"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 47 415
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте мили мами,аз съм с термин 26 септември.Искам да ви попитам в коя седмица за пръв път ходихте на 4D ехограф?

Здравей, аз ходих в 12 г.с ..... Казват че между 11 и 13 г.с трябва да се направи.

# 586
Аз мисля че въпроса се отнасяше за 4D ехограф, не за първа ФМ  newsm78

# 587
А,да. Извинявам се Simple Smile

# 588
  • Варна
Аз имам една много мила снимка от ехограф на баткото, на която се вижда чипо носле. Когато ми го донесоха - по нослето го познах Simple Smile

# 589
А първата фетална морфология на 4D ли ви я правиха(тази дето е в 11-14 г.с),както и вземането на данни за биохимичния скрининг?

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 16:16 от densi08

# 590
  • София
Здравейте и от мен! От самото начало ви чета, но май е крайно време вече да се запиша при вас. На 36 г. съм от София. Не ми е първа бременност, но силно вярвам, че ще е първата успешна. Терминът ми е 30 септември. Засега всичко върви ок, пол още не можем да видим със сигурност, но има предположения за момиченце. Simple Smile

# 591
Добре дошла Фран Simple Smile И моята кристална топка сочи че ще си с девойка ти Wink
Иначе на мен първата фм не са ми я правили на 4Д, мисля че док понякога превключваше на 4Д режим, но като цяло това си е по скоро лукс, отколкото нещо повече да се види, шоу за родителите Simple Smile
Абе и аз виждам уж разни неща като мои скули да речем, челото на мъжо, ама да видим доколко си ги измислям или ще се окаже майчин инстинкт Simple Smile

# 592
  • София
Облаче, другата седмица ще се пробваме пак да видим цвета на гащите Laughing Ти кога си при док? Аз чаааак на 18-ти. Crossing Arms
Честно да си призная на скрининга в 12 г.с. много по-ясно ми беше това, което виждах на 2D, отколкото на 4d. 4D мисля, че е интересно за гледане на феталната през 20 г.с. и на късната също.

# 593
Аз съм на 01.04.  Почнах да сънувам прегледа при док аз, почти всеки път така става.
И явно някакви супер големи страхове ме обхващат насън.
Тая вечер например сънувам че си мери някакви негови неща и замлъква някакъв такъв и аз питам: Нещо не е наред ли док?
И той: Нищо не е наред  Shocked
При което почва да ми обяснява за някакви нива на азот, на не знам какво си че били извън нормите- хахаха, БХС ми държи яко влага още  Laughing

# 594
Аз още не съм ходила на 4Д ехограф, в края на 19 седмица ще ходя за първи път

# 595
  • София
Моята първа фм също беше на 2D, 4D-то го пусна може би два пъти, за няколко секунди, на мен на него ми е като извънземно бебето  Crazy

# 596
Здравейте мадами Simple Smile
Скоро не съм писала. Моята първа ФМ мина ужасно. Никога не са ми мълчали така. Нито пол нито нищо и за това отидох във Фемина 15-та седмица хем за втория БХС хем да видим беб. Оказа се, че сме със сини гащи. Много съм доволна от д-р Икономова и въобще от всички в центъра. Страхотно отношение. За втора ФМ се разбрахме да ходя 20-23 -та седмица. Ще видя кога точно ще е. Много се бях притеснила, че реално от първата нищо не разбрах. Но ме успокоиха сега, че всичко е наред. 
 Вие как сте с коремите? Моя расте с всеки изминал ден и става все по- сладък Simple Smile
А усещате ли вече бебче? Моето много ме гъделичка и във Фемина се убедих за н-ти път, че няма грешка. Това гъделичкане и почукване си е бебчо. Иначе си беше сложил ръчичките под главата, все едно се е изпънал на някой шезлонг, та се шегувахме, че е на курорт детето.

# 597
Аз смятам да отида на 2-я скан (4Д който е ),където пак гледат за проблеми.Гледам ,че е доста важен и гледат доста мозъка ,защото тогава вече се е развил напълно ,гледат и сърцето и т.н и е добре да се направи.Още нямам насрочена дата ,напреглед ще съм в 19-та седмица чак и тогава трябва да насроча дата за скана

# 598
  • София
Буболече-лече и моят корем расте главоломно.Не съм била така с първото си дете.Щом още в 12 седмица купих дънки за бременна смятай.

Втората ФМ смятам да я правя при Марков.Моя приятелка е ходила там и е доволна.Но нека да мина следващата консултация и тогава ще си запазя час.Сега съм в 14 седм. и е рано.

Денси,кръв за БХС ми взеха в края на 11 седм.Тогава и лекарката ми направи първата ФМ.

А за купуването,не ми се иска още нищо да взимам.Не че съм суеверна,ама понякога...Даже с първото ми дете количката я купихме след като родих.
За сега ще се задоволя с гледането. Blush

# 599
А вярно ли е , че в Авис Медика раждането се поема наполовина от касата? За Плевен говоря.и така ли е навсякъде. Чух , че 450 са от пациента и останалите от държавата

Общи условия

Активация на акаунт