Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 043
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • България
Абсолютно - да и на гърба Simple Smile   Понякога място не мога да си намеря.
Моят лекар в Пловдих като ходих и му се оплаках каза " ами така ще е"
На ЖК след една безсънна нощ също се оплаках и тя ми каза, че може би е от жлъчката и да не ям яйца, пикантно и шоколад.  Точно същата вечер бях яла яйца. Снощи обаче пак ядох яйца и нищо ми нямаше, така че май по -скоро бебето е сменило позицията и аз не знам. Ти снощи да си яла нещо такова? ЗА пръв път ли те боли?
Аз отдавна усещам там, може би от 7-ми мес. , но в началото беше леко, после много се засили и се притесних как ще издържа до края. Сега пак намаля Слава Богу  Hug

# 676
И аз имам болка само че от ляво. Понякога по-силно,понякога по-слабо.От бебето е. А който иска да го добавя в FB нека ми прати линк на профила си на лично съобщение.

# 677
Абсолютно - да и на гърба Simple Smile   Понякога място не мога да си намеря.
Моят лекар в Пловдих като ходих и му се оплаках каза " ами така ще е"
На ЖК след една безсънна нощ също се оплаках и тя ми каза, че може би е от жлъчката и да не ям яйца, пикантно и шоколад.  Точно същата вечер бях яла яйца. Снощи обаче пак ядох яйца и нищо ми нямаше, така че май по -скоро бебето е сменило позицията и аз не знам. Ти снощи да си яла нещо такова? ЗА пръв път ли те боли?
Аз отдавна усещам там, може би от 7-ми мес. , но в началото беше леко, после много се засили и се притесних как ще издържа до края. Сега пак намаля Слава Богу  Hug

от избтоените само шоколад , но това вчера сутринта..дали има връзка.. Tired
Аз реших че може да е задето съм заспала на дясно и ритането ,защото моя малчо е 2600гр. а днес влизам в 33г.с и    си го обвснявам с това че е по едричък и притиска всичко около него! Благодаря за бързия отговор и успокоението Blush Heart Eyes

# 678
  • България, София
Аз не ям шоколад и яйца, обаче такива болки ... в кръста, гърба, таза. Отдвлно съм с дискова херния от предното раждане. Страшно е.
Скоро всичко ще мине. Simple Smile

# 679
  • Русе
И мен ме боли всичко, особено вечер. Дори и седнала да стоя в един момент започва да ми опъва и тежи, чак към ребрата отива отстрани... Трудно ми е всичко, да измия чиниите, да изкъпя каката, но ще мине- още няколко седмици живи и здрави ще ни тежи в ръцете Simple Smile

# 680
Момичета какви термометри мислите за купувате? Днес попаднах на този комплект и много му се чудя http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/uredi/visiomed-komple … metri-meche-buddy

# 681
И мен кръста ме боли ако стоя по-дълго права и затова ходя с колан за бременни и с него съм по-добре.

# 682
  • Русе
Момичета какви термометри мислите за купувате? Днес попаднах на този комплект и много му се чудя http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/uredi/visiomed-komple … metri-meche-buddy

l
В момента се ядосвам на термометрите- тия електронните до един не стават...т.е може и някой от 70-80 лв да върши работа, ама другите тц! Един не мери вярно като живачните. Дъщеря ми е с херпангина, не мога да измеря вярно температура... Някой ми беше хвалил термометър на Braun, такъв ще пробвам накрая. Та съвет май не мога да дам, дано се включи някой доволен от марка...За протокола имам и Citizen някакъв и от Лидл Silvercrest...

# 683
Най си е добре живачен според мен

# 684
Така - стегнах си чантата за родилното.
Вътре има
+ еднократни гащи 3 пакета,
+ превръзки за родилки 1 пакет,
+ 4 нощници
+ спирт, мокри кърпички малко пакетче,  
+ сутиен за кърмене 1 брой, подплънки за кърмене,
+ шампоан и душ гел 2 в 1.
+ хавлия, сухи кърпички, биба, гребен + ластик за коса,
+шоколад, 1 бутилка вода /литър и половина/, документите.
+ Документи имам - кръвни изследвания от 32 седмица, микробиология 32 седмица /те нали са валидни?/, хив васерман и там третото стандартно изследване, кръвна група голям талон, обменна карта, карта за хоспитализация или там както се наричаше, документ от анестезиолог, документ от кардиолог ми остава само.
Пропускам ли нещо? Помпа за кърма ако ми се наложи мисля мъжът ми да ми купи и донесе. Но не знам каква - гледах на Canpol електронна в Хиполенд. Те добри ли са или ако опра до помпа да търся нещо скъпо, че евтиното няма да ми свърши работа? Трябва ли ми някакъв антибактериален спрей или нещо подобно?

# 685
Най си е добре живачен според мен
Аз си купих такъв - http://moebebe.com/kapane-i-kozmetika-za-bebe/aksesoari/termomet … mometar-zalagalka
Вкъщи имаме и някакъв немски, не е живачен, но изглежда по същия начин и е еквивалент, само дето веществото било безвредно ако се счупи. Става за уста, подмишница и дупе.

# 686
Помпа за кърма ако ми се наложи мисля мъжът ми да ми купи и донесе. Но не знам каква - гледах на Canpol електронна в Хиполенд. Те добри ли са или ако опра до помпа да търся нещо скъпо, че евтиното няма да ми свърши работа? Трябва ли ми някакъв антибактериален спрей или нещо подобно?

Знам къде ще раждаш и затова спокойно - в Девата имат оборотни помпи за кърма.  Simple Smile (На лекциите няколко пъти са го споменавали.)

# 687
Живачни термометри не се продават от много време. Нинив, купи си галиев - същите резултати дава като живачния, но не е електронен. На такъв читав и аз не мога да случа. Евтините не стават, взех един за 80 лв. - пак дава от време на време отклонение с около 2-3 десети от градуса.
prolet_inche, крем за зърна бих взела аз, за бебето не ти ли искат нещо - памперси, шишета?

# 688
Напротив продават (може да не е във всяка аптека , но продават),също така има и във ветеринарните аптеки.

# 689

Знам къде ще раждаш и затова спокойно - в Девата имат оборотни помпи за кърма.  Simple Smile (На лекциите няколко пъти са го споменавали.)
[/quote]

А, ами супер Simple Smile За бебето нищо не искат, всичко си дават. Аз може да сложа един два памперса за всеки случай и биба, ако нещо не мога да се справя с младежа. То и аз и баща му сме се разписали навремето като ревливи бебета, та не знам дали е наследствено, дано да не е Wink
Какъв крем за зърна неотмиващ да си взема бихте ми препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт