Лидл 81- "Ново начало"

• 125 689
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
И аз купих този с купата, много съм доволна. А къде ви хвърчи брашно, нали има и капак?
 Ще чакам да пуснат хлебопекарните, че есента не успях да купя..

# 436
  • До морето
За миксер, ако питате - задължително с купа. Пускаш го да си джурка, ти си правиш нещо друго. Много по-удобно е. Хем се разбива по- добре, хем се пести време, хем не ти се отвинтва ръката.

# 437
За миксер, ако питате - задължително с купа. Пускаш го да си джурка, ти си правиш нещо друго. Много по-удобно е. Хем се разбива по- добре, хем се пести време, хем не ти се отвинтва ръката.

Зависи колко го ползваш.. Wink

Няколко пъти в годината да разбъркам кремче за 2 минути...не ми отмалява ръката, ама хич Laughing И голяма тумбеста купа не ми е нужна, да ми заема място в шкафовете само...Та зависи...много.

# 438
  • До морето
Е то за няколко пъти в годината кремче за 2 минути може да си разбъркаш и с бъркалка, що да даваш пари за миксер, пък и той място заема  Wink

Като ще се дават пари, поне да се вземе нещо, което е по- удобно.

# 439
И удобството е субективно понятие. На мен също не би ми бил удобен миксер с купа. Какво пък толкова ще ми стане на ръцете, докато разбивам един кекс с миксер без купа? Аз съм с бокс и трапезария, и нямам място в бокса за големи, и излишни уреди. Новият малък миксер ще смени стария на неговото място.
Сага стана с тия миксери... ooooh! Извинявам се на всички. bouquet

# 440
Знаете ли кой прави на Лидл поничките  newsm78

# 441
Е то за няколко пъти в годината кремче за 2 минути може да си разбъркаш и с бъркалка, що да даваш пари за миксер, пък и той място заема  Wink

Ти ако обичаш кремче на грашки, аз не обичам.. smile3534
Може и без зядливи подмятания де...удобен си ми е на мен този, благодаря..

Съгласна съм с Бижу напълно... Peace

# 442
  • До морето

Ти ако обичаш кремче на грашки, аз не обичам.. smile3534
Може и без зядливи подмятания де...удобен си ми е на мен този, благодаря..

Съгласна съм с Бижу напълно... Peace

Въобще даже не съм се заяждала. Аз съм много слаба в ръцете и ако мога да купя миксер с купа за 39 лв. вместо такъв без купа за 29 винаги бих взела първият, за да си спестя бркането, пък на купата все ще й намеря място.Казах си мнението, ти тръгна да репликираш, че зависело..... Ами разбира се, че зависи. Винаги и всичко зависи от нещо друго. Никого не съм задължила, нито пък съм казала, че на някой ще му стане нещо, ако не ползва.... А иначе за няколко 2 минутни кремчета и бъркалката е вариант, защо го приемаш за заяждане????

Никой нищо не каза за степерите от утре? Пускали ли са ги преди? Има ли доволни?

# 443

Тази серия http://www.lidl.es/es/novedades-crema-cien-oro.htm Gold предлага ли се в България  Thinking
За сега не се предлага.

# 444
  • от Луната
Набелязах си новия шампоан в тубата, а след като вече им и положителен отзив, ще го купя  Simple Smile Другите шампоани и балсами също са ок за цената си. В момента ползвам балсама за обем. Пастата им за за зъби също не е лоша, а синът ми даже много харесва детската. Четки за зъби също си купуваме и сме доволни. И, като сме в сектор козметика  Grinning някой ползвал ли е самобръсначките? Мъжките имам предвид, дали стават?
ММ до скоро ги ползваше и беше доволен след такъв тип на Жилет. Но си купи електрическата за 40 лв пак от Лидъл и е в пъти по-доволен, а аз още повече, защото сам се сеща да се обръсне и не се налага да мрънкам  Mr. Green

# 445
Дали отново ще пуснат пасатор,от миналия път ,когато бяха на промоция(20лв.)не сварих да си взема.
Доволни ли сте?

# 446
Е, миксерът все пак е с този вид бъркалкиWink Харесва ми! Peace Петстепенен е и има турбо бутон.

# 447
Е, миксерът все пак е с този вид бъркалкиWink Харесва ми! Peace Петстепенен е и има турбо бутон.

Честито, Бижу! Дълго да ти служи.

# 448
Мерси, ако ми служи и той 27 години...  Crazy няма да си купувам повече миксери в този живот Laughing

# 449
  • Русе
Аз отидох за мокрите кърпички за стъкло, но били свършили и нямало да имат повече. Толкова ли пък са хубави? Rolling Eyes
 Вики, препаратът за пералня е бил 3,99 но за една опаковка ли? Понеже в момента са две за 4,99.
Беше 3.99 за две опаковки, до скоро си стоеше така от предната промоция.Сега със смяната на цвета на бутилката са вдигнали и цената и на новите и на останалите бройки.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А! Нова опаковка. Прочетох тук в неделя, че бил в нова опаковка, ама в понеделник като ходих търсих да видя, но... в абсолютно същите стари червени шишенца си е, със същия етикет. Намираше се на гърба на стелажа, където стоеше до неделя. Озорили са се да го преместят ooooh!

Утре мисля да отида за скицници. Есента купих 2 броя на сина ми, но ще го озори втория до края на годината. Оня ден колко обикалях, за да ги намеря. Не знам защо ги бях записала в списъка ми за пазаруване в понеделник. След 2 обиколки се отказах от тях. На касата реших да погледна брошурата и разбрах, че били от четвъртък Crazy

Общи условия

Активация на акаунт