Лидл 81- "Ново начало"

• 127 937
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Корнишоните в по-големи буркани на Chira не са хрупкави, а са меки!

Веднъж се излъгах и аз с голям буркан; никога повече
Peace

# 136
  • София
Корнишоните в по-големи буркани на Chira не са хрупкави, а са меки!

Веднъж се излъгах и аз с голям буркан; никога повече
Peace
Но пикантните в малки буркани са много хубави (или поне бяха, като купувах преди).

# 137
Днес взех от ББ крема, маска за лице с глина и измиващ гел. За тези пари не очаквам кой знае какво качество, но все пак ще ги пробвам. Simple Smile Може приятно да ме изненадат.
И аз взех от маската за лице с алое вера и жожоба,преди малко я пробвах и е доста приятна и хидратираща.А ВВ крема хареса ли ви?
Има ли ги на сайта тези маски, понеже не ги виждам никъде?  Thinking

# 138
Има ли ги на сайта тези маски, понеже не ги виждам никъде?  Thinking
[/quote]

Не.

# 139
отнесох едни бойфренд дънки от най-здравите
мисля, че съм пропорционална, но са ми малко тесни в краката, широчки в ханша и доста широки на талията; взех обичайния си лидлски номер, но очаквам да се отпуснат и се чудя дали да не взема по-малкия номер  Confused

# 140
А кой номер си взехте?Аз пробвах 38 и ми беше тесен в талията,модела с външното копче,идват малко с по-висока талия.Замених ги с 40 и се чудя дали да го запазвам,нещо не стои много добре,нямаше други 40,а само най-тъмния модел.

# 141
№38, с външните копчета

беше страшна бутаница, не знам дали ще има останали номера вече, хората грабеха и цвета за утре

# 142
Като сте сварили дънки, пак добре. Очаквах да изчезнат безследно както полите. Thinking
А като номера как ви се сториха? Пак ли са уголемени както всичко в ЛИДЛ?

# 143
Изглеждат уголемени,но не са,модела е широк,а не като всички пускани досега тесни.

# 144
  • София
По всичко личи, че дрехите продавани в ЛИДЛ не са по китайската номерация, след като са уголемени.  Laughing

# 145
  • Sofia
До се га не съм си купувала дрехи от тях и се опитах да си определя размера от сайта им. Даде ми че р-р 40 може да са ми леко тесни в талията, е как тесни - те направо ми се смъкват без да ги разкопчавам. Но са много удобни и от приятна материя, ще си ги стесня или ще си ги нося по-размъкнати, и без това модела е такъв.

# 146
  • Пловдив
В 7 и 5 бях в магазина и имаше от всичко.Само,че орхидеята не излизаше на касата.Чаках да оправят проблема и накрая не я маркираха изобщо,и така я платих.Някой друг да е имал проблем с плащането на орхидея

# 147
Редовно имам проблеми с цветята, споко

# 148
  • София
Да попитам за Ариела? Обикновено казвате-не, ама за всеки случай!
Взимала съм, пере добре. Сега, обаче, ще пропусна, защото се заредих от Кауфланд миналата седмица с Ариел в кутия.
Благодаря ти! Изтървала съм кутията в К., ще тествам Ариела от Лидъл, пък да видим на каква партида ще попадна.

# 149
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Суперррр,купих си два вида дънки.Неочаквах,че ще ми станат,но тези ми залепнаха просто.С нормална талия са,защото с ниска талия ме дразнят,все някоя сланинка отнякъде ще се провре да излезе. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт