Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 057
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте отново, мами. Имам един въпрос, можеби глупав. Та, бебонка последните два дни е супер активна, с часове не спира, докато преди май повече си поспиваше. Знам, че не е хубаво, когато не ги усещаме, но пък имам чувството, че сега изобщо не спинка, а само мръдка-крачета, ръчички, хълца...

# 646
И моето бебоче вчера беше много активно.
Днес е поспаливо.
Когато хапвам сладкиши с какао е много активно.

# 647
И аз понякога съм била така като теб,хващало ме е страх ,че много мърда , но пък си викам по-добре да мърда.

# 648
Аз имам дни, в които се тревожа, че много мърда, както и такива, в които се тревожа, че малко мърда...хахаха, няма спасение. Crazy

# 649
И нашата бебка е от активните...постоянно се разтяга,мърда абе усещам всяко движение...един ден само от ляво,на другия ден от дясно. И аз се чудя...кога спи това малко същество???? Може би през ноща.. но определено през деня си е активна доста. А те докато спят,дали не могат пак да си мърдат  newsm78

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 18:16 от Mim4oo

# 650
И моят бебешок постоянно шава , гръбчето му е от ляво и все ритка отдясно, но си го усещам из целия корем Crazy  А да ви питам когато легна на дясно започва едно яко ритане и имам чувството , че не му е удобно и се притеснявам да не му направя нещо..все едно лягам отгоре му , мн гузно ми става..а на ляво не издържам все да спя защото се схващам цялата ..нали няма с какво да го нараня или навредя по този начин..?! Confused Blush

# 651
  • България
Не се шашкайте -аз като имам две бебета -едното отляво, другото -отдясно накъде да спя  Simple Smile

# 652
  • Русе
Спя ина двете страни. То се захващам само на едната посока, започват да ме болят тазобедрените стави. Бебето подритва накъдето и да се обърна, ще ме изтърпи още малко Simple Smile Някои дни много се намества, някои спи повече. И каката беше така. Междудругото се оказа, че тя май е с херпангина, не варицела. Сега да се чудя като ме храни с нейните солети ще го лепна ли и аз това...Няма спокойствие накрая, нямаааа...

# 653
Благодаря за отговорите момичета  Heart Eyes явно нашите мъничета ще са бъдещи спортни легенди  Peace
Относно спането, те са предпазени, тъй че надали им пречим по някакъв начин.
Купихте ли вече всичко необходимо?

# 654
И при мен последните няколко дни бебчо е много активен. Качва се толкова високо до слънчевия ми сплит, тръгват едни жестоки киселини, за които нищо не помага и след няколко часа следва повръщане - после заспивам..

Искам да попитам, дали случайно сред вас има мами, които са имали луксация или дисплазия на тазобедрените стави, когато са били бебчета? И какво е мнението на проследяващите бременността ви лекари?? Разрешават ли ви нормално раждане?

# 655
И при мен последните няколко дни бебчо е много активен. Качва се толкова високо до слънчевия ми сплит, тръгват едни жестоки киселини, за които нищо не помага и след няколко часа следва повръщане - после заспивам..

Искам да попитам, дали случайно сред вас има мами, които са имали луксация или дисплазия на тазобедрените стави, когато са били бебчета? И какво е мнението на проследяващите бременността ви лекари?? Разрешават ли ви нормално раждане?

Ани, за киселините пробвай да хапваш по една  ябълка преди да заспиш. Също можеш и хапчетата Бионацид да пробваш, те се билкови  Wink

# 656

Ани, за киселините пробвай да хапваш по една  ябълка преди да заспиш. Също можеш и хапчетата Бионацид да пробваш, те се билкови  Wink

Още утре ще си купя хапчетата-благодаря!  Praynig

# 657
По-добре пини сода или вода с лимон. Билковите хапчета не да добра идея, защото някой билки предизвикват контракции.
Продължителното спане на дясно също предизвиква киселини.
Днес бебето ми е ммого ниско долу и усещам напрежение във влагалището и през 30 минути съм пикливка  Joy В края на 8 месец съм.

# 658
И мойто така, по едно време мислех, че ще го изпикам. Crazy
Като слезе коремчето надолу след колко време е краят?

# 659
Оф, май вече всички питаме за края Laughing Моя корем си е все същия (35 +4 г.с.) Дните на тази седмица
минават тоооолкова бавно.. Сигурно защото на 11сти ми е прегледа и очаквам нова информация относно раждането кога и как) и относно кг на бебето, защото предния път доста ни изненада #Crazy

Повтарям пак въпроса си, от предния пост, защото ми е наистина важно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт