Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 043
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Не знам как се продават, след като са забранени: https://news.bg/crime/kray-na-zhivachnite-termometri-sled-april-2009-a.html
Пролет - на Лансинох, категорично.

# 691
Аз съм виждала, казвам ви.

# 692
  • Русе
Mometo, благодаря! За галиев не се бях сещала. За нас си имам стар, живачен, ама за диването не смея да го ползвам. За крема за зърна- 100% Лансинох! Сложила съм в багажа, само се чудя да си вземам ли превантивно Лецитин- много добра работа върши срещу запушвания, преди ми разнесе бучка без проблем.

# 693
Milena_318
Стискам палци всичко да е наред!  Praynig

stanislava90

Нямам крампи и изтръпване, но от 4ти месец пия магнезии и то постоянно. Доктора ми каза, че до 36 г.с. трябва да се пие, та вероятно това ме е спасило.

Ntly Добре дошла! До колкото знам, мамите от тази тема не са много активни във ФБ, аз самата дори не участвам в групата там Simple Smile

dariq_85
Аз не съм купила още термометър, но този с бибероната много ми допада. Друг е въпросът дали бебо ще иска залъгалка и дали ще върши работа. Относно комплекта - не бих дала 50 лв за термометри и в началото вероятно ще взема обикновен електронен от аптеката.
Виждала съм и един като лепенка, който се поставя директно на челото Simple Smile

prolet_inchen
 Относно помпите - аз имам и ръчна на авент и електрическа на нз коя марка. Ще нося и двете, защото вече ги имам, но имало някакви по 3-4 лв от аптеките, които за болниците били идеални - не помня в коя тема го четох Simple Smile

Относно крема, на предните страници на мен ми препоръчаха ЛАНСИНОХ

Иначе като гледам кой какви болежки има, аз не трябва да се оплаквам, защото нищо не ме боли. Малко пъпа от време на време, но това е нищо.
От 4ти месец имах фалшиви контраквии, но тук от 3 седмици нямам нито една. Взех да се тревожа. Уж каза доктора, че сега зачестявали, че дори по 10 можело да има - аз на пук нямам нито една. Не знам това тревожно ли е, но утре на прегледа ще питам.

# 694
anelia_888
И аз не бих дала 50 лв за термометри, но една от продавачките ми каза че на 13.05 /петък/ ще има -25% намаление в Хиполенд и така ще излязат трите за 37 лева. По-горе едно от момичетата е поставило линк към термометър биберона, който струва 20 лева. Ще отида в петък на място да проверя дали наистина има намаление и да ги видя какво точно представляват

# 695
anelia_888
И аз не бих дала 50 лв за термометри, но една от продавачките ми каза че на 13.05 /петък/ ще има -25% намаление в Хиполенд и така ще излязат трите за 37 лева. По-горе едно от момичетата е поставило линк към термометър биберона, който струва 20 лева. Ще отида в петък на място да проверя дали наистина има намаление и да ги видя какво точно представляват

На всичко ли ще има намаление в Хиполенд?

# 696
  • България
И моите контракции сякаш напоследък все по-редки стават Grinning

# 697
Благодаря anelia_888...
За помпите-в аптеките ръчна обикновена помпа струва 4,5лв. Моята приятелка имаше електрическа, но тази й свърши идеална работа. Тя беше секцио и само с тази ръчната и топли нагревки на гърдите успя да й слезе кърма. Иначе с термометрите и аз незнам какъв. Съветват ме да взема детски за ухо, но мисля, че е доста скъп и не съм сигурна.

# 698
Аз бих заложила на един скъп термометър, който е верен, пред 5 евтини, които няма да вършат никаква работа. Накрая ще сте дали същите пари, но пак няма да имате нещо, което да знаете, че е точно - говоря от опит.

# 699
  • София
Аз взех бебешки термометър от Лидъл, преди две седмици имаше промоция на бебешки неща.
Не го знам дали е добър, дано да е, 25 лв. струваше.
Кремче - и аз залложих на Лансинох след толкова много отзиви, че е добър  Simple Smile

# 700

prolet_inchen
ДА, така каза продавачката. Ще гледам на сайта им, би трябвало да обявят преди петък ако е вярно

# 701
Аз да кажа за багажа... с каката си бях взела ръкавички за да не се надере. Свършиха ми работа , че си беше
доста енергична.

# 702
Момичета може ли да ми обясните как точно ви се смъкват коремите? Че ме е обзела една параноя а има още месец..

# 703
Момичета, аз багажа не съм го стегнала, имам време, но и аз ги мисля, тия мокри кърпи за нас ли са или за бебето? Понеже бих взела различни. Мисля да се сдобия със сутиен за кърмене, вчера пробвах в ХМ, ама много твърди, не ми бяха удобни.

Също мисля кърпа голяма за душ за мен, джапанки/чехли, 1-2-3 гащи еднократни, превръзки нощни и такива за родилки, подплънки за кърма, кремче за зърна (баси, то ще стане огромен сак това...)

# 704
Момичета, аз багажа не съм го стегнала, имам време, но и аз ги мисля, тия мокри кърпи за нас ли са или за бебето? Понеже бих взела различни.

Зависи къде ще раждаш. В някои болници искат всичко за бебето. При нас не искат нищо за бебето (само дрехи за изписване). Вземи си едни за бебе и едни за теб. Бебешките, ако не ти потрябват в болницата - ще ги ползваш вкъщи.  Simple Smile

Да добавя, че аз си оправих багажа (нетърпение какво да се прави) и сложих и малки хавлии за лице и ръце.

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 10:51 от Ice Queen

Общи условия

Активация на акаунт