Професионални серии за коса - тема 102

• 73 323
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Бисквитка много красива коса имаш,Пролет също Hug Радвам се,че сме толкова много русокоски Hug

# 421
Момичета,страхотни,слънчеви коси показвате  Flutter
Тези дни нямах време да пиша,но сутрин ви изчитам  Hug
Пробвах нови неща.Шампоана за къдрава коса(по-скоро измивен балсам) на Ливинг Прууф,крема за къдрици,спрея с детелини  на Алтерна и анти-влага спрея на Алтерна от бамб.серия.Измивния балсам е супер странен.Изсипах 1 шепа продукт докато усетя някакво измиване.Без никаква пяна.След това нямах нужда от разплитащия балсам.Косата беше мека,разплетена и измита  Shocked Пръснах от спрея с детелина,сожих от крема за къдрици,намачках и изсуших.Получиха се зашеметяващ обем и добре оформени къдрички  Crazy Мислех че до вечерта косата ми ще се омазни,но не стана.Дори тази сутрин корените ми са добре.Определено хубава комбинация  Wink

# 422
  • Варна
Тузарка, и аз много харесвам твоята коса.  Heart Eyes Интересно, че нашите коси са много различни, но въпреки това имаме допирни точки. Като неудоволетвореността от натуралните продукти и възхищението от Алтерна Тен. Peace Само дето аз усещам Шанела. А за Филорга - там съм абсолютен фен.
Феерия,благодаря  Hug
Алтерна Тен според мен би трябвало да пасне на повечето що годе поддържани коси.Идеално балансирана.Усещам продуктите хем леки,хем щедри така,че косата да си вземе точно толкова,колкото има нужда  Heart Eyes

Скрит текст:
От Филорга стоях далече заради отрицателни отзиви за разни реакции на кожата брррр страхотии."Не очаквайте чудеса" и подобни коментари.
Досега съм ползвала само леки хидратиращи кремчета като най-доволна и за дълго съм била от Талго и Герлен.
Кожата ми е нормална ,не е чувствителна ,без особени проблеми,мислех си,че е хубава.От кофти крем или ФДТ,обаче ми се запушват порите и става страшно.Затова като ми харесва нещо и не ми създава проблеми не сменям докато не ми писне.Не съм склонна на експерименти с лицето си,за разлика от косата  Laughing
Дали защото ми е било леко всичко досега или козметиката е много добра,но е факт,че от първото ползване на маска и крем вечер на сутринта не вярвах на очите си.Абсолютно равен тен без нито една поричка.Сутринта сложих ББ-то(20 мин. по-късно го поръчах) и метеоритите,просто перфектно  Heart Eyes
Последно си видях кожата такава на 20  Laughing

Русо мамче,розовата,с розов еликсир.Пак казвам ненормално силна,натрапчива миризма.Не знам какво има в нея,но няма равна в разплитането.За ползване като стандартна маска не става.

Момичета,страхотни коси показвате  Heart Eyes

# 423
  • Пловдив
Само да кажа,че STEAMPOD-a 2.0 в Hqhair е намален на 350лв. и идва с бонус четка за коса на Babyliss.
Поръчах я, много се вълнувам понеже е за 18-тия рожден ден на дъщеря ми... Благодаря, че сподели bouquet

# 424
ТУЗАРКА,знаеш че съм фен на косата ти от години  Hug Относно Филорга,
Скрит текст:
ползвам ги от миналата пролет.И аз се пртеснявах четейки какви ли не коментари.Но се влюбих в Тайм филър,Тайм филър айс,Скин абсолю.Няколко продукта не ми допаднаха,но просто не са за моята кожа,явно...

# 425
  • Бургас / София
Страхотни коси момичета  bouquet
И аз не съм доволна от Филорга използвах околоочният им този за по млада кожа  Peace

# 426
Някой правил ли е опити да ползва на около 5-6 поредни измивания само Алтерна? Първите пъти косата ми си имаше обем, но след 2-3 измивяния натам започна да се омазнява и да клепва по-бързичко, дали не са малко премиващи шампоаните или да ми идват силни на небоядисвана коса newsm78

# 427
  • Бургас / София
Днеска съм с шампоанът за обем на Марокан и лъснах  леко в корена, така както си мислих, утре пак ще си измия косата с Про Файбър  Heart Eyes . Едва ли ще е от комбинацията с балсама Про Файбър, понеже него го сложих в краищата и маслото Peace

# 428
  • Чукарландия
Вчера си измих косата с Мороканския шампоан + балсам за обем. Шампоанът леко ми заплете косата, изглежда задължително трябва да намирам време да се мажа с маски или масла преди влизане в банята. Peace

ПП Залитащите по Филорга, моля да се преместят в другата тема на Магнолия, че ми се четат подробности. Hug

