Лидл 81- "Ново начало"

• 125 513
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
  • София
20 бр. са - на два реда по 10. Едри са бонбоните и с пълни ги и тежат повече.

# 706
  • Русе
20 бр. са - на два реда по 10. Едри са бонбоните и с пълни ги и тежат повече.
Благодаря ти! Аз, че ще купя от тях, ще купя, но ще реша на място дали три кутии или една от тях и някакви други.

# 707
Мелнички в Русе имаше много сутринта, както и Коралови маратонки 39/40 номер.
Аз влязох с с засилка за Белгийски бонбони, но те били утре  Mr. Green
Пазарът днес е телешко за вечеря, розови домати - тъкмо ги донесоха.
Другата седмица съм за сешоар най-накрая/с дълъг кабел е, както търсех/ и за детски суитчър, панталоните ще погледна.

# 708
Ох другата седмица ще е разорение  Laughing
отивам да гледам

п.п.нищо интересно...чаршафите,ама като знам кви са  Crossing Arms
И при мен така нищо интересно не видях най- накрая  Joy .Харесаха ми само едни детски тениски и клин и някой друг продукт от здравото.Друго нищо  Simple Smile .Доволна съм  Joy .Ще се спестят пари.

# 709
  • Перник
Къде видяхте чаршафи? Аз гледах в сайта и не видях чаршафи  newsm78 Единствено детските дрехи ме вълнуват, но за тях пък не видях размери  Thinking

Кафемашината ми я върнаха от сервиза - не можело да се поправи - нагревателят бил изгорял - така са казали на мъжа ми, но на листчето пише, че давал на късо. Според мен просто не им се занимава да го сменят, защото самата машина не е скъпа марка и съответно, ако поискат повече пари за ремонт, ще се откажем. Намерих си нагревателя в един сайт - струва 18 лв., така че ще се правя на майстор май  Crazy

# 710
Може ли да помоля някой да сложи линк с каталога. Така е по- удобно...

# 711
# 712
Здравейте!

Дали в Лидъл има заквасена сметана, нещо подобно на Филаделфия и замразени плодове /ягоди, малини/?

# 713
mystic woman, много благодаря!

# 714
  • Пловдив
Здравейте!

Дали в Лидъл има заквасена сметана, нещо подобно на Филаделфия и замразени плодове /ягоди, малини/?
Има и трите. Simple Smile За сладкиши обичайно ползвам това и съм много доволна. Заквасената сметана е различни проценти. Има малки кофички по 400 грама и  големи по 1 килограм.

# 715
Къде видяхте чаршафи? Аз гледах в сайта и не видях чаршафи  newsm78 Единствено детските дрехи ме вълнуват, но за тях пък не видях размери  Thinking

Кафемашината ми я върнаха от сервиза - не можело да се поправи - нагревателят бил изгорял - така са казали на мъжа ми, но на листчето пише, че давал на късо. Според мен просто не им се занимава да го сменят, защото самата машина не е скъпа марка и съответно, ако поискат повече пари за ремонт, ще се откажем. Намерих си нагревателя в един сайт - струва 18 лв., така че ще се правя на майстор май  Crazy

Неотремонтирана ли ти я върнаха? Shocked Тя в гаранция ли е? Тогава как се процедира-замяна, връщане на парите?

# 716
  • Перник

Неотремонтирана ли ти я върнаха? Shocked Тя в гаранция ли е? Тогава как се процедира-замяна, връщане на парите?

Извън гаранция е. И, да, не я поправиха, взеха ми само 3 лв., затова, че са я отворили. И казали на мъжа ми да си купи Саеко или Делонги. Много съм набрала напоследък на въпросния сервиз, но да не спамя темата  Peace

# 717
СветлеК, благодаря ти...и успех с кафемашините Peace

# 718
Не знам дали е същия сервиз, но като върнахме миксера, в гаранция беше, държаха го към месец някъде и накрая ми върнаха друг нов с бележка вътре, написано на ръка с химикалка да го използвам по предназначение. Много бях изумена, чисто нов миксер на първата проба - сложих яйца и захар да разбия за кекс, само започна да бръмчи и изведнъж просто млъкна, без да вие, без да замирише нещо, просто спря. Чудех се да не си мислят, че бетон съм бъркала с него, та ми слагат такава бележка? Simple Smile

# 719
  • София
Момичета, от Лидл отново доказаха, че са коректни и се стремят да уважават клиентите си.  Peace Вчера Ви писах, че съм ги питала за рибата тон. Днес ми отговориха, че има проблем с доставката и се надяват най-късно до средата на април да я пуснат пак. (Нямам търпение!)

Общи условия

Активация на акаунт