Лидл 81- "Ново начало"

• 127 937
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Търся прахосмукачка, под 100лв,с НЕРА или циклон... в Лидл дали ще пускат скоро - имаха някаква с циклон? newsm78

# 121
  • до най-прекрасния мъж
Аз ползвам същия, хубав е. Обаче, не става за пълнеж на кроасани или бутерки - като изстинат, се втвърдява.
Иначе, разтопен с добавено масло става страхотен крем за торта.
Аз също го харесвам . За пълнежи , за да не се втвърдява ,като изстине,когато го разтопите му добавете мляко  Wink
Аз не го топих. Взех от бутертестото и правих с различни пълнежи - с настъргана ябълка и канела, със сирене и със шоколад, като шоколадът го чупих на блокчета по 10 гр.и увивах в тестото. Логично, като изстина, се втвърди. Явно си иска топене и смесване с масло или мляко, но пък няма ли да се разтече при печене?

# 122
  • София
Коментирали ли сте гофретника с трите вида плочи и ако не, какво ви е мнението?

# 123
  • София
Много го хвалеха в темата. Аз имам на друга марка и също съм доволна, само дето цената му беше по 3!

Да попитам за Ариела? Обикновено казвате-не, ама за всеки случай!

Благодаря за темата!

# 124
  • София, Манастирски ливади

И аз съм доволните. Не залепва, плочите се сменят лесно. Децата искат всеки ден гофрети Simple Smile

# 125
Вчера взех гофретника в розово, днес ще го пробвам и ще пиша по-късно.
Отминалата седмица взех винтидж часовника за кухнята със чайник и две чаши *с римските цифри* много е красив!

# 126
  • Пловдив
Днес взех от ББ крема, маска за лице с глина и измиващ гел. За тези пари не очаквам кой знае какво качество, но все пак ще ги пробвам. Simple Smile Може приятно да ме изненадат.

# 127
  • от Луната
Да похваля зелените ябълки - сочни и кисело сладки, точно както ги обичам  Heart Eyes
Намаленото топено сирене също е хубаво.

# 128

Супер е за гофрети и сандвичи, но грил-плочите не могат да заменят истинска скара. Едни шишчета ми залепнаха, после се почистват  трудничко, тъй като не могат да се търкат с телче, ще им падне покритието.

Скрит текст:
Може ли хубава рецепта за гофрети?

# 129
  • София
...

Може ли хубава рецепта за гофрети?
Няколко страници по-назад пуснха.

# 130
  • до най-прекрасния мъж

Да попитам за Ариела? Обикновено казвате-не, ама за всеки случай!

Благодаря за темата!

Взимала съм, пере добре. Сега, обаче, ще пропусна, защото се заредих от Кауфланд миналата седмица с Ариел в кутия.

# 131
  • в ябълковата градина
Корнишоните в по-големи буркани на Chira не са хрупкави, а са меки!

# 132
  • оттам, откъдето започва България
Нормален буркан на Фрешона също бяха меки в горната част и със странен вкус. Не ми харесват. newsm11 А им бях фен.

# 133
  • София
Да не са ги развалили? Или е до партида. Преди съм купувала голям буркан и си бяха ок, хрупкави и вкусни.
ПП: от тази тема научих за тях и добре, че си купих - много бяха вкусни.

# 134
  • София
Днес взех от ББ крема, маска за лице с глина и измиващ гел. За тези пари не очаквам кой знае какво качество, но все пак ще ги пробвам. Simple Smile Може приятно да ме изненадат.
И аз взех от маската за лице с алое вера и жожоба,преди малко я пробвах и е доста приятна и хидратираща.А ВВ крема хареса ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт