Лидл 81- "Ново начало"

• 125 545
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Не знам дали е същия сервиз, но като върнахме миксера, в гаранция беше, държаха го към месец някъде и накрая ми върнаха друг нов с бележка вътре, написано на ръка с химикалка да го използвам по предназначение. Много бях изумена, чисто нов миксер на първата проба - сложих яйца и захар да разбия за кекс, само започна да бръмчи и изведнъж просто млъкна, без да вие, без да замирише нещо, просто спря. Чудех се да не си мислят, че бетон съм бъркала с него, та ми слагат такава бележка? Simple Smile
Joy Joy  Упътване като за американци, викаш

# 721
  • Перник
Не знам дали е същия сервиз, но като върнахме миксера, в гаранция беше, държаха го към месец някъде и накрая ми върнаха друг нов с бележка вътре, написано на ръка с химикалка да го използвам по предназначение. Много бях изумена, чисто нов миксер на първата проба - сложих яйца и захар да разбия за кекс, само започна да бръмчи и изведнъж просто млъкна, без да вие, без да замирише нещо, просто спря. Чудех се да не си мислят, че бетон съм бъркала с него, та ми слагат такава бележка? Simple Smile
Joy Joy  Упътване като за американци, викаш

Значи, нашите "техници" не са единствените "гении"  Laughing На моята бележка пише, че има "дефектация"  Joy

# 722
Някой беше писал за каната "Брита", че ще я пускат.Тази седмица в "Кауфланд" е на цена 29,99лв. .Има и филтри за каната  3+1 броя за 32,99лв. Peace

# 723
Някой беше писал за каната "Брита", че ще я пускат.Тази седмица в "Кауфланд" е на цена 29,99лв. .Има и филтри за каната  3+1 броя за 32,99лв. Peace
В Метро в момента кана + 3или 4 филтъра е 36лв с ДДС

# 724
Момичета, от Лидл отново доказаха, че са коректни и се стремят да уважават клиентите си.  Peace Вчера Ви писах, че съм ги питала за рибата тон. Днес ми отговориха, че има проблем с доставката и се надяват най-късно до средата на април да я пуснат пак. (Нямам търпение!)

Вчера вечерта като пазарувахме имаше отново риба тон при нас (Варна) Wink , може и при вас да са доставили вече  Peace

Здравейте!

Дали в Лидъл има заквасена сметана, нещо подобно на Филаделфия и замразени плодове /ягоди, малини/?

Заквасената им сметана, не я харесвам, поне тези в малките разфасовки - от голямата съм взимала много отдавна и не беше зле. Иначе много харесвам и ето това крема-нещо си за мазане, неутрално е на вкус, има и замразени плодове.

Някой пита за бонбоните от утре, белгийските, това са едни от най-любимите ми - почти съм сигурна, че са на 2 реда, като на всеки ред има по един бонбон от вид (видовете пък ги има нарисувани отвън, така че математиката е ясна  Crazy ) - не повече от 18-20бр., ако не и по-малко.

# 725
  • Русе
Някой пита за бонбоните от утре, белгийските, това са едни от най-любимите ми - почти съм сигурна, че са на 2 реда, като на всеки ред има по един бонбон от вид (видовете пък ги има нарисувани отвън, така че математиката е ясна  Crazy ) - не повече от 18-20бр., ако не и по-малко.
Аз питах. Благодаря! Щом са различни за деца не стават, ще се изпокарат кой какъв бонбон да вземе Laughing

# 726
  • София
Днес в Младост имаше кърпички за стъкло. Взех, ще видя какво е чудо.

И аз взех от тях - изсъхнали са и не ми вършат работа - възможно е партидата да е такава или само моето пакетче... #2gunfire

# 727
Има ли цаца? Преди няколко седмици май бяха пускали, но дали е в постоянния асортимент?  Thinking

# 728
  • WonderLand
Днес в Младост имаше кърпички за стъкло. Взех, ще видя какво е чудо.

И аз взех от тях - изсъхнали са и не ми вършат работа - възможно е партидата да е такава или само моето пакетче... #2gunfire

Върни ги с касовата бележка. Аз така връщах торбички за боклук, дръжките им бяха залепени за самата торбичка и не можеше да се използват, късаха се, та ги върнах с касовата бележка.

# 729
Някой пита за бонбоните от утре, белгийските, това са едни от най-любимите ми - почти съм сигурна, че са на 2 реда, като на всеки ред има по един бонбон от вид (видовете пък ги има нарисувани отвън, така че математиката е ясна  Crazy ) - не повече от 18-20бр., ако не и по-малко.
Аз питах. Благодаря! Щом са различни за деца не стават, ще се изпокарат кой какъв бонбон да вземе Laughing

Има едни усукани бонбони маршмелоу, страхотно вкусни са  Crazy - според мен може да се направи нещо по-интересно в днешно време за почерпка на децата с някаква такава комбинация от желирани бонбони и тези, които споменах (има и едни по единично опаковани в един голям пакет) - в някаква кутия или купа, поднос ... децата ще се зарадват  Wink По много бройки са и са вкусни, различни ... и дъвчащи има  Heart Eyes , някакви нови и онези, които имитират баунти, сникърс и т.н. пак в едни големи пакети

Скрит текст:
Така на 2 реда са белгийските, ако някой още им се чуди  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 17:27 от Moringa

# 730
Ммммм...някой май ще похапва бонбонки...завид Laughing

# 731
Да, желираните бонбон в малки пакетчета, всички заедно в един голям пакет, са 4,99 и стигат за доста деца
Децата много им се радват  Grinning
Има и големи пакети десертчета от типа на мини Баунти и т.н.

# 732
Да, а белгийските бонки да останат за мама Mr. Green

# 733
Аз съм забелязала, че децата не ги оценяват и харесват Simple Smile

# 734
Детска му ти работа hahaha

Общи условия

Активация на акаунт