Сексуално удоволствие - 8 годишно момче

• 13 014
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Герда, не съм го "хващала". Разбрах от пръстчето.
Да, има баща детето, живее с нас и се разбираме чудесно.

# 16
Ако не те притеснява би ли описала ситуациите в които си разбрала за "проблема".

# 17
  • София
Когато малки деца маструбират,това е знак,че имат някаква липса,някоя потребност,която не е задоволена.
И не говоря за просто любопитство към тялото,а когато стане системно и прекалено често.
Joy Да.... за големи липси говорим особено когато от бебешка възраст разберат къде им е пениса и започват да се играят с него... тогава каква им е липсата  newsm78 Биберона? Или навярно плюшената играчка в пералнята! Хайде стига глупости! По тази логика всички деца са родени с липси,... след малко ще се каже, че и се полудява от мастурбиране  ooooh!

Не бе, води до бездетие - питай Румпелстилцкин... или не, това май беше само за момичета, момчетата могат да си правят каквото си искат... Нали?  Joy

# 18
  • София
Както казах, едно е естественото детско любопитство към тялото, а съвсем друго е редовното маструбиране.
Който иска да вярва и да обърне внимание на детето си, който иска да се смее. Аз лично съм разговаряла със специалисти точно по този въпрос, защото съм работила с такива деца. И да,имали са емоционални липси и съм разбирала какви са те. 

Н-да, а най-вече говори за ранна детска амнезия у възрастните, които приказват такива глупости.
При малките деца (2-3-4 годишни) говори най-вече за скука и досада и, ами, за неправилно отношение на възрастните наоколо към дневния режим - и най-вече в идеята им, че такъв трябва да съществува - и то по отношение на време за сън... Нали се сещаш, че за себе си говоря? Първите ми спомени от редовна мастурбация... се отнасят за възраст къде 2.5. И единствената огромна емоционална липса в този момент е била от забавление в периода на следобеден "сън" - дето никога не съм го умеела.
Не търсете общи правила и клишета - търсете конкретните причини, у конкретното дете...

По-скоро замяната на ерогенните зони ми се струва притеснителна.

# 19
valian1, не го приемай като заяждане, но какви са емоционалните липси на едно пеленаче, което все още не е проходило и се трие върху плюшени играчки и членът му е в изправено състояние?
Аз изобщо не говоря за пеленачета. Макар че и бебетата могат да имат емоционални липси. Например бебетата, които са изоставени от майка си и се отглеждат в домове, мислиш ли, че нямат емоционални липси? Но това е друга тема и не смятам да се обяснявам.  Правени са прекалено много проучвания по тази тема. Има достатъчно много литература по въпроса и който се итересува, може да чете.
А който иска, може да се подиграва на сериозни върпроси.

# 20
  • София

Нещо не прилича Mushmoranka да е наблюдавала какво правят (или не правят) с плюшените си играчки децата в домовете за изоставени бебета.
Децата - вкл. и много малките такива - не са асексуални.
Просто в повечето случаи са едновременно обектът и субектът.
Не е нужно да ги кастрирате мислено, за да са сладки. Сладки са си и както са си - заедно с храненето, отделянето и... останалите физиологични нужди. Не емоционални, а именно физиологични.

# 21
Ако не те притеснява би ли описала ситуациите в които си разбрала за "проблема".

Няма "ситуации", забелязах на няколко пъти, че пръстчето му не е толкова чисто колкото другите. Попитах и детето ми каза защо.

# 22
  • София

1. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно е да разбере важността на спазването на хигиена в случая.
2. Ако не го прави все още, добра идея е да започне да се МИЕ, не само бърше, след тоалетна. Ако изпитва сърбеж в следствие химично дразнение от, ами, непочистеност, може действията му да имат съвсем различна първопричина. И при всяко положение малко допълнителна хигиена няма да му навреди.
3. Бих ти препоръчала да пуснеш една намазка / отлепка - тест за острици. Просто за всеки случай. И може би и за гъбички. И най-добре анална проба.

# 23

Нещо не прилича Mushmoranka да е наблюдавала какво правят (или не правят) с плюшените си играчки децата в домовете за изоставени бебета.
Не е нужно да ги кастрирате мислено, за да са сладки. Сладки са си и както са си - заедно с храненето, отделянето и... останалите физиологични нужди. Не емоционални, а именно физиологични.

Не, нямам наблюдения какво правят сирачетата с плюшените играчки, но имам наблюдения какво правеше синът ми като беше бебе! Нито пък съм казала, че децата са асексуални, а просто че стимулирането на ерогенните им зони е по съвсем други причини, за разлика от нашите и те не знает какво е това секс, за разлика от нас, които виждаме сексуален подтекст в почти всичко! По-добре тръгни да четеш като хората, какво се пише пък после говори! Аман от критици!

# 24
  • Winterfell
Сега като прочетох темата, се сетих как моят син (на 6г) скоро си беше направил дупка отзад на гащите. Не се избърсал хубаво, сърбяло го и се чесал чвека, чесал... А там като те засърби, е като при окото- търкаш да ти мине, но е толкова зарибяващо  Laughing  , едвам се откачаш. Възможно е детето да има проблем с тоалетната хартия или мокрите кърпички, може да претупва нещата понякога....

# 25
  • София

Не, нямам наблюдения какво правят сирачетата с плюшените играчки, но имам наблюдения какво правеше синът ми като беше бебе! Нито пък съм казала, че децата са асексуални, а просто че стимулирането на ерогенните им зони е по съвсем други причини, за разлика от нашите и те не знает какво е това секс, за разлика от нас, които виждаме сексуален подтекст в почти всичко! По-добре тръгни да четеш като хората, какво се пише пък после говори! Аман от критици!

Не е необходимо да знаеш какво е това секс, за да го практикуваш. Не се иска предварителен теоретичен изпит. И да, именно сексуален подтекст има стимулирането на ерогенните зони (деме, мастурбацията) при децата - точно както и при възрастните.

Общи условия

Активация на акаунт