Професионални серии за коса - тема 102

• 73 192
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
AlexaSИлли, не знам концентрата или бустера са от старите, защото използвам за първи път тази терапия. Но не се получава и това е. Бустера е невредим, а концентарата го намазах. Има ли някакъв проблем в това, че съм използвала само концентрата? за бустер прочетох, че не може да се използва самостоятелно...
И двете са поръчвани от Арлен преди около 10 - 15 дена.
Илли, имаше много свободно място в бутилчицата, това по твоята логика означава, че е от новите. Следователно бустера е от старите и трябва да поръчам от Арлен концентрат от старите. #Crazy

Тази сутрин фризьорката отряза 10 см опърпана и изтъняла коса. Ще изравнявам пластове, защото много ми оредя косата след ражданията и за повече плътност съм на каре до раменете. Стоя намазана със зеления концентрат на Керастаз вече повече от час и ще влизам да измия косата. Преди това се боядисах с Макадамия 2 и за първи път сложих в боята масла - пшеничен зародиш, бадемово и жожоба. Simple Smile След като измия косата мисля да си направя маска Редкен Екстрийм и това ще е за днес.
Аааа, вечер преди лягане пръскам с Неоптид 12 пъти. Laughing, а като се позамърси вечер я пръскам с някаква дрогерийна серия с репей и сутринта я мия. Дано да ми се пооправи косицата, че ми е много мъчно и комплексиращо. Confused

# 556
  • София
Явно е нов концентрата. Вземи си един от старите, за да си изхабиш с него бустера. Новите бустери са в големи опаковки за много ползвания и се съчетават с новите бутилки концентрат. Може да сложиш маската директно докато не си отмила концентрата, после няма нужда от маски пак. Ако сега си с концентрат, отмиеш го, сложиш маска и пак отмиеш ми се струва излишно, а и не съм виждала никога в салон да се правят или препоръчват по този начин.

# 557
  • USA
...но най-голям ефект - и откъм раздразнения, и откъм пърхут има с НАХТКЕРЦЕН
Toчно този шампоан беше предписан на майка ми от дерматоложка срещу раздразнен скалп със зачервявания.Оправи се след няколко ползвания.

След 40 минути четене на етикети в секцията за коса,си взех нощната грижа на PHYTO.Надявам се да остана доволна,не съм ползвала,дори от мостра.

# 558
  • Велико Търново
Не е лоша нощната грижа на Фито, аз съм ползвала - Тайните на нощта се казваше, мисля, не утежнява Peace

# 559
  • София
Белла, мило, засега пасувам, че имам много за доизхабяване, иначе ме изкушаваш ужасно  Crazy
Благодаря ти миличка  Hug

Пролетче, да, точно за такива моменти, когато изправям със сешоара ми се щеше, иначе не.  Hug Благодаря ти за вниманието към моите дилеми  Hug Друго си е някой с лични наблюдения върху моите три косъма да се изкаже  Heart Eyes  Hug

Сентидо, ще се оправи, не се тревожи  Peace Само не се отказвай.

# 560
Здравей дружина  Grinning

Dudu_,не съм ползвала гланц самостоятелно,но съм чела положителни отзиви за такива продукти.Ако пробваш,сподели после  Peace

Вчера се самозарадвах с 2 продукта на Афоджий-пяната за коса и шампоана за изтощена коса.Ще ги комбинирам с 2 минутния реконструктор  Crazy  След малко бух в банята и после ще споделя как е пяната.Тя не е популярна тук,отзиви за нея не съм срещала  newsm78     
    http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termozashtiten-stilizirasht-m … e-and-wrap-251-ml

# 561
Тъкмо се намазих с преуоша Еликсир ултим,Бубка ,благодаря ще стоя 30 мин., после с шампоана и маската Еликсир и ДА ВИДИМ Laughing Laughing ЩЕ СПОДЕЛЯМ РЕЗУЛТАТА Laughing

# 562
Момичета, пратки от Ягодката ходят ли на митница?  Изпуснах промоцията до 8-ми март, всъщност поръчах само еднолитров шампоан на Секси хеър. Сега много ме блазнят Джойко, даже и с такса за тегло , пак са много изгодни. Поръчаката ми е около 70лв, а скоро не съм поръчвала, за това Ви питам.

