"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 48 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Aubergene, благодаря на теб и на всички момичета за успокоението за подкрепата, аз съм си малко паника по принцип  Embarassed

# 391
Koikoii, благодаря ти! Надявам се да си останат мадами и до края.  Grinning
Djin4еnewsm51!
Aubergene, о, това е само за ФМа. Аз даже въобще не очаквах, че ще е толкова дълго. Гледахме с ММ на огромен монитор и ни дадоха доста снимки.  Crazy
Иначе на нормалните прегледи не ме гледат всеки път на УЗ, до сега само 2 пъти за сигурно има няма  3 минути и имам цяла една снимка... Сега в понеделник съм пак на нормален преглед, доктора ми е в отпуска, та се надявам заместничката му да ми ги покаже пак.

# 392
Здравейте бъдещи мами,не се включвам често,но ви чета редовно. Вчера на поредния преглед,baby бе заспало толкова дълбоко,че в рамките на два часа лекарката ме кара да се разхождам и връщам...и не,инат милото,подчуквания по корема,не,милото спинка ли спинка, трябваше да ми вземат кръв за БХС и накрая отидох до лабораторията и по -късно откарах резултатите от ултразвука. Имам фобия от игли и бях убедена,че от боцването,ще се събуди и обърне. Връщам се при лекарката ,с усмивка ме посрещат,изкарах си половин смяна с тях Grinning .И да ,след боцването се бе събудило, като започна да скача,да свива юмручета,като започнаха едни сълзи от мен... Инат е милото ,още от сега ...Леле нямаше по-щастлив човек от мен. Сега чакам резултатите от БХС и ми е малко напрегнато...
Честито на всички,които са видели хубавите резултати и на всички,които са разбрали цвета на гащите  Hug
 Включите ме и мен в фб krisito85@yahoo.com  Peace

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 08:12 от Angelova85

# 393
Здравейте на всички чета ви редовно ,но по рядко пиша.Аз съм в 14 г.с  бихте ли ме добавили и в групичката във фейсбук radoslavanikolova4@abv.bg Благодаря и хубав ден на всички  bouquet

# 394
  • София
Готово момичета, добавих ви във фейсбук, проверете си пощите.

И добро утро от мен, аз хапвам козунак с чаша прясно мляко и се настройвам да поработвам  Laughing
Хубав ден Simple Smile

# 395
Привет, мили мами и бъдещи такива!=)
Аз също бих искала да се присъединя към вас и групата във фейсбук =) Мейлът ми там е we_love@abv.bg ... Благодаря ви предварително =)

Прекрасен ден ви пожелавам!=)

# 396
Вашият комбиниран риск е изчислен на около 11 пъти по-нисък  от 0,1% (1:11 000).
Този много нисък риск е подкрепен и с отбелязаното наличие на костици на носа. - Кременски това каза и направи деня ми  Heart Eyes Grinning newsm44 newsm68

# 397
Здравейте момичета, аз наминавам да ви видя как сте. При мен нещата се оправиха , остана да избутаме още 2 3 месеца и да опитаме отново.
 Hug ..

# 398
  • София
Здравейте момичета, аз наминавам да ви видя как сте. При мен нещата се оправиха , остана да избутаме още 2 3 месеца и да опитаме отново.
 Hug ..

Радвам се да чуя, че си добре. Ще те чакаме да ни се похвалиш с две чертички възможно най- скоро  Hug Hug Hug

Привет, мили мами и бъдещи такива!=)
Аз също бих искала да се присъединя към вас и групата във фейсбук =) Мейлът ми там е we_love@abv.bg ... Благодаря ви предварително =)

Прекрасен ден ви пожелавам!=)
Пратих ти покана на имейла.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 11:09 от koikoii

# 399
Наичка, радвам се че си добре  Hug
Сиела, браво за хубавия коментар на Кременски.
Койкойй, след работа отивам да търся козунак  chef  261uu
И аз си чакам резултатите от БХС-то, гледам да не го мисля много.
Слънчев и спорен ден от мен  Nature Sunny

# 400
  • Морска приказка
 Hug ..
Мила силни прегръдки. Пожелавам ти в най-скоро време да видиш две чертички.

# 401
Аз засега за Токуда мисля, но има много време. Като цяло въобще не съм запозната с болниците в София, тъй като живеея в Благоевград. Ако раждах тук-лесно има една държавна и една частна болница, избирам частната и съм готова. Но ми предстои преместване в София и най-вероятно ще раждам там и сега чета тук за всички болници, питам приятелки раждали в София. До момента най-добри отзиви съм чула за Токуда.

Аз също, обаче гадното в София е, че всички лекари с добро име са претоварени. Аз още не мога да се доредя до лекар там да ми следи бременността, а вече изпускам седмицата за серклаж. Мислих и за другите, обаче за съжаление болниците с добра неонатология са 2 - МД и Токуда. А при мен като има риск от раждане по-рано... Иначе в Щерев са много добри условията и не се чака дълга за часове. За Надежда също съм чула хубави неща като условия, но и там е тъпкано при добрите лекари и се чака поне месец-два за часове.
Май са ни малко добрите лекари...лудница е навсякъде

# 402
  • София
Леле tiqlozanova още ли не можеш да се доредиш, аз на теб разчитам в темата да даваш актуална информация за Токуда. Стискам палци скоро да успееш. И мен ме притесняват някои неща за Токуда, като това, че е много натоварено, но като цяло мнението за там е, че всички лекари са добри. А за МД, една приятелка искаше да се следи там, но лекарят при който си беше записала час е бил в операция и не я е приел и отделно докато го е чакала се е потресла от условията. Та на мен ми се иска, ако мога да съм при добри специалисти, на чисто и уредено място. Ама дали ще ми се получи, ще видим  Laughing Ще събирам мнения още няколко месеца  Laughing

# 403
Леле tiqlozanova още ли не можеш да се доредиш, аз на теб разчитам в темата да даваш актуална информация за Токуда. Стискам палци скоро да успееш. И мен ме притесняват някои неща за Токуда, като това, че е много натоварено, но като цяло мнението за там е, че всички лекари са добри. А за МД, една приятелка искаше да се следи там, но лекарят при който си беше записала час е бил в операция и не я е приел и отделно докато го е чакала се е потресла от условията. Та на мен ми се иска, ако мога да съм при добри специалисти, на чисто и уредено място. Ама дали ще ми се получи, ще видим  Laughing Ще събирам мнения още няколко месеца  Laughing

За Токуда, не са всички лекари там добри, не случайно при някои има часове, при други няма скоро. Аз имам личен не добър опит с някои там, а за другите се информирам от други жени минали оттам. Но то се познава най-много по липсата на часове за лекарите, те са най-добрите. Звъниш, питаш за кой има час след най-много време и записваш, ако имаш време  Wink
Другия проблем е, че като са така натоварени не знам доколко обръщат достатъчно внимание и ме е страх от претупване при прегледи и липса на внимание при спешни случаи. Но съм била пациент на болницата по други поводи и съм доволна, затова се опитвам там да се доредя.
За МД една приятелка ми даде контакт на лекарка там, която мен лично ме потресе с наглостта и безочието си. През цялото време се чудеше как да ми измъкне 50лв и само за това мислеше, не беше възможно даже да говоря с нея, тя не ме слушаше изобщо.
А обстановката, просто нямам думи, една циганка се биеше с охраната точно когато аз влизах, лудница, народ, груби лекари, акушерки...красота

Последно имам час за 17.04 в Токуда при Герганова, но тогава ще съм в 17та седмица и ще е късно за серклажа, ще го правя на друго място. Евентуално ще ходя след това и на двете места където се следя, за да родя накрая в Токуда.

# 404
  • София
Благодаря много за мненията, полезни са ми. Дано се наредят нещата, ще се радвам да споделяш от време на време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт