Професионални серии за коса - тема 102

• 73 196
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вивиан, според мен на твоята коса едва ли е подходяща точно лис ънлимитид серията... Тя на едни други прави такива фризи по-сухи и с по- особен безформен косъм ще е добре. ЩЕ е добре и на просто по-права коса, която има склонност да се поразбухва и поначупва. Може да ти е добре само, когато решиш да се изправяш с преса, четка или нещо такова. Но не съм все пак 100 % сигурна. По-добре намери проби отнякъде и виж как ще ти е. По-скоро някаква по-силно начупваща серия да ти дооформи къдриците... Везната в момента при теб е към къдравото, бутни едно рамо на природата...
Аз само това еднофазното серумче съм ползвала, но отдавна го нямам. Моята коса я строяваше като в казарма - изпъната, слегнала на макс, гладка , без грам обем, но стоеше по своему си красиво. Понякога супер изгладеното без никакъв обем също има чар. Ама предпочитам за себе си по-обемни варианти (каквито разбира се са ми непостижими).

# 541
  • Велико Търново
На моята дъщеря/ 9 год./ скалпът е много чувствителен, има и пърхут, пробвах с проф.детски шампоани, с ш-на за чувств.скалп на О'райт, но най-голям ефект - и откъм раздразнения, и откъм пърхут има с НАХТКЕРЦЕН /купувам го от ДМ/ - http://apteka.framar.bg/30011584/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%BA% … 200-%D0%BC%D0%BB-

# 542
  • София
Rouzi, аз бях една от мамите, които споделиха за такъв шампоан http://apteka.framar.bg/30016162/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5- … 200-%D0%BC%D0%BB-
НЕ е изрично детски, но е супер ефикасен и съм го ползвала на 6 годишно дете.
Иначе имаше май в 1-2 теми по-назад и други варианти на противопърхутни предложения, но не помня какво предложиха момичетата...

# 543
Здравейте,

Преди време се коментираше един детски шампоан против пърхот, но не мога да намеря коментарите. Може ли да ми препоръчате някой  Praynig Синът ми (на 7 г.) се сдоби с ужасен пърхут, в резултат на един шампоан против въшки, с който се наложи да го измия. Мисля да пробвам да му мажа скалпа с кокосово масло преди къпане, но все пак ще ми трябва и някакъв подходящ шампоан.  Confused
Щерката  се оправи от едно измиване с:
http://www.klorane.bg/product_info.php?catid=50&prodid=67&type=child
Оказа се дехидратиран скалп.

# 544
Момичета,така се запалих с тази преса и от снощи се опитвам да я поръчам. Преди време се опитвах да пазарувам от Алиекспрес с тази карта и се оказа,че имала защита и не може да се пазарува от сайтове. Затова дочаках брат ми,който е в Америка,да се събуди и го помолих той с неговата карта да ми я поръча. Та посред нощите с това се занимавам. За съжаление и на него му даде проблем с плащането,а и в неговата,и в моята карта има пари. От снощи виждам,че има два подаръка допълнително за поръчки над 55 паунда и 15% код за остъпка,но само подаръците ми включи. Отстъпката не ми позволява да я ползвам. Ако и днес не позволи плащане,ще пробвам с PayPal,макар че там има оскъпяване. И дано накрая не пристигнат 4-5 преси Simple Smile

# 545
Момичета, до кога е валиден кода за Кюн?

# 546
До 22 март

# 547
Защо да се оскъпява с Пейпал? Ползвам го от години, нямам такива наблюдения, стига да е отметнато да те таксува на курса на банката, а не на Пейпал.

# 548
  • Пловдив
Anelia20,

Скрит текст:
Момичета,така се запалих с тази преса и от снощи се опитвам да я поръчам. Преди време се опитвах да пазарувам от Алиекспрес с тази карта и се оказа,че имала защита и не може да се пазарува от сайтове. Затова дочаках брат ми,който е в Америка,да се събуди и го помолих той с неговата карта да ми я поръча. Та посред нощите с това се занимавам. За съжаление и на него му даде проблем с плащането,а и в неговата,и в моята карта има пари. От снощи виждам,че има два подаръка допълнително за поръчки над 55 паунда и 15% код за остъпка,но само подаръците ми включи. Отстъпката не ми позволява да я ползвам. Ако и днес не позволи плащане,ще пробвам с PayPal,макар че там има оскъпяване. И дано накрая не пристигнат 4-5 преси Simple Smile

Чини ме се, че не въвеждате нещо правилно, иначе щом има наличност по картата няма причина тя  да не мине. Другото което ми хрумва е да не приемат карти от банката към която си. Ако ще ти помогна, аз съм пазарувала от сайта с виза електрон (дебитна и кредитна) на ПИБ и Райфайзен банк и с тях няма проблем. Процент отстъпка няма за електроуреди, освен ако не са изришно в промоция, но тогава си виждаш намалението, както и за някои други стоки. Само подаръците, но и те са чудесни.
Няма да получиш 5 преси,щом въобще не може да се финализираш нито една поръчка. Ако последното се случи то ще ти изпише съвсем ясно, че поръчката ти е успешна и ще получиш имейл. Тогава значи всичко е ОК. Иначе си правиш само празни опити.

# 549
AlexaS,
Скрит текст:
И на мен ми се струва,че нещо не правя както трябва! Затова накарах и брат ми да пробва. Много се надявам,че са имали някакъв технически проблем. Последната,която пуснах още изписва PROCESSING. Дано да стане. Абе жива,умряла,ще я поръчам. Иначе картата ми е на Експрес банк.
Този път май ще стане. Сега изписва Awaiting Stock Pick. Надявам се,че ще има скоро наличност и ще ми я пратят. Досега не бях стигала до такъв отговор. Имам напредък Simple Smile

# 550
  • София
Biskvitka, Prolet, Bubka, благодаря много за предложенията!  Hug

# 551
 Днес ми беше първи опит да използвам бустер и концентрат на Керастаз - неуспешен. Бустера изобщо не успях да го завия на концентрата и най - накрая се намазах само с концентрата. Имах шишенце с помпичка, прелях течността там, но не се получи - течността не се качва по тръбичката. #Cussing out Голяма мъка беше ... Гледах клипчета в нета и въпреки всичко не успях да се справя.
 Какви са тънкостите? Embarassed

# 552
  • Пловдив
Да не би концентрата да ти е от старата серия? Диаметърът на отвора е различен от този на новите. Или бустерът?  Thinking Иначе много лесно се завива като обикновена капачка. Няма тънкости. 

# 553
  • София
Няма тънкости. Лесно е много. Концентратът е бил от стария вид сигурно.. Виж на картинките и сравни. Новите имат доста свободно място в бутилчицата.

# 554
А ползвате ли гланц за коса, ако да - какъв?
Впечатления за тези имате ли?:
http://www.zlatnaribka.com/glants-za-kosa-lakme-gloss-s-vklyuchen-oksidant
http://www.zlatnaribka.com/glants-za-kosa-diarichesse-clear-s-vklyuchen-oksidant

Има ли видим ефект, косата става ли видимо по-лъскава и с блясък?

Общи условия

Активация на акаунт