РУСЕ-моят град!

• 73 971
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Този е някакъв любопитен откачалник.   #Crazy
Обади се на 112 и настоявай да пратят Патрул на място и в момента на случващото се.
Много неприятна ситуация.
Да и за всеки случай направета клипче с телефон или камера.
Peace

# 571
Този е някакъв любопитен откачалник.   #Crazy
Обади се на 112 и настоявай да пратят Патрул на място и в момента на случващото се.
Много неприятна ситуация.
Да и за всеки случай направета клипче с телефон или камера.
Peace

Не се сетих за клипче и 112 - варианти са! МЕрси  bouquet

# 572
Здравейте! Искам да изкажа възмущението си от частна детска кухня Усмивка - Русе. От 3 дни взимам храна и намерих буболечка в десерта! Свързах се с управителката на кухнята, която дори ме обвини, че най - вероятно буболечката била попаднала от нас, което е абсолютно невъзможно, защото разпечатах кутийката, която беше много добре затворена и гадината дори не беше най - отгоре, а навътре в десерта!

Не препоръчвам на никого да рискува да взима храна от там за детето си! За бебета става дума все пак и това е недопустимо!

# 573
Здравейте! Искам да изкажа възмущението си от частна детска кухня Усмивка - Русе. От 3 дни взимам храна и намерих буболечка в десерта! Свързах се с управителката на кухнята, която дори ме обвини, че най - вероятно буболечката била попаднала от нас, което е абсолютно невъзможно, защото разпечатах кутийката, която беше много добре затворена и гадината дори не беше най - отгоре, а навътре в десерта!

Не препоръчвам на никого да рискува да взима храна от там за детето си! За бебета става дума все пак и това е недопустимо!
Честно да си кажа - още като се появи тази кухня се чудя как са получили разрешение, при положение, че храната се получава не в специализиран пункт, а в МАГАЗИН (но не хранителен)...

# 574
Ами явно и контрол толкова има, и хигиената им е на такова ниво. За 3 дни нито веднъж не са ми дали касова бележка или друг документ, за това, което плащам. Нямат сайт, а на телефона от фб ми вдига някой, който нито се представя, а казва, че ще предаде оплакването ми "на когото трябва"...
Според управителката както писах излезе, че не е станало кой знае какво като имало буболечка, или от мен била дошла, или от някой хранителен продукт, просто не били видели, не можели всичко да видят... Thinking

# 575
Здравейте! Извинявайте, че се намесвам в темичката Ви, но имам нужда от помощ. Налага се да ползвам услугите на нотариус в Русе. Бихте ли ме насочили към някой читав и не много голям скъпчия Laughing

# 576
Нотариалните тарифи са фиксирани. Цените следва да са еднакви. Всичко зависи каква е услугата и дали цената е според стойността на сделката(за МПС и недвижим имот). Всеки един в Центъра около съда ще свърши работа. Зависи какви документи заверява или съставя.

# 577
Искам нотариуса да завери договор за определена заемна сума между мен и второ лице.

# 578
Искам нотариуса да завери договор за определена заемна сума между мен и второ лице.
ако се притесняваш че може да сбърка нещо не вярвам .. Виж за адвокат повече теябва да се внимава

# 579
Много благодаря! Приятна вечер bouquet

# 580
Дъщеря ми и аз ходим при д-р Савова, която работи в кабинета на д-р Атаян - млада, изключително мила и внимателна, още по телефона обясних, че без упойка няма да седна на стола, ако ще да умирам. Супер търпелива и разбрана и според мен не взема скъпо - изграждане на горен леко отчупен зъб, плюс малка пломба на същия и 3 упойки (защото наистина прага ми на болка е адски нисък), ми взе около 40 лв.
Дъщеря ми очаква с нетърпение!!!! часа си за зъболекар! Д-р Атаян работи прекрасно с малки деца, но часовете при нея се записват за месец напред.
От прехвалената св. Аполония съм с много лоши впечатления! Д-р Еленкова е прекрасен специалист, но персонала е под всякаква критика - водих сина ми, на 1.6 г. тогава, с ужасяващи афти в устата, по венеца, бузите, езика, кръв течеше от всякъде. Детето се държа изключително послушно докато чакахме за прегледа, плака около 3-4 минути, докато трая прегледа. Оказа се, че след като сме си тръгнали, имало коментари "аууу, колко много рева това дете, тая майка защо не го успокои малко, наду ни главите". Д-р Еленкова е направила забележка на коментиращите си колеги, обяснявайки, че имайки предвид колко е малък и в какво тежко състояние е, е плакал малко, но кракът ми няма да стъпи повече там!

# 581
  • Русе
А къде се намира кабинета на д-р Атаян и какво е работното време? Имам предвид дали работи след 17ч.

# 582
Кабинетът й се намира на 1 етаж в кооперация срещу св. Аполония, посока Скобелев, има една стара детска площадка пред блокчето. Телефонът на регистратурата е 0878 862721, ние ходим в ранния следобяд и не съм обръщала внимание на работното време.

# 583
  • Русе
Благодаря! Искам да заведа дъщеря си на профилактичен, а след 17 таткото може да гледа малкото.

# 584
Д-р Атаян има сайт според Гугъл:  Wink
http://dentist.dodosteam.com/contacts

Общи условия

Активация на акаунт