РУСЕ-моят град!

• 73 995
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Пижамка, днес минах през Локомотив, беше отворено. И бара, и обстановката са приятни. Предни години имаше и детски басейн и занимания за деца, предполагам още има. Да има Малчо къде да се забавлява Wink
Поздрави!

# 466
  • русе
Има ли тема за кандидатстване след7клас в русе?

# 467
Не , но има за 7-ми клас в група Набори.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=19;topic=927750.msg33291568#new
Питай там. Може и от нашия град да пише някой.  newsm78

# 468
  • Русе, България
Благодаря ви за информацията за басейните! Ще решим от кой да се възползваме Simple Smile

# 469
Миналото лято изкарахме повечето хубави дни на Норд.  Сега няма как да ходим през седмицата. Събота и неделя е ужас и не знам дали бих си го причинила. Но пък ако ходим на басейн ще е там.

# 470
  • Русе, България
Ще споделя мнение за "Локомотив", където в крайна сметка отидохме съботата. В големия басейн водата е видимо чиста, няма лоша миризма на хлор или други химикали, подходяща температура предвид жежкия въздух. Детският басейн не може да побере всички желаещи малчугани, освен това бързо се замърси от боклучета, които децата неволно внасят с крачета във водата. Пързалките не работеха. Явно все още се подготвят за сезона, защото имаше строителни материали във вътрешния двор, към по-малките басейни, където се настанихме. Там музиката не се чува толкова силно.
Какво ми направи лошо впечатление: тоалетните не бяха чисти; персонал от комплекса разчиства и разтребва около почиващите; сервират алкохол на непълнолетни; не следят за ползването на шезлонгите (за които по идея се доплаща); не дадоха билет, нито касова бележка, въпреки че поисках.

Иначе прекарахме приятно - аз носех пояс и с детето влизахме в големия басейн. Той остана много доволен.
Ще изпробваме и други места този сезон. Simple Smile

# 471
Локомотив от както е собственост на общински съветник е под всякаква критика.Своеволия и не спазване на никакви изисквания.Веднъж ходих там  за вечеря, повече не бих си го причинила.Персонала под всякаква критика, никакви касови бележки за отчет, храната ужасна, тоалетните мръсни(защото ги чистил малкият син на собственика ooooh!)а музиката......не може да се опише с думи.
Миналата година ходихме няколко пъти на Ханчето, много ми хареса.Ако не бъркам името, по пътя за Варна.

# 472
  • Русе
Здравей, и аз имам седмокласничка, чакаме резултатите от приема идния понеделник.

# 473
  • Русе
 Успех!
 И ние чакаме 27-ми Peace.

# 474
  • Русе
Стискам палци  Praynig
Аз пък си търся учителка по Мат. за бъдещият седмокласник. Препиръки?

# 475
  • Русе
 Проверете в МГ дали няма курс по математика за деца 7-ми клас, както има за 4-ти преди кандидатстване за 5-ти. Има възможност  и в ЦУТНТ.

# 476
Имате ли инфо за някакви безплатни летни занимания/курсове/тренировки за 10-12 годишни момчета?
Вече започна да им става скучно...

# 477
# 478
  • Русе
 Честито и още много успехи и за в бъдеще на вече приетите за 8-ми клас в избраната паралелка  Peace.
 Резултатите излязоха!

# 479
Честито и от мен! Само напред и успехи!

Ние подадохме във Варна, на 4-ти излиза класирането. Не че имам притеснения с нейния бал, но все пак ...
Отказа да подаде документи където и да е на друго място ...

Общи условия

Активация на акаунт