# 429
Добро утро  Hug!
Бисквитка, Пролет, много хубави русокоски сте  bouquet !
А за ампулките,слагам в скрит текст, защото не са точно профи, но пък са тематични предвид въпросът за дрогерийната козметика  Grinning точно в тази ни тема...
Скрит текст:
...аз за първи път ги ползвах преди години, тогава още се изрусявах и то до бяло, бяхме на почивка в Гърция и от морската вода или друго ми се получи "красив" зелен оттенък  Mr. Green , чудех се какво да правя, наложи се да се боядисам пак, нямах никакви протеинови продукти или друго за заздравяване след боя и от едно гръцко магазинче си взех тези ампулки .
Продавачката ми обясни да сложа мъничко в боята, след боядисването и измиването с шампоан, да смеся останалото 1:1 с вода и да облея с него, да постоя малко.Каза ми също, че мога да ги ползвам за заздравяване,подсилване растежа, против накъсване... като добавям към шампоана.После като се прибрахме видях, че ги има и тук и то в почти всички квартални магазинчета и така си ги поддържам.Текстурата е водниста и не изглеждат мазни, но веднага утежняват, поне при мен, което не е проблем, те са с отмиване.Аромат няма или по-скоро е пренебрежимо слаб.Съдържат и протеини и витамини.
Начините за нанасяне са няколко, според това, за което ще се ползват:
След боядисване или изрусяване: Смесете съдържанието на ампулата със същото количество вода в купа и разбъркайте добре до получаване на кремообразна текстура. Измийте косата, нанесете получения лосион върху нея и оставете да действа 3 минути, като сресвате косата от корените към краищата. При коса, която е изгубила блясъка си и се нуждае от допълнителни грижи, повтаряйте лечението на редовни интервали.
При къдрене и боядисване: Смесете половината от съдържанието на ампулата в боята или къдрина, разбъркайте добре и продължете с къдренето или боядисването по обичайния начин. След завършване на процедурата измийте косата, смесете останалата част от ампулата със същото количество вода в купа и разбъркайте добре до получаване на кремообразна текстура. Нанесете получения лосион върху нея, оставете да действа 3 минути и изплакнете обилно с вода.
Почувствайте косата си по-мека, по-бляскава и обновена.
Тези две описния са от , същото описание е и на самата кутийка на ампулките /само не пише за в боята/.
Трети вариант е против накъсване -Изсипете половината от лосиона в шампоана за чуплива коса.Разбъркайте добре, нанесете и отмийте. Изсипете остатъка от лосиона Bioprotten в купичка и добавете същото количество вода. Нанесете на измита коса и срешете. Оставете за три минути и изплакнете обилно. Косата е вече жива, мека, лъскава и ревитализирана. Източник -това е и начинът, който ми обясниха в магазина и аз свикнах по подобен начин да ползвам. Най-често правя така, отварям ампулката и с пипетка или накрайника от денсифик ампула /става и за тях, като е съвсем леко по-хлабав/...та моят начин е нанасям/накапвам малко количество по скалпа (около 1/3 ), стоя така 2-3 минутки, после слагам половината от остатъка в шепа и добавям шампоан, нанасям и стоя още толкова, после измивам втори път с шампоан,а останалото количество от ампулата смесено 1:1 с вода  /то е мъничко/ нанасям след това, пак седя 2-3 мин, после отмивам и завършвам с балсам.

Мисля, че оказват влияние освен на здравината и на растежа, а и не се стои дълго и са лесна терапия, дори когато времето не достига...

# 430
Сети,запали ни фитилите  с тези ампули Mr. Green Хубаво звучат,ще си взема  bouquet

# 431
Здравейте! Къдрокоските, ще пробвате ли новата серия на Афоджи, че са и с много добри цени Laughing

# 432
Здравейте! Къдрокоските, ще пробвате ли новата серия на Афоджи, че са и с много добри цени Laughing
Ахааам  Mr. Green Още днес  hahaha

# 433
  • София
Сетонка, ама може ли да се слагат по скалпа тези ампулки? никъде не виждам това им предназначение ... Да не ми изпопада косата  Mr. Green

Бисквитче, невероятна ти е косата, много е красива! Нищо общо няма с моята, да знаеш.  Hug
Ще чакам да споделиш за резултата от последното миене, с ДМО като балсам. Че имам бая ДМО-та, и се чудя къде да ги дяна.

Отивам в темата на Магнолия, за Филорга, че и аз съм от лудналите  Crazy

Тузарка, много ми е интресено да разкажеш за дрогерийните продукти, които харесваш, освен въпросната маска  Praynig Темата ни е такава, тъй че няма да има проблем  Hug

# 434
  • София
И аз ще пробвам ампулките, ако ги намеря. Преди години имаше пак на същата фирма едни с копринени протеини и правеха много красива косата. Ползвах ги вместо балсам/маска постоянно Grinning

За Филорга има цяла тема Peace

Общи условия

Активация на акаунт