ВТОРИ клас - 6 тема

• 62 211
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Герка, определено е възможно, при нас ги възстановиха януари месец.

Иначе милия прочете 100 факта за пирамидите и по този повод почна нов свят в майнкрафт. Ще строи по- голяма от Хеопсовата пирамида. Всичките мисли са заети с това, от какъв материял, каква остова, пък колко висока, как щее я защоти и т.н.

Съчинения и при нас правят, горе долу колкото преразказите, като количество.

Вчера са им намалили времето за рисуване, за да им направят един час голямото междучасие да потичат повече време на вън.

# 511
  • София-Младост
Момичета, някой подаде ли вече данъчна декларация с ползване на данъчни облекчения за деца? Какви документи прилагате? Копия от актовете за раждане ли? (пише "... копия от официални документи, доказващи наличие на условия за ползване на данъчното облекчение...")
Само копие от сл.бележки, както и декларация от другия родител, че няма да ползва облекчението. Копие от актове-не.

# 512
И при нас пишат съчинения, особено по Развитие на речта.
Браво на Гушкан, нейното е много хубаво.
Иначе имаха да направят проект за домашен любимец и моята лепи, ряза, направила е 3Д такъв за морското свинче, днес го замъкна с гордост. Simple Smile

# 513
Браво на Гушкан! Съчинението за лазарките много ме впечатли Flutter

Искам да запиша децата да учат френски някъде. Дали имате мнение за Алианс, френски културен център newsm78

# 514
  • София
Искам да запиша децата да учат френски някъде. Дали имате мнение за Алианс, френски културен център newsm78
За френският не мога да ти дам информация, но за Алианса да споделя мнението си като цяло от тази година - когато записах есента дъщеря ми в офертата им беше записано 198 часа за немски език и цената, но в последствие намалиха часовете от три по 20 мин. на 2 по 20 мин., в последствие и трите ваканции и по време на изборите нямаха занятия /беше обявено, че междусрочната ще си учат) , вторият срок  намалиха още две седмици  /трябваше да са до 1 юни - а сега до 15 май/ и реално станаха малко над 120 учебните часа и след като отидох да се разбера на място, защо се намаляват толкова драстично часовете и няма ли това да се отрази на материала ми се отговори от управителката, че това е нормална практика  #Crazy при тях и да си проверя условията по договора които бяха изцяло в тяхна полза - от рода на ако преценят могат да ги намалят и така. Дават им и домашни сега повече за да наваксат  материала ooooh!
Повече няма да повторя там със сигурност.
Има и доволни, ние с препоръка се насочихме натам, но истината е че повечето родители даже не разбраха какво се случи, защото на час по лъжичка идваха промените и когато споделих с други родители чак тогава реагираха, но както споменах няма права от втората страна само задължения

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 16:36 от ine

# 515
Мога да дам отзив само за големи деца, дъщеря ми ходи на френски в института, но тя е осмокласничка. Много й харесва.

# 516
  • Sofia
Момичета, благодаря ви за вниманието и комплиментите за Гушкан!  Hug
Тя е навън, долу на двора и чак си носи тефтера, че искала да си записва някакви описания...  Crazy

.... Дават им и домашни сега повече за да наваксат  материала ooooh!
...
Видели и те.  ooooh!
 Така се "учи" в държавните училища за съжаление. В у-ще само се преподава, време за упражнения няма и оппааа - домашни.  Twisted Evil

# 517
Благодаря на всички за споделеното. Определено няма да е Алиансът, въпреки че е на 5 мин от нас  Cry Ще направя запитване във френския културен център сигурно има и курсове за по-малки дечица.

За английски съм решила една школа на площад Славейков (сега ми излезе името от главата  Crazy), четох много позитивни отзиви за там Simple Smile

# 518
  • София
shimbite във френския културния център със сигурност има и за по- малки деца. На моя син съученичка ходи три пъти седмично по няколко часа там. Но нямам личен опит и не знам детайли, за това и не мога да препоръчам.

Не я харесват учителка по английски в училище, и децата, и родителите. Но милинкия толкова се е вдъхновил от нея, че само учи и преговаря. Много сериозно го е взел, та вероятно за догодина ще помисля да засилим обучението. shimbite, като се сетиш коя е школата на славейков сподели моля.

# 519
  • В светлината на слънцето
shimbite, някъде по "Графа", около "Попа" е единия от офисите на Avo Bel. Това в момента, заедно с Адванс, са двете най-добри школи по английски в София. По-добри и от Британика.  Peace Ако не ви идва далече, пробвай и там. Със сигурност имат за толкова малки деца курсове.

# 520
На Графа е, но на канала:
http://m.avo-bell.com/contacts
В една много красиво изрисувана сграда.
И аз съм чувала и чела, че това е най-добрата школа по английски.

# 521
  • Перник
На Графа е, но на канала:
http://m.avo-bell.com/contacts
В една много красиво изрисувана сграда.
И аз съм чувала и чела, че това е най-добрата школа по английски.

Точно на ъгъла на "Графа" и "Евлоги Георгиев" е "Аво бел".  Бегло познавам управителката - много симпатична дама. За школата съм чувала добри отзиви още като бях студентка.

# 522
  • В светлината на слънцето
Каката беше в тази школа в четвърти клас. Много, ама много съм доволна. Тя също. Тогава бяха направили в училището (на нея вече бивше, а на второкласника все още настояще) клон, който бе само за децата от училището. Имаше и първокласници, тоест деца от неговия клас. Затова казвам, че имат и курсове за по-малки. За съжаление директорката ги прогони от училището. Уж, нямало желаещи. Да бе, да. Иначе щях да го запиша без да се замислям. За съжаление в квартала не остана техен клон, затова и се отказахме временно от тях. Каката тази година беше в ИЧС, но не съм доволна никак. Догодина май ще ги записвам дружно в Адванс, че има в района. За Аво Бел много ме е яд, защото на този етап няма кой да ги води.

# 523
  • Sofia
Кажете каква закономерност виждате тук, моля!

1, 2, 3, 5, _, _, _, 34

# 524
  • София
1+2,2+3 ,3+5, 5+8, 8+13, 13+21

Общи условия

Активация на акаунт