Професионални серии за коса - тема 102

• 73 232
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Чукарландия
иначе за продукти, които ги няма в нашите сайтове съм навита  Peace

В такива случаи пазарувам от чуждите сайтове аз.  Peace

# 391
  • Добрич
Здравейте,
може ли мнение за този шампоан. Преди месец и повече си го взех, но нещо бързо ми се омазняма сякаш косата, на 2 дни я мия, а скалпа ми е сух. Дали на него се дължи това? А самия шампоан е рядък като вода.

# 392
  • София
Преди малко се щракнах в асансьора да покажа какво се получи в гореописания ми пост. Според мен комбинацията заслужава внимание http://lucylu.snimka.bg/photos-from-gsm/hair.893776.36695240

# 393
DiDora, P-r-o-l-e-t, прекрасни коси... Hug

Аз си поръчах маската на Keune Витал Нутришън от Арлен и си поисках мостри на Про Файбър, да видим... Взех си и едни ампули на Сери, които мисля Сетони похвали... Аз преди време ги заглеждах, тях и едни други, но сега след коментара си ги взех... 
Сетони, ако ти беше писала за ампулите, моля сподели как и кога точно ги ползваш?

По въпроса за маска и балсам, много съм пробвала и с едното и с другото, просто за моята коса балсама е крайно недостатъчен, винаги вземам маската към серията, балсами имам и ги ползвам само след маската... Само при хайверените Алтерни, сериите са ми с балсамите и те са ми добре самостоятелно, без маска.... Но на други серии не се сещам да съм била само с шампоан и балсам... newsm78

# 394
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А,добро утро.
Чакайте сега и аз да се изкажа,докато сте още на линия  Mr. Green

Моята коса е странна,гълта всичко(особено протеин) - и 3 маски да й сложа една след друга,ще ги поеме и няма да даде вид на претъпкана.Къде отива всичко това нещо,не знам 33uu
До преди година и половина ползвах предимно маски Керастаз с всякакви шампоани и на всяко измиване и когато споделих на фризьора ми,той отсече,че не разбирам нищо от коси(lol) Маските били силно концентрирани и ако ползвам непрекъснато,ще доведа до съсипване на структурата на косъма.
Тогава започнах повече да фокусирам над балсамите и следвам схемата веднъж балсам(винаги със съответния шампоан от серията),следващият път - маска - балсам - маска.Не съм комбинирала досега.

Поръчах Тен шампоан + балсам.Платих $130 и ако не ми харесат(че мн ми ги хвалите),ще ви намеря в България и ще ви ступам. Joy

Вчера си купих спрея за скалп на JMO и сега съм доволно напръскана в корените.

# 395
Здравейте,

Темичката е много интересна, но за съжаление нямам възможност да прочета всичко. Моля ви да ми препоръчате продукти или витамини за косопад - преди 4 месеца родих и от скоро започна много да пада. Има блясък, не е суха, но от супер гъста, стана рядка Sad. Ако имате идея как мога да я подобря, моля за съвет.

# 396
При теб добро утро, при нас ракиено време, странно място е света. Whistling
Честити Тен и дано ти харесах. Аз така и не съм ги пробвала, но престои.

# 397
  • Пловдив
Момичета, кажете как (на какво) мирише вашия шампоан ТЕН и има ли разлика в аромата на ш-на купен от Енцо и от Арлен или ЗР?И също аромата на шампоана същия ли е като на балсама? На мен шампоана ми мирише на вишни или череши, а има спомен, че мострата, която съм пробвала, миришеше доста по-луксозно.

# 398
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Честити Тен и дано ти харесах. Аз така и не съм ги пробвала, но престои.

И аз съвсем на сляпо,даже на мостра не съм имала.
След няколко дни ще ги получа и веднага ще тествам.Имам много добро предчуствие,май май ще е любов от първо изплакване.  Grinning

# 399
А дано, че за тези пари.  Crazy Twisted Evil
Ти всъщност четеш ли/пишеш/разменяш във американски форуми за коси?

# 400
  • София
Дидора, Пролет, прекрасни, красиви, обгрижвани коси! Личи си!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря, че споделихте  Hug

Бюти, дано ти харесат! Аз съм влюбена, та загубена по Тен  Mr. Green Шампоан и балсам съм ползвала.

Диду, аз бих ти препоръчала шампоан и ампули на Напура.

# 401
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А дано, че за тези пари.  Crazy Twisted Evil
Ти всъщност четеш ли/пишеш/разменяш във американски форуми за коси?

Чета тази тема от сигурно 3-4 години,другаде много рядко.Предимно онлайн ревюта на продукти,които са ми в списъка за купуване или тук са обсъждани.
Никога не съм разменяла,но с интерес следя "пазара" и темичките-размени във форума.

# 402
lunna pateka, ти нали не си в България, как поръчваш от Арлен?  Blush

# 403
  • Viena
И аз не живея в България и поръчвам от Арлен,не е трудно.Поръчвам ги до адреса на родителите ми и после ми пращат нещата,елементарно  Peace

# 404
Лунна, за ампулките ще ти напиша обстойно утре, но не тук, за да не спамим, че не са профи. Иначе са супер.

Общи условия

Активация на акаунт