Лидл 81- "Ново начало"

• 125 644
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте. Някой знае ли дали скоро е пускан сешоара, който предлагат в Лидл? От няколко седмици следя, но не съм го засичала.

# 466
  • Асеновград
Здравейте. Някой знае ли дали скоро е пускан сешоара, който предлагат в Лидл? От няколко седмици следя, но не съм го засичала.
В гръцкия и италианския е в брошурата за другата седмица, което означава,че предстои и тук до 2-3 седмици.

# 467
Благодаря ти ! bouquet

# 468
Здравейте,
интересуват ме

2) Клещи за халки (150 mm)
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=37591

дали стават за слагане на тик так копчета newsm78, знам че са пускали такива и по рано.
Аз също си мисля за тези перфоратори, но не мога да отида да ги видя. Като се има предвид колко е единичната цена на такъв перфоратор, 25 лева за комплекта е супер цена.

Не, не стават. Това е само перфоратор.

# 469
И на мен много ми хареса каталога на лидл.Особено боксерките дамските , тениските , клиновете и маратонките Simple Smile

# 470
Ако всичко от каталога за другата седмица ми хареса и на живо то 300 лева няма да ми стигнат  Joy

# 471
Мда, всяко влизане ми е минимум 100 лева, е защо не дават сега някакви точки, играчки или нещо друго... Crossing Arms

# 472
Абе аз многото пари в тоя магазин ги пръскам обикновено за някви стоки за дома, дрехи, играчки и пр.
За храна и 20 лева трудно стигам  Joy

# 473
Освен от любимите ми сирена за мазане , нищо не си харесах. А, да, и лаврак има.

# 474
  • София
Да споделя за маратонките Умбро - миналата година си взех, тренирам с тях в зала и са супер  Peace Не са разлепени, нито скъсани, заслужават си  Peace

# 475
  • Пловдив
Да споделя за маратонките Умбро - миналата година си взех, тренирам с тях в зала и са супер  Peace Не са разлепени, нито скъсани, заслужават си  Peace
Да и аз. Много ми харесаха сега сивите , а и преливащите цветове, но миналогодишните не са мръднали и ми е съвестно да си купя още едни, като в шкафа има и други Embarassed

# 476
  • София
Самобръсначката Жилет Мач 3 от предната седмица дали я има в някой магазин в София?

# 477
  • София
Да им имам номерацията на Лидл: за мен взимам от дамските дънки 44 размер/без колан не мога да ги нося защото след 5 минути започват да се самосъбуват/, вчера взех мъжки 52 и понеже не станаха на никой от домочадието реших да ги пробвам и аз. Еми, освен че се чувствам комфортно, в колана са по- добре от дамските и явно няма да правят опити са самосъбуване на обществени места.

# 478
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, вчера пазарувахме и купих за проба новия ББ крем- е няма такъв отврат за мен,честно. Добре че е 4лв та не ме е яд. Никакво покритие няма, кир ефекта е ужасен,излязох и след 2мин лицето ми беше мокро Shocked . Купихме дънки на ММ стандарно техни модели му стават 48 р-р, е неможа въобще да ги обуе, за сметка на това на мен ми станаха, а нося 38 р-р от техните дамски. Можеше да си ги оставя за мен и да ги нося като бойфренд по смъкнати, но мисълта, че са мъжки ще ме кара да се чувствам кофти. Добре че днес си е намерил 2 номера по-големи и ги е сменил, ще видим довечера дали са му добре. Търсих фототапетите евентуално станали, но в Дружба 2 нямаше за жалост. Другата седмица не харесах нищо и добре че Laughing

# 479
  • София
Взех си спортен клин и съм много доволна. Стои хубаво и не се смъква за разлика от този, който взех от Кауфланд, и ще ходя да го връщам.

Общи условия

Активация на акаунт