ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 534
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Три теми имам да чета  Blush
Не знам за вас , но на мен за мама - та вече никакво време не ми остава - лягам в 21ч с децата, уча стихчета, песнички, смятам, решавам задачи за ЕК, Таралеж ..... Mr. Green - това е - не си представях точно така живота с деца  Heart Eyes

Отивам да чета  Hug

Много щастие и радост на рождениците и подаръци - и сили на мамите с пуберски купони...  Party
Хихихи, при нас татито ляга към 11, Врячето - къде 12, аз - към 1...

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 19:35 от katiABV

# 256
  • София
Лулу, честити рожденици! Много здраве и любов на всички ви!  bouquet  Hug

# 257
Лулу, да ви е здраве и късмет. Болничките да оздравяват бързо - тези вируси - ужасни са. Hug

# 258
  • Sofia
Още едно съчинение на Гушкан. Simple Smile

# 259
  • София
Много рожденници съм изпуснала. Да са здрави и честити всичките.

Морена, чудесно съчинение.

Ние ще имаме родителска среща в сряда.  Нямам идея за какво ни събират. Понеже така или иначе нищо смислено за децата не ни казват.

# 260
  • София-Младост

Сладурана! Браво!  bouquet

# 261
  • София

И аз съм възхитена!

# 262
Уау! Много зряло, браво!
Момичето си е момиче. Моят хубавец трябваше в едно упражнение по ОС да напише качествата си, които би искал другите да знаят /или нещо подобно/. Човекът бил геймър, хакер, строител и изобретателен  ooooh!

Момичета, обичайно ли е след негнойна ангина езикът да е обложен? Не е вземал антибиотик, на какво ли се дължи?

# 263
  • Sofia
Благодаря за коментарите ви, моичета!  Hug

# 264
  • София
Уау! Много зряло, браво!
Момичето си е момиче. Моят хубавец трябваше в едно упражнение по ОС да напише качествата си, които би искал другите да знаят /или нещо подобно/. Човекът бил геймър, хакер, строител и изобретателен  ooooh!

Момичета, обичайно ли е след негнойна ангина езикът да е обложен? Не е вземал антибиотик, на какво ли се дължи?

В повечето случаи е признак или на инфекция, или на натравяне

# 265
При щерката винаги се получава в средата на разболяването и отминава няколко дни след като е оздравяла. Токсините от болестта са.
Повече течности трябват.

Много хубаво съчинение. Браво!

# 266

Браво на детето Hug Такова хубаво описание! "Елегантна стойка" направо щях да падна  Wink

Моят син вчера докато четеше един текст от читанка ми каза, че имал невероятното "способство" да чете без изобщо да мисли за това, което чете Joy

# 267
  • София
Морена, браво на детето!

shimbite, такива "способства" има и моето дете.  Joy

Днес моите мъже са заедно от сутринта. Баща му го заведе на Кенгуруто, а оттам отишли на Кунг-фу панда 3, че Ники искал да почерпи баща си за имения му ден. Laughing Та да почерпя за здравето на мъжа ми. Hug

Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 268
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
живи и здрави всички Теодори, Тодори Дори и Тедита  Hug

ние минахме на бегом през кенгуруто и сега сме на пролетен бал  Crazy
Скрит текст:
имам свободен ден до 5 и не знам какво да го правя  Crazy

# 269
  • Sofia
Честит имен ден на мъжа ти, Сиси!  bouquet
Честит да е празникът на всички именници, късмет да им носи името!
Благодаря, Кати, дъждец, shimbite, Сиси!  Hug

shimbite, много ме разсмя твоят момък, то това способство е поголовно, ама важното е. че товоят се е осъзнал и си е признал.  Joy Joy Joy
  А "елегантна" е от опроните думи.  Wink
Та за мен предното съчинение, което ви показвах (Зима) е по-стойностно - там съвсем само си е съчинявало детето, без помощни думи, план...

Добри, книжка, е което веднага ми хрумва на мен!  Grinning  Щото времето не ме блазни за разходка...

Общи условия

Активация на акаунт