Професионални серии за коса - тема 102

• 73 231
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Само да кажа,че STEAMPOD-a 2.0 в Hqhair е намален на 350лв. и идва с бонус четка за коса на Babyliss.

# 406
  • Пловдив
Само да кажа,че STEAMPOD-a 2.0 в Hqhair е намален на 350лв. и идва с бонус четка за коса на Babyliss.

Пише Babyliss, но идват професионални на Лореал в много красив несесер. Онзи ден ги получих.

# 407
  • Велико Търново
Пролет, страхотна ти е косата Hug Леле....а аз съм си мислела, че моята коса е сходна на твоята Whistling то, твоята е прелест, прекрасен водопад, гладкост...страхотна! Изправяла ли си я? Моят косъм, ако не използвам четката-сешоар, е фризи от корена до края - разхвърчан, никакъв Confused
Аз тази вечер използвах хидратиращата серия на Мароканойл, реших да постоя с маската 20 мин., а след това/повлияна от последния диспут за използване на маска + балсам/, реших да нанеса и единствения ми такъв - с цитрус и нероли на ДМО, оставих го само 2-3 мин. и изплакнах; косата ми е още мокра и не мога да преценя как е, но ще пробвам и по-нататък този начин, за да видя дали ще има резултат Flutter

# 408
  • Варна
 Момичета,така ме изненадахте.Много ви благодаря за милите думи.Толкова комплименти за косата ми от вас значат наистина много за мен  Hug

Да се запиша в темата:
1.Какви пре-уош терапии за коса използвате? Колко често? Как ви се отразяват на косата?

Ползвам Еластисайзер екстрийм на почти всяко миене.Ако нямам време ползвам една маска на Nature of Agiva.Разплита косата на секундата,разресвам и мия с шампоан веднага без да престоява.Нетърпим аромат,но невероятно бързо разплита и си я обичам.

2.Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват?

Опитвала съм какви ли не масла и натурална козметика,но не са за мен.Имам приятелка с естествена коса,която е вманиачена на тази тема и редовно ме снабдява с нейното ново "уау",което обикновено за мен не става  Laughing
От дрогерийната козметика харесвам и ползвам някои продукти.

Пак дълго стана,но да си кажа.След няколко ползвания на Алтерна Тен мнението ми е,че продуктите са страхотни.Супер ми се отразяват.Идеално подхранена,здрава,лъскава и жилава коса,подобно усещане с Алтерна Рипеър,които са ми едни от фаворитите до момента.Шанелско не усетих,а луксозни леки едва доловими...виолетки.Ако трябва да сравнявам аромата с парфюм,на Герленско ще отиде може би  Laughing
Ще си чакат реда,обаче,защото яко луднах по Филорга  ooooh!

# 409
  • Пловдив
Кажи ми как я виждаш на тази цена, на мен ми излиза 372лв, трябва ли код да напиша? Каква им е гаранцията ако нещо има проблем при уреди купени от сайта?

# 410
Кажи ми как я виждаш на тази цена, на мен ми излиза 372лв, трябва ли код да напиша? Каква им е гаранцията ако нещо има проблем при уреди купени от сайта?

Грешката е моя-исках да кажа 370 лв.,което всъщност пак е на доста добра оферта.А иначе не знам каква е политиката им на реклмация,но не вярвам да има проблем с този сайт Simple Smile

# 411
Тузарка, и аз много харесвам твоята коса.  Heart Eyes Интересно, че нашите коси са много различни, но въпреки това имаме допирни точки. Като неудоволетвореността от натуралните продукти и възхищението от Алтерна Тен. Peace Само дето аз усещам Шанела. А за Филорга - там съм абсолютен фен.

# 412
Лунна, за ампулките ще ти напиша обстойно утре, но не тук, за да не спамим, че не са профи. Иначе са супер.
ааа тук,тук пиши  Praynig искам и аз да знам  Hug
иначе тези дни нямах време-дано всички сте изкарали хубаво празника  bouquet

Сетони не знам от къде се получава това разминаване с бялата ампула ПроФайбър,по принцип първоначалната процедура (дано не бъркам последователността) е концентрат в тубичка от опр.серия и отгоре бяла маска от бурканче,за мен те са еквивалентни на маска/балсам плюс бялата тубичка-затова лично аз смятам така да ги ползвам,но и по отделно предполагам ще са ефективни  Hug

На ГроуГорджъс често има промоции в англ.сайтове,,преди месец без код HQ оферираха обикнов.серум за скалп за 24 евро,имат добри цени  Peace на който не му е спешно да изчака.

# 413
  • Стара Загора
Феерия,твоят ш-н Тен от къде е купуван имам съмнения,че по-старият вариант е миришел по-парфюмно а новият на червени плодове....моят е от енцо Peace

# 414
  • София
Бисквитче, дай пак линк да ти видя косата. Моята е такава естествено права. При мен е проблемът, че не мога да я накъдря. Искам вълни, чупки, някаква прическа да си направя по-различна, но не става. Единствено става като я вържа някак си, иначе на пусната коса всичко се изпъва до 1-2 часа обратно... Даже вафли в корена не ми държат и се изправят. Фризита и на мен ми стават от не добре подбрани продукти. Обикновено продуктите за обем правят косъма по-фризи, за да бухва... НА Ливинг прууф обаче Ш и Б ( с уговорката без никакъв финиш) не разбухват така евтино -фризи косата. И изобщо май, всичко за обем прави някакъв обем, но действа в посока обратна на това, за което явно мечтаем - копринен плътен водопад... Иначе и аз имам четката на Ровента - с и без нея нямам никаква разлика в косата... Имам и преса, но я ползвам в опитите си за къдрене, не за изправяне... Пробвай така - силен ДПШ, после силен протеин и накрая хидратираща маска (може тя да е по-слабичка). Така косъмът хем се опъва и става жилав, хем се хидратира и омеква и се тушира фризът...

# 415
Setony, пиши тука за ампулките Simple Smile) И аз ги вземам от време на време и ми хресват. Аз обикновено след измиване ги слагам на скалпа, а по дължината балсам или маска, но се чудя дали няма да е ок да го слагам на скалпа преди къпане, за да стоят по-дълго  Simple Smile

# 416
  • София
Тузарка, и аз много харесвам твоята коса.  Heart Eyes Интересно, че нашите коси са много различни, но въпреки това имаме допирни точки. Като неудоволетвореността от натуралните продукти и възхищението от Алтерна Тен. Peace Само дето аз усещам Шанела. А за Филорга - там съм абсолютен фен.

И аз така  Heart Eyes особено като я видях по-добре в групата  Hug
На Шанел си мирише Тен, защото Шанел са правили аромата. То Алтерна го раздухват  обстойно това. Мисля, че в сътрудничество с Армани е направен този аромат. И има истина, че старите продукти миришат по-силно и маааалко по -различно. Аз имам стария шампоан и новата маска и сега ги подсуших.  Има разлика, бегла и да има малко червени плодове като аромат.

Аз от вчера съм започнала терапия  Joy Сложих масло от Ему в корените и обилно преуош терапията Керастаз Ирис Роял  (май вече казах, но напоследък едър съм разсеяна  hahaha)  и снощи преспах така. И не само снощи, но и днес целия ден почти. Вечерта измих с шампоан Керастаз Нутритермик и сложих маската Нутритермик,  минах с терапевтичната преса и поизсуших косата. Утре сутринта ще измия, но преди това ще мина косата с горещата преса на 60 градуса.

# 417
Деляна, моят Тен е  от Арлен. Няма аромата, който описваш ти, ако съм те разбрала правилно. Peace

# 418
Tyzarka, коя е тази маска Агива, гледам в нета, има с роза и с маслина?

# 419
  • Велико Търново
Пролетче, ей ми на косата - пускам снимка от подстригването си преди 3 месеца/с шнолата/ и днешна снимка - не съм стилизирала и обработвала по никакъв начин, "самоизсъхнала" е Wink

Общи условия

Активация на акаунт