# 563
ДЕЛИ,ще чакам да споделиш  Hug

# 564
Момичета, пратки от Ягодката ходят ли на митница?  Изпуснах промоцията до 8-ми март, всъщност поръчах само еднолитров шампоан на Секси хеър. Сега много ме блазнят Джойко, даже и с такса за тегло , пак са много изгодни. Поръчаката ми е около 70лв, а скоро не съм поръчвала, за това Ви питам.
Ходят за съжаление. Peace

# 565
Здравейте, красавици!  Hug Нямам време за темата напоследък, едва ви изчетох.

Влизам с няколко въпроса  Embarassed - в духа на темата за преуош терапии, чудя се дали мога да ползвам като преуош терапия маски, които по принцип ми утежняват и които не ползвам по предназначение. В момента имам маската абсолют рипеър липидиум и маската Орофлуидо (заедно с олиото Орофлуидо, което също не харесвам и което смятам да смеся с маската). Моля споделете какво е мнението ви по този въпрос! Praynig

Тъкмо се намазих с преуоша Еликсир ултим. Бубка ,благодаря ще стоя 30 мин., после с шампоана и маската Еликсир и ДА ВИДИМ Laughing Laughing ЩЕ СПОДЕЛЯМ РЕЗУЛТАТА Laughing

И аз си купих преуоша Еликсир ултим, обаче няма никакви инструкции на български език (от Енцо е) и не знам как да го използвам...Най-много се чудя дали трябва предварително да  измия дори само с вода косата от всички олиа и стилизанти, които съм ползвала през седмицата или пък не.
Дели, моля те сподели на суха или на мокра  коса го сложи ти? Аз мисля даже да стоя цял ден.

Да ви се похваля - попаднах на много приятна фризьорка и най-сетне отрязах окъсаните 3-4 см. от върховете, а  другия месец ще отрежа още поне 2 см.  Flutter Та, в салона работят с Лореал и Кюн. Фризорката определи косата ми като нормална към плътна с фин косъм. Тъй като косата ми не е боядисвана, изми ме с това, въпреки че корените ми не са мазни в никакъв случай: http://www.arlen.bg/product/55/shampoan-za-mazna-kosa-keune-derm … ating-250-ml.html . Страхотно лека, въздушна и лъскава коса се получи. Но не питах какъв балсам/маска ми сложиха в салона, защото мислех, че е от една и съща серия. Оказа се обаче, че в серията няма маска/балсам . Мисля да поръчам Витал нутришън на Кюн и да ползвам маската и с шампоана дерма регулейтинг. В тази връзка, момичета каква е разликата между маската и  балсама Витал нутришън.

Имам още за писане, но ще се включа малко по-късно, за да не ви досаждам.

Скрит текст:
Черпя ви виртуално за наскоро отминалия ми рожден ден  Hug :

# 566
Ето и косата да си покажа след днешната комбинация от продукти на Еликсир ултим- пре-уош, шампоан, маска и олио:)))Чудесни са.От всичко най ми хареса пре -уоша и маслото.От шампоана усетих леко остъргване,а маската не така богата и напояваща, дали е от маслата че има повече? newsm78 Grinning
Бубка, като цяло съм доволна наистина ефекта от всичко е по-добър може би отколкото поотделно bouquet

FreakOnALeash, на съвсем леко влажна коса намазах пре-уоша, стоях 45 минути #Crazy newsm78дали е малко newsm78незнам, но съм доволна при отмиването е няма такава приказка, прекрасна усещане, толкова падаща като водопад коса, но след шампоана леко остъргана усетих, имах чувството че развалих ефекта от про-уоша newsm78маската пооправи нещата, но не ми се стори  хидратираща newsm78

# 567
Ето и косата да си покажа след днешната комбинация от продукти на Еликсир ултим- пре-уош, шампоан, маска и олио:)))Чудесни са.От всичко най ми хареса пре -уоша и маслото.От шампоана усетих леко остъргване,а маската не така богата и напояваща, дали е от маслата че има повече? newsm78 Grinning
Бубка, като цяло съм доволна наистина ефекта от всичко е по-добър може би отколкото поотделно bouquet

FreakOnALeash, на съвсем леко влажна коса намазах пре-уоша, стоях 45 минути #Crazy newsm78дали е малко newsm78незнам, но съм доволна при отмиването е няма такава приказка, прекрасна усещане, толкова падаща като водопад коса, но след шампоана леко остъргана усетих, имах чувството че развалих ефекта от про-уоша newsm78маската пооправи нещата, но не ми се стори  хидратираща newsm78

Дели, благодаря ти че сподели Hug  Много хубаво се е получило, косата ти е страхотна  Heart Eyes. Отивам да се нацапотя и аз.  Crazy

# 568
 Доскоро се боядисвах само в салон, но реших, че не ми се дават 100 + лева всеки месец и реших да се пробвам в домашни условия. Взех си Koleston perfect като смесих два цвята  и се получи приятен светло кафяв цвят, но имам един въпрос. Следващия път ще си боядисвам само корените и вероятно ще ми остане боя в тубичката. Може ли тя да се ползва и за друго боядисване по-нататък или трябва да се хвърли, щом е отворена веднъж?

# 569
FreakOnALeash Hug,сподели и ти после Simple Smile

Pretty woman., аз използвам една боя на два пъти Simple Smileкато си обядисам корените с половината, другата половина след 20 дена използвам ,няма проблем изобщо, трябва да се затегне капачето само повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт