,  защото от доста време не я бях правила. В момента съм намазана с преуош терапията Керастаз Ирис Роял. Ще споделям после.

# 376
  • София
*DiDora*, присъединявам се към комплиментите на момичетата! Страхотен блясък и добре оформени чупки  bouquet

Официалният сайт на Grow Gorgeous пуска ли често намаления, кодове? И аз припалих нещо по серума за скалп, и се чудя дали да чакам новите ампули Денсифик или да не си поръчам серума на Grow Gorgeous.

# 377
  • София
Преди няколко дни исках да поръчам нещо на GG и ми изписа, че марката е вече част от the hut group (lookfabtastic също са част от тях) и ме препрати към друг сайт. Не знам дали има промени с доставката. Аз се отказах, защото исках да си ползвам кода за deciem, но в новия сайт не го приемаше.

# 378
  • Бургас / София
*DiDora* прекрасна коса със страхотни къдрици и блясък.
Аз открих топлата вода, но и аз искам да пробвам нещо на ГГ от сайта ли поръчвате и директно ли стигат поръчките?

# 379
  • На ръба..
Много ви благодаря момичета, мен все ми се струва, че е само от светкавицата на апарата  Hug

# 380
  • Чукарландия
Мagnollia, пробва ли вече балсамите на HIF? Много ме интригуват, но и цената им е УАУ. Mr. Green

И за Cleansing Conditioner Blonde на Grow Gorgeous да попитам, тези, които го имат. Преди използването му, мие ли се косата с шампоан и ако да, какъв - протеинов, ДПШ, хидратиращ? Hug

# 381
Мagnollia, пробва ли вече балсамите на HIF? Много ме интригуват, но и цената им е УАУ. Mr. Green

И за Cleansing Conditioner Blonde на Grow Gorgeous да попитам, тези, които го имат. Преди използването му, мие ли се косата с шампоан и ако да, какъв - протеинов, ДПШ, хидратиращ? Hug

Белисима Heart Eyes , ме посъветва 1вия път,в който ще ползвам балсама да измия преди това с ДПШ,за да се махнат натрупванията от косъма термозащити,финиши и т.н,след което да се използва на няколко поредни миенета,така се изразявал ефекта. Аз питах за този,който е 11в 1. Надявам се да ти е от полза. Hug

# 382
  • Berlin
.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 21:38 от abs

# 383
  • Чукарландия
Благодаря, Мелина__bouquet

# 384
DiDora, страхотен блясък!

# 385
Аз никога, никога не оставам само по шампоан. Абсурдно е за косата ми, руса, третирана... Както сподели Тузарка, (абсолютно съм съгласна с нея) след шампоана слага маска за около 20 мин., след това отмива, слага балсам и накрая плакне със студена вода. Косата ѝ е божествена, просто необикновено красива, плътна и дълга, а е супер третирана. Даже я сънувах. Mr. Green Прекрасна, прекрасна коса... Heart Eyes Започвам да процедирам като нея. Peace

И аз така правя от години.  Hug Още преди да ползвам проф. козметика. Косъмът се затваря от студената и отваря от топлата вода. Simple Smile Без балсам за мен е абсурдно, дори когато слагам маска.
Маската е едно, балсамът друго. И двете си имат своите функции. Не случайно например при олаплекс е казано след терапията да се слага балсам (след шампониране), а не маска, защото дефакто олаплекс подхранва /заздравява косъмът,  връзки и т.н./ и след това е необходим просто балсам, за да затвори косъма. Той вече е достатъчно заздравен и подхранен Simple Smile   Heart Eyes
А не като моята бивша фризьорка да ми обяснява, че било едно и също.. Shocked И по-добре било маска, защото подхранвала. Нямало нужда от балсам, бил слаб. Еми слаб е , защото това не е маска.  И после ми вика, че не ми минавала четката през косата. Ами няма да минава, като нямам балсам.  Naughty

# 386
  • София

Аз открих топлата вода, но и аз искам да пробвам нещо на ГГ от сайта ли поръчвате и директно ли стигат поръчките?

Сити, от сайта на ГГ доколкото съм разбрала поръчките идват в пощата.
Наистина излиза съобщение в сайта на DECIEM, че вече са част от The HUT Group и не лови кода, който намирам в нета.
Иначе си ги има и в LF и HQhair, откъдето си знаем, че също идват в пощата. Те пък редовно пращат лични кодове, за -20%. Засега по-изгодна оферта май не намирам.

# 387
  • Бургас / София
С това увеличение на паунда вече съм спряла покупките от английски сайтове, като се опарича ще си поръчам серума за скалп, че много ме зарибихте с коментари. Даже и с намалението не ми излизат изгодно нещата да пазарувам от ЛФ или ФЮ . Покрай, Арленци тотално забравих какво е чужд сайт  Mr. Green

# 388
  • Чукарландия
С това увеличение на паунда вече съм спряла покупките от английски сайтове, като се опарича ще си поръчам серума за скалп, че много ме зарибихте с коментари. Даже и с намалението не ми излизат изгодно нещата да пазарувам от ЛФ или ФЮ . Покрай, Арленци тотално забравих какво е чужд сайт  Mr. Green

Обръщаш си валутата (от сайта) в евро и ти излиза по-евтино, отколкото плащането в паунди. Peace

# 389
  • Бургас / София
Пак е скъпо  Peace . Така са фиксирали цените, че дали в евро или долар цените са си едни и същи . Сравнявала съм всичко, примерно новият серум за обем на Керастаз Еликсир в арлен  излиза в пъти по евтино от ЛФ, а и ще имам куп мостри, даже и с 10 лева да е по евтино в чуждият сайт пак няма да взема от там, иначе за продукти, които ги няма в нашите сайтове съм навита  Peace

Общи условия

Активация на акаунт