ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 897
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
И нашата ваканция свърши миналата седмица. Бяха от 24 март до 4ти април.

Иска ми се да ви кажа, че ни е мъка ставането и на нас, но не би.

Щерката се е метнала на баща си ранобудна и двамата (той в 6, а тя в 6.15) са се събудили всеки ден. А аз едвам ставам в 6.25.
Иначе тръгва за у-ще с уч/ автобус в 8.40 и има време и да спи, да закуси , да поиграе и всичко.

# 481
При нас последните дни кипи културна дейност. Ходихме на концерта на Бон-бон в НДК, много ме впечатлиха.

Снощи бях на родителска среща на хора на БНР, моят син от днес започва да пее там. Много ме е яд, че нямаше прослушване предните години и започва късно. Ще може да пее само до 11-12 годишен, след това момчетата напускат хора, заради мутация на гласовете. А той е почти на 9, т.е. само 2, макс. 3 години ще е хорист, но пак е нещо. Девойките си пеят до 18-годишни, при тях проблеми с гласовете няма. Три пъти седмично са репетициите, две пеене и една солфеж. Има приети деца и от НМУ, те ще са освободени от солфеж, защото достатъчно го изучават в училище.

Мисля да наблегнем на тази дейност, защото напоследък доста се разочаровах от другото основно занимание на малкия. В което буквално се чувствам като Пинокио, който садил жълтици в нивата на чудесата.

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 14:50 от Анонимен

# 482
  • Пловдив
Здравейте.
Много ни е натоварено напоследък. Опитвам се да не ви изпускам. Браво на музикалните деца.  Simple Smile
Ние тази седмица бяхме на състезание по танци. Голяма емоция за нашите гарджета. Още сме далеч от официално картотекиране към федерацията, но в изгряващите звездички се изявяваме. Другата седмица ни чака Асеновград.
Его то моето момче с партньорката и треньора:
Скрит текст:

И с батко му:
Скрит текст:

# 483
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
иланг-иланг, много са сладки Simple Smile и танцьорът и баткото  Hug танците винаги са ми харесвали, но каката се ориентира към балета, баткото предпочете театъра, а малчо... той май иска всичко и веднага, но не чак дотам, че да тренира усърдно.

луси, дори и за малко да е, пак е добре. ще натрупа опит  Hug

много се радвам. и на певците и на музикантите и на танцьорите в темата  Hug

# 484
Браво на всички талантливи деца тук! Да продължават да ви изпълват с радост и гордост!
Нашите нямат изявени таланти и не смятам да търся под вола теле - малката ходи на балет, но просто за да придобива някакви дисиплиниращи навици и ако може евентуално малко да коригира крачетата, че ходи с пръстите навътре...Не виждам промяна, разбира се, но ще я водим докато тя иска...Баткото се беше запалил много по баскет миналата година, но тази в у-щето им нямаше и той залезе от желаните занимания в свободното време...Той ще ни е търтей-философ...
Ние също бяхме на концерта на "Бон-бон" и на децата много им хареса, но им дойде малко по-дълъг от нужното - накрая вече заспиваха и се размрънкаха, та това което сега споделят за концерта е, че "са ги държали седнали тоооолкова часове без храна и с малко вода"... Laughing *LUCY*, само Шкумбата беше като някаква врана сред лебеди...поне според мен!
Ние ваканцията ги бяхме пратили в прованса и с мъж ми си направихме екскурзийка до амалфийското крайбрежие - рай!
От днес се почва поредната доза работническо-ученически сив реализъм, но поне препускането с децата ще е само около месец и тази мисъл дава сили...
Успешна седмица! Hug

# 485
  • София
И ние бяхме на Бон-Бон и към 22:40 си тръгнахме. Точно си коментирахме с мъжа ми как може детски концерт да започва в 20:30, пък било и през ваканцията.
Миналата седмица Фондацията от 19:30 - за 2 часа се насвириха и кой откъде е. И за питиета остана време, и си беше екстра.  Laughing

# 486
*LUCY*, само Шкумбата беше като някаква врана сред лебеди...поне според мен!

Да, наистина - мина им времето на тези шеги и песни.  Peace
Иначе и аз се учудих за късния час на концерта, по-нормално беше да започне към 19-19.30, все пак събота беше, не работен ден.

