Професионални серии за коса - тема 102

• 73 221
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Ето и моите пресни впечатления от серията за къдрави коси на Афоджи. Шампоана ми се стори лек, не е силно измиващ, и имаше леко заплитане на краищата. Маската я усетих богата, подхранваща и разплете краищата, като същевременно усещах плътност и жилавост. Хареса ми като комбинация ш. и б. Но .....спрея за къдрици, силно ме разочарова. Изключително недостатъчен за моята коса да оформи къдрици, дори и след изсушаване с дифузер. Косата ми в момента е мека и бляскава с леки чупки, но това не е точно търсения ефект от мен. Ще си ползвам ш. и м., но ако дама от Варна желае бих и отстъпила спрея за къдрици  Simple Smile

berk4o, от това, което четох аз и гледах, спреят не е за къдрици, а за хидратиране и термозащита. Той е по-скоро да омекоти и разплете косата.
Мен лично ме интересува крема. Някой ползва ли го вече и как е като действие?

# 481
То и моята коса е много фина и мека, и ако допълнително се омекоти къдриците спадат. Уж сложих много, но определено няма никаква фиксация за моята коса. За сравнение двуфазния за къдрици на Лореал ми пасва идеално. Но вече е съвсем на дъното и последните пъти използвах на Напура флуида, който сравнително добре се справя с оформянето.
Ще чакам отзиви за крема  Laughing, въпреки че си казах да не трупам повече кремчета за къдрици  Crazy
  П.П да бях прочела и аз преди да купувам  Embarassed
 Спрея определено е хидратиращ и омекотява, без фризиефект. Но задължително трябва да го ползвам в комбинация с др. продукт за оформяне

# 482
  • Варна
Тузарче  Hug Благодаря!  bouquet Със сигурност  ще опитам по нещичко от дрогерията  Mr. Green За тези цени, пък и ако не ми хареса - щерката довършва.
Маската Витал дали се намира в Лили/ДМ?

Не знам дали ги има в Лили и ДМ.Аз ги купувам от Елитис,но не винаги има.

# 483
  • Бургас / София
Момичета хидратиращият хайверен шампоан на Алтерна + маската дават ли дълбока хидратация? Мисля да купя комплекта на майка ми, а също така съм в чуденка и за новите Интенс . Аз съм използвала хидратиращият шампоан и чак такава хидратация не усетих, даже нямах и утежняване на моята бързоомазняваща се коса   Peace Какъв беше кода в арлен за Алтерна ?>

# 484
  • На ръба..
Изкупихте набързо маската  Laughing
bubka:) благодаря ти, шампоана ще мина още днес да си го взема, но се двоумя м/у спрея без отмиване и крема  Hug

# 485
bubka, astravera, АДРЕНАЛИНКА, ,
Много благодаря Hug
Ще погледна в официалния сайт цените и, ако в Арлен са по-изгодни, ще поръчам от там.

# 486
Стаси Г.,точно така  Peace Аз затова избрах спрея,дори и тук писах че е само хидратиращ.Не исках фиксация  Peace Исках мека коса.В магазина ме предупредиха че може и да не се накъдря с него  Laughing Но аз успях  Mr. Green Отделно съветват първо да се нанесе спрея,а отгоре крема.За по-пълен ефект.

*DiDora*,спрея е с термо и само хидратира.Крема има фиксация и накъдря.

# 487
Само да кажа,че STEAMPOD-a 2.0 в Hqhair е намален на 350лв. и идва с бонус четка за коса на Babyliss.

Здравей!
Може ли линк?

# 488
  • София
Аз пък днес тествах Чи с арган - Ш и Б (пак от рзмяна с наша готина съфорумка). Ей, добре че са тези размени, че пестят доста пари дадени за нещо, което не е за нас! Определено за пореден път се убеждавам, че Чи не са моята марка. Коста ми стана ама толкова гладка, слегнала, права и мека, че чак ушите ми стърчат от нея ( а не съм от хората с аномалии на ушите)... И ароматът не ми харесва. Иначе се комбинира добре с парфюм Ла косте Ел (добре,ч е пък той ми е на тестерче, защото не го харесвам). Та изводът е - въпросните Чи-та биха били супер за по-груба, с по-дебе лосъм и по-зтощена фризи коса. Биха й заспали екстра! Но за фина коса - абсурд!

# 489
  • Чукарландия
Момичета, т.к. повечето от вас познавате косата ми искам съвет от вас. Серията L'Oréal Professionnel Série Expert Liss Unlimited подходяща ли е за мен? Имам проблем с фриза, но пък косата ми не е супер гъста, тънък косъм. Искам да приглажда, но да не отнема от обема ми. Да не стане така, да изглеждам като с два косъма? Mr. Green

# 490
  • София
Аз съм пробвала въпросните Лис Ънлимитид... Обаче от толкова коси, поня само тези на момичетата, които съм виждала наживо. Пусни пак някоя снимчица и ще ти кажа. НА мен ми е като Чи-то, което опиосваш, с тази разлика, че мирише доста по-приемливо. КАто цяло тези Юи нямат хубави аромати... Навремето беше много модерен термоспреят им с керамика. Ми... косата ми миришеше на кюфтета от него  Sick

# 491
ПРОЛЕТ,с фин косъм съм,но аргановите Чи ш+б+олио са ми екстра  Mr. Green Имам добър обем от тях и доста вълнички по дължините  Laughing Колко странно как различно ни се отразяват продуктите...

# 492
  • София
Момичета, моля Ви, ако някоя от вас наскоро е пазарувала от hqhair, да сподели, къде се получават пратките. В пощенският клон по местоживеене ли? Със Спиди или друга курерска компания? За какъв срок пристигат? Всяка информация, би била полезна.
 Благодаря ви!

# 493
bubka, astravera, АДРЕНАЛИНКА, ,
Много благодаря Hug
Ще погледна в официалния сайт цените и, ако в Арлен са по-изгодни, ще поръчам от там.
Lirena, в Арлен има 15 % отстъпка за Keune с код  BGKE15. А в сайта на KEUNE доставката е безплатна над  29 лв. Иначе мисля, че цените им са еднакви.

# 494
  • София
Момичета, моля Ви, ако някоя от вас наскоро е пазарувала от hqhair, да сподели, къде се получават пратките. В пощенският клон по местоживеене ли? Със Спиди или друга курерска компания? За какъв срок пристигат? Всяка информация, би била полезна.
 Благодаря ви!
В пощата се получават за около седмица, винаги много добре опаковани.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт