РУСЕ-моят град!

• 73 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, не знам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем, живеем в къща, от месец насам като духне вятър и из двора започва да се носи миризма на лай... явно някой комшия е започнал да си ползва външната тоалетна. Обаче е ужасно, не се стои, една салата не можеш да изядеш долу. Предполагам че щом имат външна тоалетна сигурно имат задължения и да я обслужват. Дали ако подам жалба в Общината нещо ще се получи?

# 586
Жалба срещу кого ? Като знам как бързо действат по добре първо проучи от йъде може да идва , ама прожвай с жалбата нищо няма да загубиш просто не влагай големи надджди да ти свършат работа

# 587
  • На брега на реката
Жалба срещу кого? Имаш ли идея от кой двор идва аромата? А пробва ли да обсъдиш проблема със съседите първо? Щол ухае навън, значи проблема е на всички ви.

# 588
Ами той този, от чийто двор мирише, надали ще си каже, така че предполагам че няма да разбера от къде идва " прелестта", затова и питам какво мога да направя. И, да, ще говоря с комшиите естествено, но не възлагам големи надежди.

# 589
А да не е от канализацията виж може да пробваш да отидеш във вик като обвиниш тях за миризмата евентуално пък те току виж намерили проблема

# 590
 Миризмата може и да идва от друг източник -ако съседите са започнали да гледат зайци например.
Или да са разхвърляли из двора си неугнила оборска тор. Направи инспекция Wink

# 591
  • На брега на реката
Ей за тва сме на тоя хал. Бързаме да обвиняваме, да нападаме, ако може и да отмъстим, няма елементарно общуване, по-лесно инспекция...разбира се  ooooh!

# 592
Отдел Екология към общината.

# 593
ВиК не се отзовават на Миризливи сигнали. Препращат към фирма Вамекс, защото ВиК отговаря за преносната мрежа до границите на имота. Вътре в сградата не, дори и срещу заплащане.
Вамекс взимат 10лв. да дойдат и да инспектират възможни източници на миризми, тещове каквото е проблемно. Обикновено реагират още на следващия ден.
Аз ги ползвах пак заради едни такива миризми в нашия вход и теч. Това с миризмата се получава понякога от смяна на налягането и ако някой ревизионен отвор не е покрит с капак. Проблем с септична яма.

# 594
Не съм се отказала от комуникация, но е логично да не мирише само при мен, а още по логично е да мирише най много там, от където идва, а щом хората не вземат мерки при положение че им мирише, няма как да се надявам, че ще ми обърнат внимание, ако отида да говоря с тях. Но съм далеч от мисълта че някой ще ме пусне в двора си да проверя дали не мирише. Затова питам за начин, по който все пак да се свърши нещо.

# 595
brummmm , дано  да се уредят нещата.  Praynig
За клиентите на Топлофикация, нови условия на програмата изряден клиент:  Twisted Evil
https://www.toplo-ruse.com/show_news.php?url=programa-izriaden-k … ila-ot-23-07-2016

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 11:41 от chibi

# 596
  • Русе
Е****  #Cussing out  #2gunfire

# 597
М-да. Да отидеш и  #2gunfire
Усетиха се,  че се прецакаха през миналия сезон.  #Cussing out

# 598
  • Русе
Че то по)евтино ще ми е на ток  newsm78

# 599
Че то по)евтино ще ми е на ток  newsm78
Абсолютно вярно. Пак ни загубиха като клиенти.  Mr. Green
Временно ги ползвахме да се топлим миналата зима, но сме до тук.   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт