Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 067
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Еййй днес ще дойда много активна  Mr. Green
svetlana81 ако са стъклени смени само биберона и няма проблем. Ако са пластмасови...не знам аз бих предпочела да са нови понеже така и така живота им е кратък.
Аз пък да се оплача - преди да легне дребния извадих бебешките му дрешки да видя какво имам и какво мога д аползвам. Отварям кашона и олелеее  Shocked ...идеше ми да ревна  Cry Cry Cry Всичките му дрешки като новороден яко пожълтели. Ама като казвам яко...яко. Дано успея да ги изпера или с някакъв препарат да ги пооправя че ще умра от яд просто.  #2gunfire

# 616
  • България
Дано да се избелят като се изперат.
Аз за корема исках да кажа,че с каката така и не разбрах какво е "да падне надолу" макар че преносих една седмица.сега пак си стои щтръкнал напред и нагоре Simple Smile

# 617
zeldenila много ти благодаря за мнението  hug babyuu  , няма да го мисля толкова много  Flutter

# 618
  • Русе
И при мен се оказа, че има пожълтели бодита, хем бяха във вакуумни торби.1 Натърках ги с препарата, с който чистех петната като пуснеше памперсът ( Спот на Перилис), после в пералнята  и май се изчистиха. На мен пък от вчера каката ми вдига температура и отказва да яде, без други симптоми...Сега се чудя зъби ли да обвинявам или варицелата на съседчето, с което игра миналата седмица... Аз я карах точно преди да забременея с нея, нали не повтаря, че само това ми липсва сега...Докторката й не чу нищо, имало епидемия на варицела...

# 619
  • София
И при мен се оказа, че има пожълтели бодита, хем бяха във вакуумни торби.1 Натърках ги с препарата, с който чистех петната като пуснеше памперсът ( Спот на Перилис), после в пералнята  и май се изчистиха. На мен пък от вчера каката ми вдига температура и отказва да яде, без други симптоми...Сега се чудя зъби ли да обвинявам или варицелата на съседчето, с което игра миналата седмица... Аз я карах точно преди да забременея с нея, нали не повтаря, че само това ми липсва сега...Докторката й не чу нищо, имало епидемия на варицела...
Варицелата не повтаря. Появява се херпес зостер. От човек болен от въпросния херпес се заразих с Варицела преди 11 год. Инкубационния период е между 11 и 22 дни така че едва ли е шарка. Успех все пак.

# 620
  • Русе
И аз така знам, макар че мъжът ми като кара херпес зостера аз не се заразих. Дано не е това, май трябваше една кръв да й пусна да видим вирус или нещо друго... Уф, накрая все трябва да е екшън Simple Smile

# 621
  • София
И аз така знам, макар че мъжът ми като кара херпес зостера аз не се заразих. Дано не е това, май трябваше една кръв да й пусна да видим вирус или нещо друго... Уф, накрая все трябва да е екшън Simple Smile
Предполагам, че е вирус. Дано се окажа права Simple Smile

# 622
Нинив и моя е така от 3 дена - нощем много висока температура наоарво яйце да сготвя върху него, през деня около 38...но нищо друго като симптоми. Изненадващо  оказа се зъб - вчера видяхме че е пробило връхче на последния резец. Отказва да яде ако не е пасирано или кремче...общо взето мъка от всякъде. Добре че поне от вчера не е вдигат температура. Иначе го блъскам с инфлуцид профилактично.

# 623
  • Русе
Благодаря за отговорите, момичета! Ние уж чакаме последните 4 кътника, казва че я болят зъбите ама...Температурата я вдига следобед след сън и нощем- с по доза панадол минава... Ще видим. На останалите- извинете, че отклоняваме бебешката тема малко, спирам Simple Smile

# 624
Нинив ние сме точно на същото дередже - чакахме последните 4 кътника..сега вече 3 и 1/2  Mr. Green последния ден беше точно кактъо си го описала - след сън следобяд и нощем и аз давам панадол за през ноща и инфлуцид на всеки час като е висока.

# 625
  • Русе
Точно това правя и аз, само добавих и Самбукол, освен Инфлуцид, малко за имунната система. Да се върна на новото юнче- напоследък главно се опъва и протяга, вече явно няма място за ритане. Предполагам и при вас са така?

# 626
Аз лично не бих дала старт в живота на най-милото си същество с дрехи и посуда втора употреба. Всеки обаче сам решава.
Да обясня за презарватива: След преглед на предходната пациентка презерватива се изхвърля и се слага нов. Смяната може да е станала докато предходната пациентка е била още в кабинета.
паднал ми е хемоглобинз. Някой пие ли желязо-по колко.

# 627
  • Сф
Никога не съм виждала вагинален видеозон с нахлузен презерватив преди преглед  Shocked та нали ще се замърси от единия преглед до другия, може да има цял ден разстояние. Винаги са слагали презерватива пред мен и след прегледа го свалят и почистват видеозона.

# 628
Не мисля, че има такава опасност. Особено в клиниката в която ходя и в която винаги има закъснения, заради наплива от пациентки.

# 629
Блазя ви...а аз чакам пред кабинета по2-3 часа закъснение, въпреки,че пациентите влизат на 5-8 минути. Няма шанс да се закрепи микроб на презерватива hahaha

Общи условия

Активация на акаунт