Професионални серии за коса - тема 102

• 73 211
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря момичета за милите думи bouquet
julia_gt,косата ти чуплива ли е, боядисвана?   Имам някои  фаворити при кремовете за къдрици,но след дълго експериментиране, за момента най съм доволни от  тези:

http://www.arlen.bg/product/2672/intenzivno-kadresht-krem-s-arga … -cream-300ml.html
http://www.zlatnaribka.com/kardashian-beauty/krem-gel-za-kadrits … url-lotion-147-ml
http://www.zlatnaribka.com/labelm/kadritsi-i-bukli/krem-za-kadri … -curl-cream-150ml

# 511
DELI, косата  ми е чуплива и боядисвана.Хвърлила съм око на крема moroccanoil, но за съжаление го няма в наличност.Ще го следя при Арленци,благодаря! bouquet

# 512
Аз и друг път съм чела, но сега ми направи впечатление и поста на Магнолия, та да питам.
Защо след като няма да ползвате термо уреди използвате термозащита?
Аз примерно като реша, че няма да суша не използвам..

# 513
Момичета, препоръчайте ми балансирана серия /без Лакме Дийп кеър / за чуплива, боядисана коса с нормален косъм.Имам хидратиращи и протеинови серии на Наши,Лореал ,Филип Кингсли, но искам да включа и балансирани.Благодаря ! bouquet

# 514
bubka, astravera, АДРЕНАЛИНКА, ,
Много благодаря Hug
Ще погледна в официалния сайт цените и, ако в Арлен са по-изгодни, ще поръчам от там.
Lirena, в Арлен има 15 % отстъпка за Keune с код  BGKE15. А в сайта на KEUNE доставката е безплатна над  29 лв. Иначе мисля, че цените им са еднакви.
Много ти благодаря, blackpearls bouquet
Веднага ще поръчам от Арлен. Тъкмо и от боя имам нужда. Ползвам проф. на Вела и в Арлен от скоро я предлагат.

# 515
Малко тъп въпрос,но при попълване на данните на дебитната карта,в полето,в което трябва да се попълни Name on card,кое име трябва да напиша-името,което е изписано върху картата(т.е.) моето или името на банката... Писали са ми,че има проблем с плащането,а всичко друго е ок.

# 516
  • София
Името което върху картата (твоето).

# 517
...и го изписваш както е изписано на самата карта.

# 518

Така го направих. Не знам какъв проблем има,в такъв случай. Сега ме е страх повторно да плащам,за да не дойдат две преси. Единствено на картата името е с главни букви,а аз го написах с малки. Сега пак ще пробвам. Благодаря!

# 519
Анелия, не е от малките и главните букви. Сигурна ли си, че има достатъчно пари в картата?

# 520
  • BG-DE
Anelia20, а сигурна ли си, че сайтът от който поръчваш приема дебитни, а не само кредитни карти  newsm78

# 521
Teзи дни нямам много време за форума, а вие сте изписали доста... Laughing
setony, благодаря за подробната информация за ампулките... Сега ги чакам да ми ги пратят, с маската на Keune витал нутришън и още няколко продукта, които си взех от промоциите на Галеник...
Сега да дам малко отзиви за боята Keune Semi color, имаше доста момичета, които се заинтересуваха от нея... Peace Боята е безамонячна и се смесва икономично в съотношение 1:2 с окислителя. Нанася се лесно, не цапа както дрогерийните бои. Но ми се струва, че не е много покривна... Не покри добре израсналите корени, даде само някакъв меден нюанс на косата, но до там... Може би е доста слаба и щадяща. В сравнение с боите Иноа на Лореал и Вела колор тач, тази на Keune ми се струва най-слаба. С другите издържам до 4 седмици, с тази не съм сигурна, просто на всяко миене се отмива и косата става по-светла... Но да видим.... Взех за проба 2 бои, които ще ми стигнат за 4 пъти да тествам...  Искам да видя и откъм накъсване и блясък как ще е  в последствие... Hug
Ааа забравих  да кажа, че си поръчах и доста масла за коса и кожа, ще има да се мацотя сигурно цяла година... Joy Но най съм любопитна за маслото и бутера от кафени зърна, обожавам аромата на кафе, направо ми е като наркотик... Confused Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 23:53 от lunna pateka

# 522
Здравейте!
В отговор на въпросите:
1. Пре-уош терапии до сега не съм правила, ако не броим маслата...
2. Ползвам Ducray Neoptide и от време на време правя маски с комбинации от различни масла, които имам под ръка.
 Искам да попитам нещо друго, понеже никога не съм използвала бустерите + концентратите на Керастаз, а сега си купих 2 комбинации...
Скрит текст:
1. Кога е по - подходящо да направя тази терапия - преди или след боядисване?
2. Добре ли е да измия с ДПШ преди това или не е необходимо?
3. Цялата течност ли изпръсквате или сместа може да се използва например на два пъти? Как нанасяте - премествате ли течността в шишенце с пулверизатор ?
4. Колко често е добре да се прави тази терапия?
bouquet

# 523
  • София
Магнолия, а как е новият еликсир аз обем? Прави ли обем, тежък ли е? Спрямо старите версии на еликсирите можеш ли да го сравниш?

# 524
sentido, аз фузио-дозите на Керастаз ги ползвам по време на самото боядисване, след като измия боята с шампоан и подсуша леко косата. Освен това и през останалото време когато искам да си подхраня косата, не измивам с ДПш, а просто с протеинов или поне балансиран шампоан. Подсушавам и нанасям цялата ампула концентрат + бустера смесени... На мен ми пратиха при едната поръчка и едно малко пулверизаторче което става на ампулите и така пръскам по цялата коса (без корените), сресвам внимателно косата с едър гребен, понякога съм слагала отгоре и малко маска или балсам по дължините за запечатка. Но по принцип не го дават така да се прави, а само по ампулата... Стоиш колкото си решиш и отмиваш само с вода... Това е... Може да се правят различни комбинации между концентратите и бустерите... Peace

Общи условия

Активация на акаунт