ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря за удоволствието , Рали! Миналато година гледах на живо детето ти и значи съм разговаряла и с теб, защото ви поздравих Simple Smile
Каква смешка е, че си се чудела за музикалното училище.... Бъдете щастливи!

simantro , явно вече си свалила линка, ако е удобно те моля да ми го изпратиш на ЛС
Поздравления!

За храненето навън - ние имаме няколко здравословни опорни точки в София, всичките са вегетариански, затова няма да ги изписвам. Само едното ще спомена, защото там си правим срещи с всякаквоядни приятели и им е много  вкусно,  а като отидем е вече сервирано Simple Smile- целим блокмасата в неделя по обяд Simple Smile  Това е супер за гладни или негладни деца, които не знаят какво искат - сипват си сами.  Кувертът е 10 лв. за възрастен, за малки деца е 5. Напитките са отделно. Ето едно реалистично описание Simple Smile http://www.capital.bg/light/revju/restorant/2010/01/22/846396_dream_house/
През останалот време няма блок маса и много рядко го посещаваме.

# 466
  • Перник
Симантро, за такова кратко време много е дръпнала. Peace

То вярно, че към банда отиват нещата в групата. Оги ще им бъде солист. И балеринки си имат даже. Моят мога да го предложа за мениджърче, нещо такова - нали е по организациите, преговорите и ръководенето на дейности. Mr. Green

Рали, Hug

Като стигнем до снимки на клипове, ще включим и моето гардже - нали иска режисьор да става  Simple Smile Миналата седмица, като свали температурата и му доскуча вкъщи, започна да тича с таблета след котката и да снима "филми"  Laughing

# 467
ммм да споделяйте заведения Simple Smile

# 468
  • Варна
На групата ако нещо гримьор им затрябва - свиркайте! Wink И от прически разбира (или поне така твърди)  Laughing Ако не - поне едно groupie ще осигурим в нейно лице.
Честно казано, преди да се роди дребничката си мислех, че задължително ще има някакъв изявен талант и аз ще направя всичко по силите си, за да го развием. Е, не стана така, но затова пък искрено се радвам на деца, които са попаднали при правилните родители и срещат подкрепа, за да се развият в изкуството или науката, която им е природно заложена. Защото съм се нагледала и на обратните ситуации - изявени таланти биват неглижирани от родителите си, а всъщото време други дечица изкупват болни родителски амбиции с цената на къртовски труд...

# 469
  • София
simantro , явно вече си свалила линка, ако е удобно те моля да ми го изпратиш на ЛС
Поздравления!

Благодаря ви. Много сте мили!

Ох, имам нужда от ваканция още  Crazy

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 23:16 от Simantro

# 470
  • София
изявени таланти биват неглижирани от родителите си, а всъщото време други дечица изкупват болни родителски амбиции с цената на къртовски труд...

Права си. Някога единият ми брат рисуваше чудесно - 4-годишен. Той има близнак. И майка записа  и двамата на рисуване, за да е сигурна - във възможностите на единия и в невъзможностите на другия  Laughing Даде шанс, съответно единият продължи и днес това му е професия. Другият месец-два по-късно нито ходеше, нито искаше.
Това е  - опитваш, подкрепяш и ако стане.
Баща ѝ на Алекс все дава пример с един негов приятел, който бил натискан да свири. В седми клас се опънал, че спира. Еми загубено време е така. И пари, нерви, безполезен труд. И щерката все вика, че тя не е така. Дано!

# 471
Важното е да са здрави и щастливи, другото е маловажно. Ние и без таланти сме оцелели. Wink

# 472

Поздравления за детето! Все така добре да се представя!

Пуснах на моите клипчето и те ми казаха: еми ние никога не сме опитвали да свирим на пиано...

За съжаление не мисля, че може всичко да се опита и така е, може и да има пропуснати таланти.

Опитвам се да ги науча да се забавляват и им обяснявам, че това е най-важното в живота Crazy Не смятам, че имат някакви специални заложби, обикновени деца са, но за мен винаги ще са уникални Wink

И по заведения обичаме да ходим - Уго, Хепи, заведения с детски кътове. Макдоналдс и подобни изобщо не ги броя за заведения и там никога не стъпваме. Нито храната е хубава, нито обстановката Sad

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 14:01 от shimbite

# 473
  • Варна
Много хубави новини споделяте тук, много се радвам на тези деца!
Най-важно е да изпитват удоволствие и да попаднат на добри педагози.
Видях с моя син как неправилният педагог за 1 седмица го отказа от хоровото пеене, на което допреди това ходеше с кеф и се справяше добре.
Така че не се колебайте за музикално училище (прочетох из редовете). Щом детето е щастливо там, това е. Математиката няма да избяга, може да се учи навсякъде.

# 474
  • Sofia
Гушкан прочете и много хареса "Академията на господин Мастилено петно". Simple Smile
Избра си и ще започва един от най-любимите ни автори:

Свършва ваканцията...  ooooh!

# 475
Много са добри и Ивайло, и Алекс! Честито за напълно заслужените награди!
При нас ваканцията отлетя, бяхме на Огняново и на Добринище, страхотно време, щом и плаж на външни басейни имаше, че дори и тен е хванала. За съжаление има и един куп домашни да отметне, та от утре запретва ръкави.

# 476
  • София
Ваканцията направо си свърши. Хубавото е, че имат още три седмици, а май е колкото да се каже, че ходят на училище. И после истинската ваканция. Ще си направя календар на уволнието.

MianaNia, завидях за басейнчето.
Имахме други планове за ваканцията, но мисля че и така добре се забавлявахме.
Вчера на два пъти ходихме да играе баскетбол. Дочете си книжката и е супер доволен от себе си.
Каква голяма книга е прочел за шест дни.
През останалото време си мързелувахме.

# 477
  • Sofia
Ваканцията направо си свърши. Хубавото е, че имат още три седмици, а май е колкото да се каже, че ходят на училище.
Така си е. Simple Smile   
На нас ставането сутрин ни е мъка и английския език с тази учителка.  ooooh!

# 478
  • В светлината на слънцето
Привет.  Grinning Прибрахме се в София. Доволно се наиграха на воля, слънце, зелена тревичка и чист въздух. Нямат търпение да се върнат там отново. Grinning

# 479
  • Sofia
... Нямат търпение да се върнат там отново. Grinning
И аз... във ваканцията да се върна.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт