Лидл 81- "Ново начало"

• 127 940
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
На мен немският размер ми заспива по мярка, обаче стреч дънките от миналата седмица се отпуснаха, или аз съм отслабнала. Падат ми. Сега обмислям да ги врътна на по - висока температура.

Някъде намират ли се таблетките за почистване на кафеварки и ел. кани W5? Или аз не ги виждам. На тяхно място има Калгон, в този, в който ходих днес.

# 151
Аз отивам след малко за гуменки. Някой видя ли ги вече, хубави ли са?

# 152
  • София

гуменките не бяха ли от четвъртък?  newsm78

# 153

Би трябвало да са с дънките от днес  Peace

# 154
  • София
На мен немският размер ми заспива по мярка, обаче стреч дънките от миналата седмица се отпуснаха, или аз съм отслабнала. Падат ми. Сега обмислям да ги врътна на по - висока температура.

И на мен и се отпуснаха и двата чифта. Мисля и аз да ги лекувам в сушилнята.  Twisted Evil От предните две пускани на стреч дънки (септември и октомври) имам 2 чифта и не се отпускат изобщо, даже не смея да ги пускам в сушилнята, защото няма да ми стват вече.  Laughing

# 155
  • Mostly in my mind

Би трябвало да са с дънките от днес  Peace
от днес са гуменките. и аз после ще ходя да ги гледам. отговарят ли си на номерата? защо нямат 36ти? Rolling Eyes

# 156
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Видях ги гуменките,поне мен не ме впечатлиха.Принципно не одобрявам това ходило.Иначе черните много ми допаднаха.

# 157
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, купих от новите душ-геловезас чувствителна кожа на Сиен около 2.50 лева са: много приятен деликатен аромат, оставя филър върху кожата (или нещо такова), за тази цена е повече от прекрасен  Peace

# 158
  • София
Някой да си е купил от дънковите якета? И да е доволен? Аз минах и мерих няколко размера, но ми стояха някак широки, а когато пробвах и 36 размер - ми беше къс.  Mr. Green Другото, което ме отказа беше 20% полиестер в плата - това ще запарява и изпотява.... Сега, обаче се зачудих дали да не изнудя съпружието да ми подари 1 яке за 8-ми март?!  Mr. Green Laughing

# 159
Здравейте,някъде има ли останали дънки ?

# 160
  • Перник
Онзи ден си купих маска за лице (дълбоко почистваща), но още не съм я пробвала. Забелязах и някакви нови шампоани - с кератин - и тях съм си набелязала.

# 161
  • София
Купих днес от дънките, ама ще ги връщам, надолу широки на талията тесни, много е висока талията. Взех си и дънкова риза, светлата. На мм намерих една блузка намалена от предишни седмици. И две блузи взех от предишни седмици ама ще ги връщам, не уцелих размер.

# 162
  • София
В нашият лидл дънки нямаше, повечето служителки подръка носеха по 1 чифт. Взех един намален продукт и на касата пак не са ми маркирали намалението, много се ядосах, но аз съм си виновна, че го видях вкъщи чак. Не знам как е по другите магазини, но в нашият (Слатина) си е редовна практика да не маркират намалението.

Някой купувал ли е от скаридите. Обичам ризото със скариди и за това се чудя дали тези са добри.

# 163
Има ли лалета? По-точно дали ще има останали изобщо?

# 164
  • София
Слувчало ми се е да не маркират намалението, даже веднъж ми се скараха и казаха да предупреждавам, че е с намаление артикула. Наскоро обаче не ми се е случвало. Пазарувам в дружбенския Лидл и чат-пат в слатинския.

Общи условия

Активация на акаунт