иланг - иланг, браво на танцьора! Много са хубави с баткото!

Ходих до Джъмбо - цели шандове и редици с пилета, великденски зайци, яйца, кошнички - върнах се с една торба, уж щях да купя 1-2 неща.  Rolling Eyes

# 487
Луси, онзи ден ходихме с Дребен до Джъмбо, че ми трябваха едни стъклени бутилки. Прибрах се с цяла торба боклуци, винаги се изненадвам от себе си, като отида там...

Днес всички сме криви, с малкото се събудихме с една и съща мисъл - "Как да се скатая днес". След като обмислих всички варианти (от да се обадя, че съм болна до да изключа всички телефони и да се направя на безследно изчезнала), все пак станах да правя закуска и сега и двете сме по задачи, но времето ми е много депресарско и ужасно ми се спи.   

Крепи ме само мисълта за лято и ваканция.

# 488
  • София-Младост
Лятото ще се върне вдругиден...отново дават 27-28 градуса  Party

# 489
  • Sofia
А аз си искам пролетта, рано ми е за лято...  Sunglasses

# 490
  • Перник
 Ronique, и на мен цял ден ми се спи, и всички колеги се оплакват от същото, явно е от времето. А вдругиден, като стане 27 градуса, пак ще изравня границите на кръвното и ще ходя като хеликоптер Rolling Eyes Няма угодия!
Не знам Калоян как е прекарал първия учебен ден след 2 седмици почивка. Въпреки че от 3 дни му напомням да си подреди нещата, снощи се установи, че тетрадката по български може и да не му стигне за днес  Crazy Да видим дали са купили нова с баща му.

# 491
  • В светлината на слънцето
иланг-иланг, много са ти хубави и двете момчета. Heart Eyes
Lucy, не съжалявай, че е за кратко в хора. После винаги може да продължи в тази посока на друго място, стига да има желание. Peace

Ох, Бон-боните са ми много любими на мен. Много ги харесвам. Моята щерка трябваше да пее с тях. Рози (ръководителката им - ама, че дума измислих Embarassed така де шефката), много я беше харесала още като беше на 4-5 години някъде. Но нещо не успяхме да се организираме с воденето, пък и моето диване се запъна като магаре на мост. Никога не е казвала, че съжалява за пропуснатия шанс. Едва тази година веднъж подметна, че можело все пак да се пробва, но "нищо де, тъкмо няма да излизам на сцена и да имам сценична треска". ooooh! Сега е изпаднала в потрес, защото се оказа, че трябва да участва в състезание (по фигурно пързаляне) и как така щели да я гледат хората. ooooh!

# 492
  • Sofia
Иланг, прекрасни са двамата танцори, както и двете ти момчета!  Hug

.. след 2 седмици почивка. Въпреки че от 3 дни му напомням да си подреди нещата, снощи се установи, че тетрадката по български може и да не му стигне за днес  Crazy ...
Мдааа и моята снощи се сети, че има една страница от домашното по математика в помагалото да пише.  Три пъти я питах сигурна ли е че ѝ е готова раницата, не забравя нищо... Сигурна беше.  Wink  И сутринта се сети, че торбичката с физическото трябва да си вземе, след като беше донесена за пране.   ooooh!  Crazy
Нормално, ще влязат/влезем в ритъм.   

И мен само близката лятна ваканция ме крепи.  Crazy

# 493
  • София
иланг - иланг, успех пожелавам в танците. Много обичам да гледам разни първенства Simple Smile

Да си бяхме заформили среща на Бон-бон! Явно голяма част са били  Hug

LUCY, успехи в хора!

# 494
  • Sofia
Поредното съчинение на Гушкан. Simple Smile

клик

Общи условия

Активация на акаунт