Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 051
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • България
anelia_888, можеш да пуснеш нова тема с питането си. Тук може би няма.
Иначе и аз на 11-ти съм на преглед да видим колко са пораснали бебките Simple Smile Много ми се иска да се обърне и да опитам естествено раждане, но нямам идея в тези седмици 35 + и като са две дали ще може да се завърти, а и дали иска .

# 661
Хахах, и аз на 11 -ти.  Grinning

# 662
  • Русе
За дисплазията може би наистина е по-добре нова тема, аз не знам. За смъкването на корема- миналият път се смъкна последните ден, два, сега- още миналата седмица, но не много, че по принцип е ниско. Ама аз започвам 37 седмица, та все тая. Само да поизчака каката да оздравее, че като я боли търси само мен, не е време да я оставям. Всичкият багаж е готов де, каката много се радва да носи чантата Simple Smile Ще видим какво ще кажат на прегледа във вторник. Хубава вечер, момичета!

# 663
  • България, София
Здравейте, на кого да пиша за фейсбук групата? Много ми е трудно, да ви следя и пиша тук. Там е доста по удобно. Simple Smile

# 664
Ние пишем само тук, там не сме писали много, много отдавна.  Crazy

# 665
  • България, София
То не пречи Simple Smile
Пиша през телефона и ми е доста по-удобно във фейса, отколкото тук. Не мога да намеря стара тема. С доста ограничени възможности съм тук, та за това питах...

# 666
Да де, ама ние като не пишем там с кого ще ти е по-удобно във фейса?

# 667
Моя корем винаги си е долу,пишкам понякога през 5 мин.наистина някой ден имам чувството че е буквално върху пикочния мехур.

# 668

Искам да попитам, дали случайно сред вас има мами, които са имали луксация или дисплазия на тазобедрените стави, когато са били бебчета? И какво е мнението на проследяващите бременността ви лекари?? Разрешават ли ви нормално раждане?
[/quote]

Здравей, аз съм била с луксация като бебе, доктора категорично ми забрани нормално раждане. Макар че четох, че има значение колко сериозна е била и дали и на двете стави.

# 669
  • София
Здравейте момичета, и на мен корема ми се смъква и то много. Края на 37 седмица съм и от 2-3 дни съм с контракции на 30 мин. На 09.05 съм на преглед и ще видя какво ще каже лекаря. Ако взема да родя тия дни ще съм много щастлива Simple Smile

# 670
Момичета в 34г.с съм някоя от Вас пати ли вечер от изтръпване и крампи в краката,по-точно в прасците? При мен от 4-5дни е ужас вечер се събуждам все едно някой ми е отрязал краката:( имам доста петна от капиляри от преди бременността и когато съм ходила преди на съдови хирурзи ми казваха все че един ден това може да се окаже пречка за нормално раждане тъй като от напъните се пукали още повече..охх май много ми стабаха въпросите Grinning четох някъде,че се изписвало магнезий за крампите в краката и се чудя дали да не зв.на доки че сме на преглед чаак в четвъртък  ooooh!

# 671
Здравейте мами, казвам се Натали и бих искала да се запиша във вашата група на юнските мами, участвам и в юлки, но понеже терминът ми беше 2.07 сега доктора казва, че юни ще го чакаме. В 33г.с. Съм..от София с първа бременност и момченце. Ще се радвам ако не е проблем и ме приемете. Ако имате FB група бих се радвала да ме добавите да кача снимки ако го практикувате...не остана вече.. Simple Smile
Незнам на кой да пиша лично съобщение, за да ме добави на страничката с термините...

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 09:22 от Ntly

# 672
Момичета от снощи имам една ужасна болка в дясното ребро точно под гърдата ми..възмобно ли е бебо да ме е подритвал докато спя и това да е резултата?!  Tired

# 673
  • България
__Magi, точно там е черния дроб . Аз от доста време имам тази болка. По едно време не можех да спя. Сега понамаля. Четох, че е  нормално когато бебето подпира там.
stanislava90, да магнезий се изписва за крампите, но питай лекаря си!

# 674
__Magi, точно там е черния дроб . Аз от доста време имам тази болка. По едно време не можех да спя. Сега понамаля. Четох, че е  нормално когато бебето подпира там.
stanislava90, да магнезий се изписва за крампите, но питай лекаря си!

а нормално ли е да усещам и на гърба на същото място тази болка..извинявам се че така питам подробно, но съм чак на 13 на ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт