Професионални серии за коса - тема 102

• 73 172
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Тази е Колестон,няма друга,нали?
http://www.arlen.bg/product/3102/boya-za-kosa-wella-koleston-per … ksidant-60ml.html
Как е за чувствителен скалп?От Хрома на Лакме при теста кожата ми се зачерви и 10 дена не се оправи  Confused

# 631
Нали Велата е 60мл самата боя? Интересно ми е, защо я продават само с 60мл оксидант? Нали е 1:2?

# 632
Нали Велата е 60мл самата боя? Интересно ми е, защо я продават само с 60мл оксидант? Нали е 1:2?
Само супер русите цветове.

# 633
Т.е трябва да се купи допълнително при поръчка или как? Гледам сега в Арлен, избирам 12-ка боя и пак излиза 60мл оксидант. Нещо не разбирам. Simple Smile

# 634
  • Пловдив
Привет, дами моля препоръчайте ми изпитан серум/крем предпазващ от цъфтящи връхчета и омекотяващ сухите краища
Аз използвам двуфазния серум на Лореал http://www.arlen.bg/product/1240/serum-za-tsafnali-vrahcheta-lor … ipidium-30ml.html. Не мога да кажа, дали предотвратява накъсването, защото го ползвам от около месец и косата така или иначе си ми беше нацъфтяла. Едва ли цъфналото ще изчезне без ножица  Simple Smile
Но омекотява страхотно острите връхчета.

# 635
Аз като поръчвам  боя Колестон само един оксидант  6 % вземам от 60 мл Simple Smile и винаги така се боядисвам  1:1  Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Т.е трябва да се купи допълнително при поръчка или как? Гледам сега в Арлен, избирам 12-ка боя и пак излиза 60мл оксидант. Нещо не разбирам. Simple Smile

В коментара към поръчката си поискай още един окислител.

# 637
  • София
Привет, дами моля препоръчайте ми изпитан серум/крем предпазващ от цъфтящи връхчета и омекотяващ сухите краища

Ами малко трудно, но с подобна насоченост има почти всяка марка. Аз харесвам двуфазните серуми като този на Лореал Проф. Абсолют рипеър, Керастаз терапист, а и олиото Moroccanoil за всеки тип коса. Крем Restore instant repair на Living proof също буквално заглажда сухите краища. Алтерна също имат двуфазен серум срещу цъфтящи краища, но не съм го пробвала.

# 638
Аз използвам двуфазния серум на Лореал http://www.arlen.bg/product/1240/serum-za-tsafnali-vrahcheta-lor … ipidium-30ml.html. Не мога да кажа, дали предотвратява накъсването, защото го ползвам от около месец и косата така или иначе си ми беше нацъфтяла. Едва ли цъфналото ще изчезне без ножица  Simple Smile
Но омекотява страхотно острите връхчета.
Ооо да Лили, при всички случаи ножицата е на лице, аз на всеки месец и половина ходя за подстригване /освежаване/, това е закон при мен. Просто идеята ми беше все пак да ползвам нещо, защото два пъти седмично я издухвам, а и сега от това омбре, краищата ми са много сухи. По принцип ползвам Цимент Термик на Керастаз и флуид на Маракеш, след сешоара слагам коприната на Чи или олиото на Лореал или на GHD серума.
Благодаря Ви Илли и Лили за включването  bouquet Hug Heart Eyes

# 639
Аз последните месеци съм с безамонячна боя на Матрикс, няма отмиване, само израстват белите косъмчета. Писала съм за нея.
Боята дава хубав блясък на косата. Последно месец и половина след последното боядисване не изглеждаше да имам нужда отново от боя, но бях за подстригване и се и боядисах.
Имам много малко бели косъмчета, но косата ми е черна и си личат повече.
Вела Колър Тач и аз купих от енцо, такова отмиване не съм имала. И самата коса не мога да кажа, че изглеждаше свежо още след второто измиване. Това за чешкия пазар и различните коси - има жени с всякакви коси и тънък, и плътен косъм в Чехия.

Чудя се да продължа ли с Артерна Шайн шампоан и балсам при положение, че в момента косата ми е в такова състояние, че става много хубава с тях. Но определено забелязвам, че пада повече от обикновено при миене с тази серия.

# 640
  • Бургас / София
Днеска е втори ден с Денсифик, бях забравила колко добре ми влияе този шампоан. Косата странно се запази по чиста, отколкото с Про Файбър, но Денсифик никога не ми е издържал по 3 дена, а Про Файбър, да. Мисля си за една комбинация, но не знам дали ще е удачна шампоан Хроноложист + бустер за обем на Секси Хър, моля за мнение Simple Smile

# 641
Аз последните месеци съм с безамонячна боя на Матрикс, няма отмиване, само израстват белите косъмчета. Писала съм за нея.
Боята дава хубав блясък на косата. Последно месец и половина след последното боядисване не изглеждаше да имам нужда отново от боя, но бях за подстригване и се и боядисах.
Имам много малко бели косъмчета, но косата ми е черна и си личат повече.
Вела Колър Тач и аз купих от енцо, такова отмиване не съм имала. И самата коса не мога да кажа, че изглеждаше свежо още след второто измиване. Това за чешкия пазар и различните коси - има жени с всякакви коси и тънък, и плътен косъм в Чехия.

Чудя се да продължа ли с Артерна Шайн шампоан и балсам при положение, че в момента косата ми е в такова състояние, че става много хубава с тях. Но определено забелязвам, че пада повече от обикновено при миене с тази серия.

Би ли споделила от къде си поръчваш боя без амоняк на Матрикс? В рибката има такава само с амоняк ?
И за тези бои да попитам някакви отзиви http://kosaistil.bg/zero-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D … 1%D0%B0-zero.html води се за чувствителен скалп и е без амоняк  newsm78 .В издирване съм на щадяща боя за коса.Такъв избор има ,че човек се обърква .

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 13:30 от Анонимен

# 642
Бодисвам се в салон с Матрикс и честно казано не съм и погледнала кутията. Следващият път ще видя.
Миналата година ходех в друг салон, там ме правеха с Dia Richesse на Лореал. Много е нежна, но също не се отмиваше от белите косъмчета. По три месеца не съм се боядисвала и ми беше ок. Моите са малко, но все пак ги има. Не мога да кажа за коса с повече бели коси как ще е, но според мен си струва да се пробва.
Сега даже се замислих дали цялостният вид на косата и не беше по-добър с Dia Richesse.
Ако трябва да съм честна, с нищо косата ми не е била по-хубава от Лореал Кастинг, но за съжаление, много развалиха боята.

# 643
Dia Richesse.и аз ги загледах но ме притеснява ,че няма да ми покрият белите коси.Не са кой знае колко много но ги има определно.

# 644
  • Пловдив
+1 за безамонячната на Матрикс. Преди година в салон се боядисах с нея. През тази една година пробвах няколко различни, като най - недоволна останах от Милк шейк и безамонячната на Кюн. Харесвам - Лакме Колаж, Макадамия, Матрикс и Селектив. Боядисвам се с 6тиците, най - често  пепелно, да туширам гадните оттенъци.
Чаровна, страхотен цвят. Кожата на лицето ти наподобява моята. Отиват ми тъмни цветове, но сега се чудя дали да не я поизсветля за разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт