Професионални серии за коса - тема 102

• 73 200
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • Чукарландия
Момичета, т.к. повечето от вас познавате косата ми искам съвет от вас. Серията L'Oréal Professionnel Série Expert Liss Unlimited подходяща ли е за мен? Имам проблем с фриза, но пък косата ми не е супер гъста, тънък косъм. Искам да приглажда, но да не отнема от обема ми. Да не стане така, да изглеждам като с два косъма? Mr. Green

След доста чудене за мен ли е, не е ли за мен горецитираната серия, накрая я поръчах цялата  Mr. Green, единствено крема не взех. Ще разказвам, когато я пробвам. Hug

# 526
  • Велико Търново
BBeLLa, ще чакам да споделиш Flutter Серума или олиото взе от серията - аз се чудя на едно от двете, именно с цел приглаждане без отнемане на обема Thinking

# 527
  • Чукарландия
BBeLLa, ще чакам да споделиш Flutter Серума или олиото взе от серията - аз се чудя на едно от двете, именно с цел приглаждане без отнемане на обема Thinking

Шампоан, балсам, маска, олио и серум взех. Лаком г... Mr. Green

# 528
Момичета, т.к. повечето от вас познавате косата ми искам съвет от вас. Серията L'Oréal Professionnel Série Expert Liss Unlimited подходяща ли е за мен? Имам проблем с фриза, но пък косата ми не е супер гъста, тънък косъм. Искам да приглажда, но да не отнема от обема ми. Да не стане така, да изглеждам като с два косъма? Mr. Green

След доста чудене за мен ли е, не е ли за мен горецитираната серия, накрая я поръчах цялата  Mr. Green, единствено крема не взех. Ще разказвам, когато я пробвам. Hug
В началото косата ми я усети силно хидратираща и приглаждаща, буквално преобрази косата ми. Стоеше почти права, никакво фризи, мека и бляскава. До колкото помня Тузарка ме предупреди, че това е временно. Така и се оказа. Дойде противоефекта- косата стиеше адски суха и хвърчаща.
Имай предвид, че  не съм я ползвала много, да речем 3 поредни миенета.

За сухи, жадни коси, как се отразява новата маска на Афоджий?

# 529
  • Чукарландия
Ще имам предвид за поредни миенета.  Peace
Не смятам да я ползвам така, имам толкова други неща, които си чакат реда. Алтерна Тен все още не съм я отворила, че и други серии... Grinning

# 530
  • София
Някой питаше са крема на Кюн в черната опаковка, на мен много ми хареса. Днес го пробвах за пръв път и много ми хареса резултата. Не ми е разхвърчана косата, къдричките са стегнати и гладки /но не твърди/, изсуших с дифузер. Консистенцията му е малко лепкава, но ще го преживея. Убедих се че кремове за къдрици без фиксация не са за мен.
Та в този ред на мисли, новият къдрещ крем на Афоджи, има ли фиксация?

# 531
  • София
Бела, ще ми е интересно как ще усетиш Лиз Улпим-а. И аз едвам се сдържам, да не поръчам, но  е безсмислено при наличностите ми. Сложила съм си СТОП-а  Mr. Green

# 532
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз си купих Лиз Ънлимитито,Ш,М и олиото.Много ми допадна на първо миене,без фризита.Много жива и витална си я усещам.Олиото сякаш повече ми допада от аргановия серум,който ползвам за краищата на косата.Даже си мисля да поръчам големия вариант на маската,много по-изгодно излиза финансово.

# 533
  • Бургас / София
Получих си поръчката от Арлен всичко е уникално както винаги, тези хора винаги правят денят ми много по добър, дано и майка ми хареса продуктите хидратиращите хайвери на Алтерна  Heart Eyes

# 534
  • Чукарландия
Бела, ще ми е интересно как ще усетиш Лиз Улпим-а. И аз едвам се сдържам, да не поръчам, но  е безсмислено при наличностите ми. Сложила съм си СТОП-а  Mr. Green

Защо въобще я поръчах тази серия? Защото искам след баня, само да духна косата със сешоар, без да ползвам преса, да стои що-годе добре, да се "държи" прилично и да не ме излага, както обикновено обича да прави... Mr. Green

Иначе и аз стопирах. Докато не разредя наличностите, няма да купувам нищо. Не се заричам, де. Peace

Ако искаш, мога да ти пратя от моите наличности, да ги пробваш. Като ги получа. Hug

# 535
  • София
Момичета, този балсам може ли да се ползва самостоятелно или непременно трябва да е като 2-ра стъпка след протеина  Rolling Eyes

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/balansirasht-hidratirasht-bal … oisturizer-237-ml

# 536
Може, разбира се и след протеинов след хидратиращ шампоан Hug

# 537
  • София
Може, разбира се и след протеинов след хидратиращ шампоан Hug

bouquet

# 538
МИШЧИЦА,има фиксация  Peace
РУСА МАММА,доста е омекотяваща и плътна маската,но не мога да преценя дали е подходяща за много суха коса  Thinking

# 539
  • София
Здравейте,

Преди време се коментираше един детски шампоан против пърхот, но не мога да намеря коментарите. Може ли да ми препоръчате някой  Praynig Синът ми (на 7 г.) се сдоби с ужасен пърхут, в резултат на един шампоан против въшки, с който се наложи да го измия. Мисля да пробвам да му мажа скалпа с кокосово масло преди къпане, но все пак ще ми трябва и някакъв подходящ шампоан.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт