Лидл 81- "Ново начало"

• 126 801
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • оттам, откъдето започва България
Този влагоабсорбатор не е за много влага. Аз си го ползвам само за спалнята и ми върши работа.

# 271
Е и аз за там.  Peace За много влага си е уред на ток, не такава кутийка.

# 272
Другата седмица са препарати, не съм ползвала техни, нещо да препоръчате, от което сте доволни.

# 273
Другата седмица са препарати, не съм ползвала техни, нещо да препоръчате, от което сте доволни.

W5 ползвам таблетките за ел. уреди, даже ги търсих миналата седмица, кърпичките за почистване на огледала и метални повърхности, най - доволна съм от препарата за тоалетна, но моя е пак на таблетки,  а виждам, че в брошурата е някакъв гел. Като цяло съм доволна!

Мнение на жена, която не е фен на парцала. Mr. Green Затова наблягам на таблетките - пускаш и си чисти.

# 274
  • Бургас
Сдобих се с охладена патица намалена с 40% Mr. Green При нас имаше и от старите и от новите дънки още (Бургас в молския Лидл) и май кажи речи от всичко промоционално.

# 275
  • София
ЛИДЛ до централните хали в София закрит ли е или така ми се струва?

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 12:35 от дядо хаджия

# 276
  • София

В понеделник си беше там. Wink

# 277
Цветоулавящите кърпички на Формил в постоянния асортимент ли са? Никога не съм се заглеждала, понеже перилни препарати не купувам от Лидл.

# 278
  • Бургас
дали да звъня за наличност за бойфренд дънки 44 размер,дали ще ми изтеглят ако има някъде?
Днес ще връщам в Бургас, Галерия.

# 279
  • Русе
Цветоулавящите кърпички на Формил в постоянния асортимент ли са? Никога не съм се заглеждала, понеже перилни препарати не купувам от Лидл.
Не, не са Peace

# 280
Жалко Sad Значи ще се запася, цената е добра.

# 281
Някой питаше за препаратите W5. Аз съм ползвала еко препарата за тоалетна, както и обикновения, еко препарата за съдове, препарата за почистване на перални (сега виждам, че е със сменена опаковка) много съм доволна. Не бях доволна от едни таблетки за почистване на тоалетна, както и от препарата за почистване на душ кабини (много ме задушаваше, а не почистваше добре. Благодаря на дамата от темата, която похвали п-та с оцет на dm, много съм доволна (съжалявам, забравих коя е  bouquet )). Доволна съм от мокрите кърпи за почистване.

# 282
  • Перник
На W5 ползвам в момента препарата за съдове и ми харесва. Обезмаслителят и универсалният препарат също са добри.
Аз снощи тествах показаната маска с глина. Хареса ми, но според мен се отмива по-трудно от други от този тип, които съм ползвала.

# 283
  • София
Работи под пълна пара.

Има ли кори за баница в Лидл? Ако има, къде стоят и разбира се, харесват ли ви?

# 284
  • Перник
В нашия Лидл корите за баница стоят между колбасите и маргарините. Купувала съм 1-2 пъти и не бяха лоши.

Общи условия

Активация на акаунт