Лидл 81- "Ново начало"

• 125 681
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Моля, който види останали бройки в магазина или нови в следващи брошури ел. машинка за маникюр да ми пише bouquet

# 451
Новият каталог е супер, всичко, което ми трябва в 1 седмица! Party
http://broshura.lidl.bg/47d218aa-a9c2-4ea2-9667-34e529d91e96/#/1
Някакви отзиви за грил тигана?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=37720

# 452
  • Варна
Момичета, някоя от вас има ли наблюдения върху устройството за гризачи, дето е от днес? Дали гони къртиците наистина? За купените от други места са ми казвали, че няма ефект. В случая се надявам на качеството на Лидл, че може да са сътворили ефективна машинка.

А дамските маратонки Умбро от другата седмица заслужават ли си? Дали ще се разлепят? Време ми е да си подменям маратонките за зала и се чудя на какво да заложа... Ще съм благодарна за отзиви.

Аз съм бетер малките деца. Огледала съм се в перфораторите, специално тези за правене на борд на картичките. Ама 25 лв.  Confused

За грил тигана и аз ще следя. Свеки иска и се надявам тези да са тежки и хубави. Но ще преценявам на място.

Споделям масовото оплакване от новата цена на препарата за почистване на перални. 1 лв. нагоре заради нова опаковка? Айде, моля ви се! И то да беше само това! Нещо цените са тръгнали стремглаво нагоре...  #2gunfire

# 453
Здравейте и се извинявам за нахлуването в темата ви,но тъй като много харесвам уредите на лидъл и старата ми прахосмукачка изгоря искам да си купя тяхната ,но скоро в онлайн брошурата не са я пускали,а брошури вече не оставят в пощенската кутия и моля ако има някой инфо да сподели.
Благодаря!

# 454
  • Асеновград
Преди малко ходихме с дребния за канцеларски материали и си тръгнахме само с химикалки.Подложката за бюро не е нищо особено а и календар има само на черната.От другата седмица съм набелязала детските прибори , ако правилно си спомням имаше много доволни от тях.

# 455
  • Пловдив
На първо разглеждане...грил тигана,мъжките пижами,риба,шварцвалдска шунка,гризините.

# 456
  • Варна
Здравейте,
интересуват ме

2) Клещи за халки (150 mm)
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=37591

дали стават за слагане на тик так копчета newsm78, знам че са пускали такива и по рано.
Аз също си мисля за тези перфоратори, но не мога да отида да ги видя. Като се има предвид колко е единичната цена на такъв перфоратор, 25 лева за комплекта е супер цена.

# 457
  • WonderLand
Ооо грил тигана ме грабна и спортните дрехи също  Simple Smile

# 458
Ооо грил тигана ме грабна и спортните дрехи също  Simple Smile
Ще се редим заедно! Mr. Green Crazy

# 459
Е, миксерът все пак е с този вид бъркалкиWink Харесва ми! Peace Петстепенен е и има турбо бутон.

Със здраве да си го ползваш.. Grinning
Отивам да разгледам номата брошура....

# 460
  • Асеновград
Моля, който види останали бройки в магазина или нови в следващи брошури ел. машинка за маникюр да ми пише bouquet
Другата седмица го пускат в гръцкия Лидл за 15,99 евро. Следи следващите промоции тук, обикновено с тях сме със седмица разминаване.Понякога първо тук пускат нещата, понякога там.Не съм схванала още логиката но го ползвам като ориентир за какво следва в рамките на месеца.

# 461
Чудя се за голямата кутия за съхранение за градина, мисля да я взема

# 462
  • Перник
Благодаря за отзивите за самобръсначките. Значи ще позволя на мъжО да си вземе  Mr. Green

Нищо не си набелязах за следващата седмица  Confused

# 463
  • София
Здравейте и се извинявам за нахлуването в темата ви,но тъй като много харесвам уредите на лидъл и старата ми прахосмукачка изгоря искам да си купя тяхната ,но скоро в онлайн брошурата не са я пускали,а брошури вече не оставят в пощенската кутия и моля ако има някой инфо да сподели.
Благодаря!
Не знам кога са го пускали, но вчера в Дружба 2, София имаше поне 2 броя.

# 464
  • Бургас
Миналата година ползвах такъв уред против къртици и наистина напуснаха мястото. Мисля, че радиуса му на действие е по-малък от посочения, защото дойдоха у нас след като съседа си сложи в двора този уред, а ако е вярно написаното не би трябвало, защото сме наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт