Лидл 81- "Ново начало"

• 125 704
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Питах за препарата, защото прочетох упътването, но моето чекмедже и като цяло всичко е измито, само за барабана ми трябва и се чудих,дали цялото шише да изсипвам. А това с цената е . ..Нямам думи.

# 406
Днес пробвахме замразеното тесто за пица...или аз не го направих както трябва или си е така,но стана много твърдо Cry

И аз го пробвах миналата седмица, получи се добре.  Peace

# 407
  • Mostly in my mind
Аз отидох за мокрите кърпички за стъкло, но били свършили и нямало да имат повече. Толкова ли пък са хубави? Rolling Eyes
 Вики, препаратът за пералня е бил 3,99 но за една опаковка ли? Понеже в момента са две за 4,99.

# 408
  • Русе
Питах за препарата, защото прочетох упътването, но моето чекмедже и като цяло всичко е измито, само за барабана ми трябва и се чудих,дали цялото шише да изсипвам. А това с цената е . ..Нямам думи.
И да го излееш цялото шише, мисля, че не е проблем.  Peace

# 409
  • Асеновград
Аз отидох за мокрите кърпички за стъкло, но били свършили и нямало да имат повече. Толкова ли пък са хубави? Rolling Eyes
 Вики, препаратът за пералня е бил 3,99 но за една опаковка ли? Понеже в момента са две за 4,99.
Беше 3.99 за две опаковки, до скоро си стоеше така от предната промоция.Сега със смяната на цвета на бутилката са вдигнали и цената и на новите и на останалите бройки.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз го ползвам  редовно на 3-4 месеца заради силно варовитата вода.Не мия касетата защото ползвам течен прах в капачки вътре в прането.За редовно изчистване слагам по половин бутилка.

# 410
Моля да споделите дали сте доволни от препарата за почистване на съдомиялна машина? Никога не съм ползвала, дори не знам къде се сипва, а май й е време за чистене  Embarassed

# 411
  • София
Препаратът за почистване на съдомиялни е много добър (този, който е 2 броя в опаковка). Ползвала съм го няколко пъти. Не виждам разлика с Finish..
Дугият, който са 5 пакетчета в опаковка също става, но е по-слаб. Първият е по-добър.
Този в тубата се слага в отделението за прибори (не се сипва), а този в пакетчетата на мястото на таблетката.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 11:05 от Vivi4ka

# 412
Благодаря за бързия отговор, но не разбрах, този в тубата се поставя с тубата ли?

# 413
  • София
Да, мисля, че само капачката трябваше да се махне и се слага в отделението за прибори с отвора (който е запечатан) надолу. Пуска се на програма с най-висока температура. Обяснено е добре на опаковката.

# 414
А миксер някой купи ли си? Моят миксер е ... праисторически! Laughing Още от сватбата ми е, а тя беше преди 26 години и половина ooooh! Crazy Понеже не съм от тези, които бъркат през ден кексове, оцеля до сега, обаче е старичък вече. Трябва си миксер, видяха ми се симпатични тези цветните и още ги има тук-там. Има ли мощност, читав ли е? Моля за мнение. Hug

Аз си взех..доволна съм. И аз съм като теб...да го използвам веднъж-два пъти годишно...Мощен е, има и турбо бутон, разбивах с новия кремче на д-р Йоткер - стана бързо. С две думи-аз нямам забележки.

# 415
Мъжките дънки ги няма в сайта, исках поне да ги видя.  Sad

# 416
Има ги още по магазините, поне в тези двата, в които аз ходих. И тези с копче, които са силно умалени според мен, и тези с ластик, които са пък уголемени.

teta75Hug мерси! Ако са останали при нас, ще си взема един.

# 417
Има ги още по магазините, поне в тези двата, в които аз ходих. И тези с копче, които са силно умалени според мен, и тези с ластик, които са пък уголемени.

teta75Hug мерси! Ако са останали при нас, ще си взема един.

Ще отида на място и на късмет, ако има останали. Надолу крачолите прави ли са?

# 418
Прави са и са тесни. Много тесни.

# 419
Прави са и са тесни. Много тесни.

Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт