Лидл 81- "Ново начало"

• 125 520
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • оттам, откъдето започва България
Ах , момичета с този препарат за кафе машини ....
Аз го ползвам от около 3г.,т.е. откак са го пуснали , имам кафеавтомат и нямам проблеми , от миналата година ползвам и другите таблетки за остатъците от кафе .
Дано се оправят машинките ви  Peace

Какъв е този препарат за кафемашини, дето ги изпотроши? Аз миналата година купих от таблетките, но съм ги ползвала само един път. Не съм особено впечатлена, защото сякаш ефектът е същият, както като ползвам лимонтузу. Трудно е почистването после, доста вода отива и първото кафе винаги е за изхвърляне: с вкус на оцет.  Sick

# 691
  • Mediterraneo
Това става ли за рисуване на хартия? Или са си тебешири?
Скрит текст:

# 692
Днес в Младост имаше кърпички за стъкло. Взех, ще видя какво е чудо.

# 693
Това става ли за рисуване на хартия? Или са си тебешири?
Скрит текст:

Това са сухи пастели. Става за хартия.

# 694
  • Русе
Вики, взимам Нести понеже по етикет също не съдържа подсладители или други кофни съставки.
Мисля, че съдържа глюкозо-фруктозен сироп, както и всички останали продукти на Кока Кола Peace

Добро утро, момичета да питам кой беше харесвания от вас сладолед (за този в кутиИте) Благодаря!
Ето, от тези видове
Скрит текст:

# 695
  • София
Ох другата седмица ще е разорение  Laughing

# 696
  • на Мелмак
Бях рано тази сутрин преди работа в Лидъл .
Исках още една мелничка да си взема , от няколкото останали 5-6 ,3 бяха отворени , без батерии и долни капачета , някой си се обзавежда с батерии от магазина без пари.
Нали имат камери , охрана...
Това като яденето на ядки вътре в магазина , за което сте писали ....

# 697
  • Пловдив
Ох другата седмица ще е разорение  Laughing
отивам да гледам

п.п.нищо интересно...чаршафите,ама като знам кви са  Crossing Arms

# 698
  • до най-прекрасния мъж
Ох другата седмица ще е разорение  Laughing
отивам да гледам

п.п.нищо интересно...чаршафите,ама като знам кви са  Crossing Arms
Аз съм взимала супер чаршафи, но от толкова пъти пускани, само 1 път ми хареса материята. Трябва да се видят какви са.

# 699
  • Варна
Здравейте!

Другата седмица задължително ще си взема каната на Брита,гледах я наскоро за около 40 лв също с един филтър ..Доста е евтина ,защо ли . newsm78
 За малкия комплекта с зеленото горнище , и ,може би ,сешоара,на място ще го видя.

# 700
Аз скоро им писах за Рообар и млените бадеми. За Рообар ми бяха отговорили, че скоро ще са в промоция, след което ще решат дали да са постоянен асортимент. Радвам се, че ги пускат, ще си купя, 1,49 е добра цена...но преди няколко месеца, когато ги имаше доста дълго време, бяха на 1,35 лв. Това е точно 10 % увеличение  Confused

# 701
  • Бургас
До преди една седмица си бяха на 1,35 барчетата и то поне от 3 месеца.Сега излизат в каталога,но с повишена цена.Умници-смешници.

# 702
  • have faith and be patient ..
Здравейте, да попитам за мнения за каната за чай в Лидъл / 29,99 лв. / .
Заслужава ли си ! В къщи консумираме чай - доста.

Аз си купих,  ползвам я основно за загряване на водата,че сме с пакетирани чайчета, доволна съм,  а и функцията и парен душ за насипен чай също е интересна и сполучлива  Peace

# 703
  • Русе
Някой може ли да ми каже по колко броя в кутия са белгийските бонбони, които ще са намалени утре? Съдейки по грамажа им, би трябвало да са към 35-36 броя. Трябват ми за почерпка на класа, т.е. минимум 22 бр.

За другата седмица пак харесах само няколко хранителни стоки.

# 704
До преди една седмица си бяха на 1,35 барчетата и то поне от 3 месеца.Сега излизат в каталога,но с повишена цена.Умници-смешници.
Да, докато ги имаше доскоро при нас, си бяха на 1,35. От известно време ги няма, заради което и им писах.
Разочароващо е, напоследък на всичко вдигат цените.

Общи условия

Активация на акаунт