Професионални серии за коса - тема 102

• 73 189
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравей дружина  Grinning

Dudu_,не съм ползвала гланц самостоятелно,но съм чела положителни отзиви за такива продукти.Ако пробваш,сподели после  Peace

Вчера се самозарадвах с 2 продукта на Афоджий-пяната за коса и шампоана за изтощена коса.Ще ги комбинирам с 2 минутния реконструктор  Crazy  След малко бух в банята и после ще споделя как е пяната.Тя не е популярна тук,отзиви за нея не съм срещала  newsm78     
    http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termozashtiten-stilizirasht-m … e-and-wrap-251-ml

bubka, аз го ползвам, дори си поръчах втора опаковка. Харесва ми, че е във вид на пяна, а не крем или олио, винаги се притеснявам от утежняване, косата ми е доста фина ...

# 586
emy_emy,ползвах го днес,много е хубав продукта   Peace Дори сложих на бретона и минах с преса.Получи се повече от добре!Много съм изненадана  Crazy Няма втвърдяване,лепнене.Като изсуших,намачках хубаво и косата веднага омекна. Надявам се и аз да остана доволна в дългосрочен план  Grinning

# 587
  • Стара Загора
Днеска ползвах за първи път мултивитаминозния термозащитен спрей на Алтерна.От първо ползване ми харесва.Консистенцията е като леко кремче, доста по-лекичко от протеиновия крем от същата серия.Остава косата мека и лъскава.Не усетих никакво втърдяване.Мисля, че наскоро Магнолия беше писала,че последния път е усетила косата си по-твърда.Мисля, че е икономичен продукт, сложих само няколко помпички.За сравнение цимент термика ми прави косата една идея по-твърда.С кеф ще си го иползвам.Следващият път мисля да го пробвам с някоя друга протеинова серия.Мисля си, че след хидратираща надали ще се му се разгърнат свойствата.

# 588
Някоя от вас ползвала ли е удължаващ еликсир за коса  Alterna Lengthening Hair And Scalp Elixir ?  Hug

# 589
  • Lost in a fairytale ...
Парфимо ми анулираха поръчката. Е**ти гадовете, не стига, че чакам вече цяла седмица, уж се разбрахме да е при мен в понеделник, пък то. ....
Много съм разочарована. Ако знаех, че ще стане така щях да се отпусна с Афоджи  Mr. Green

Онзи ден отново протеинчих с 2м реконструктор - изненадващо за мен, този път ми хареса. Косата стана супер жилава и права, сякаш съм я минавала с преса, а само я духнах със сешоара. На пипане е мека, много жилава и гладка  Heart Eyes
Само крайчетата са хвърчащи и ужасни, стоят като нацъфтели. Поръчах балансиращия балсам, с идеята, че ще набави някаква хидратация след реконструктора и Реконструктор със зелен чай Simple Smile

И една питанка - имате ли впечатление за боя Селектив, интересува ме дали 10.17. ще ми изсветли корена достатъчно или да взимам 1017  Rolling Eyes

Връщам се да чета, че така се изнервих на сайта, че нахлух като хуна  Laughing

# 590
  • Бургас / София
Днеска си измих косата с любимият Денсифик отдавна не го бях използвала резултата плътна и въздушна коса, смятам малко да сменям продуктите, не че косата ми си взе от Про Файбър, просто е добре да използвам различни серии, смятам да си взема и балсама Денсифик, като излезе  Peace . Денсифик усещам като по балансиран от Про Файбър  Heart Eyes . Трябва да ходя да се пострижа и краищата ми се заплитат страшно много и сложих ампулите на Кюн за заплетени коси и си вършат работата  Peace

# 591
  • Чукарландия
Най-после ми пристигна пресата ГХД, сега си чакам и Парлукс - сешоара. В сряда съм на фризьор, да ми отреже опърпани, накъсани краища. Ще сменя и боята с по-щадяща... Започвам нови грижи за косата. Hug

Скрит текст:
Момичета, малко встрани от темата, ако трябва, поста ми да се изтрие, но ми е интересно защо Wella Koleston Perfect в Арлен и Енцо са с различни опаковки? Има ли някакъв риск, ако я поръчам от Енцо? Моля, тези, които я ползват да ми пишат на ЛС, да не пълним темата. Hug

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 11:13 от BBeLLa

# 592
Според мен са различни опаковките, защото са само много рус цвят -различнви разномидности на номер 12, затова са жълти опаковките

# 593
Ббелла, честита пресааа  bouquet !  Ей, чак на мен ми е вълнуващо, толкова хубави неща съм чела за нея  Crazy

# 594
  • Чукарландия
Ббелла, честита пресааа  bouquet !  Ей, чак на мен ми е вълнуващо, толкова хубави неща съм чела за нея  Crazy

Вярвай ми, нямам търпние да я пробвам. newsm68

# 595
Най-после ми пристигна пресата ГХД, сега си чакам и Парлукс - сешоара.
докато включа за коя преса става въпрос  Laughing
кой модел взе?
като я пробваш те чакам на отчет  Hug

# 596
  • Чукарландия
Най-после ми пристигна пресата ГХД, сега си чакам и Парлукс - сешоара.
докато включа за коя преса става въпрос  Laughing
кой модел взе?
като я пробваш те чакам на отчет  Hug

ghd white platinum™ styler  Wink

# 597

Скрит текст:
Момичета, малко встрани от темата, ако трябва, поста ми да се изтрие, но ми е интересно защо Wella Koleston Perfect в Арлен и Енцо са с различни опаковки? Има ли някакъв риск, ако я поръчам от Енцо? Моля, тези, които я ползват да ми пишат на ЛС, да не пълним темата. Hug
BBeLLa, аз от 3 години се боядисвам само с Wella Koleston Perfect. Купувала съм я от Рибката, както и от Енцо.  Арлен я предлагат от съвсем скоро и цената й  е малко солена, затова от там не съм поръчвала. Но м/у тази от Рибката и Енцо няма никаква разлика.  
Купих си пак от Енцо 1 литър оксидант на Wella Koleston Perfect, тъй като излиза много по-изгодно, отколкото да купувам всеки път малки опаковки от 60 мл. Всичко е наред. Не се притеснявай  Peace

# 598
  • Чукарландия
Lirenabouquet

# 599
Бела, честита преса, дано е максимално щадяща   Heart Eyes
На кой цвят и окислител се спря от Колестон?

Общи условия

Активация на акаунт