"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 48 331
  • 729
  •   2
Отговори
# 405
Здравейте,
Аз съм бременна в 14 седмица, с термин 20 септември. Втора бременност. Имам си дъщеря на почти 4 години. Ще се радвам да ме добавите и във фейсбук групата. e-mail-ът ми е dariya_pr@yahoo.com .

# 406
Здравейте момичета,
Относно темата с Токуда,аз се следя там още от самото начало и само при д-р Корсачки...Имах кръвоизлив и отлепяне още в началните седмици и поради добрата им реакция,всичко се оправи за 2 дни...изключително съм доволна...Записвам си часове на всеки две седмици и винаги ходя с нетърпение...БХС също правих при него..Относно отзивите,чела съм и положителни и отрицателни мнения за всеки един от практикуващите там...За мен е важно самите ние да се чувстваме добре и най-вече сигурни в лекаря,който ни следи..Насочила съм се към Корсачки,от познати майчета,раждали дори по 2 пъти при него..надявам се да съм все така доволна и да си родя при него ☺ Мисля че всичко си казах,ако има още нещо ще дописвам..Ще държим връзка ☺

# 407
Здравейте момичета,
Относно темата с Токуда,аз се следя там още от самото начало и само при д-р Корсачки...Имах кръвоизлив и отлепяне още в началните седмици и поради добрата им реакция,всичко се оправи за 2 дни...изключително съм доволна...Записвам си часове на всеки две седмици и винаги ходя с нетърпение...БХС също правих при него..Относно отзивите,чела съм и положителни и отрицателни мнения за всеки един от практикуващите там...За мен е важно самите ние да се чувстваме добре и най-вече сигурни в лекаря,който ни следи..Насочила съм се към Корсачки,от познати майчета,раждали дори по 2 пъти при него..надявам се да съм все така доволна и да си родя при него ☺ Мисля че всичко си казах,ако има още нещо ще дописвам..Ще държим връзка ☺

Как стои въпроса с часовете при него. Мислех да звънна сега да се запазя час, но не можах да се свържа. Следобяд май не вдигат телефоните.

# 408
Аз мога да изкажа положително мнение за Шейново! И аз имах кървене с отлепяне в началото на Б и лежах там. Доволна съм от всеки един лекар, който ме е прегледал. Там си избрах и лекаря, при който си ходя в момента, но той не работи със здравна каса. Записала съм се за ЖК при друг, който ми е близо, за да мога да ползвам това, което ми се полага безплатно и си ходя всеки месец за ехограф при доктора от Шейново. И скрининга си правих при него, живот и здраве мисля и при него да раждам. Казва се Валери Иванов, ина и частен кабинет в Зона Б 5.
Друга много добра и търсена от Шейново е Д-р Гагова.

# 409
tiqlozanova,  той преглежда само в петък от 14 до 18 часа...успявам да запиша за през 2 седмици...а отскоро му е много препълнено и преглежда и в други дни...Относно записването,натискай,защото явно винаги е заето...

# 410
  • София
Здравейте,
Аз съм бременна в 14 седмица, с термин 20 септември. Втора бременност. Имам си дъщеря на почти 4 години. Ще се радвам да ме добавите и във фейсбук групата. e-mail-ът ми е dariya_pr@yahoo.com .
Готово, виж си пощата.

За Токуда, една приятелка, която ходи там ми обясняваше, че в сайта им пише че поради голямата натовареност удобните часове, в които да звъннеш за записване на час са сутрин между 8-9 и вечер 18-19.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 12:57 от koikoii

# 411
Здравейте мами!
Записвам се и аз. На 28 години от град Варна, първа бременност утре влизам в 14 г.с. Simple Smile Терминът ми е за 26 септември.
Моля да ме включите и мен във фейсбук групата geri_gmd@abv.bg

# 412
Момичета, на главната регистратура в Токуда ли звъните? Аз преди 2 дни се свързах без проблем за час, а и друг път не е било хептен да не ми вдигат. Даже по спешност са ми давали телефонни номера да говоря с лекари.

# 413
Здравейте момичета, аз наминавам да ви видя как сте. При мен нещата се оправиха , остана да избутаме още 2 3 месеца и да опитаме отново.
 Hug ..

Пожелавам ти от все сърце съвсем скоро да се радваш на 2-чертички и всичко да мине като по вода Simple Smile

# 414
  • Морска приказка
Добре дошли на всички нови момичета  bouquet
Която иска  да бъде добавена на първа страница, да  пусне едно ЛС с данните на Septemvri2016. Тези момичета, които искат мога да добавя и пола.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 15:37 от Danili

# 415
  • София
Добре дошли на всички нови момичета  bouquet
Която иска  да бъде добавена на първа страница, да  пусне едно ЛС на септември2016. Тези момичета, които искат мога да добавя и пола.

Дали няма да е добре, да добавим в първият пост, че има фейсбук група и който желае да се присъеди към нея да прати лично съобщение на
ilqna_vasileva, на мен или на някое от другите момичета, които добавят, за да не пълним темата с такива постове.

# 416
Здравейте, с някои се познаваме задочно.
Да се представя - на 25г. от Бургас , първа бременност. По цикъл в 14г.с , но вървя малко назад заради късна стимулирана овулация . Минах през БХС и ФМ и сега чакам резултат. Не можаха да ни кажат пола за сега. Да попитам който е по-напред след ФМ и БХС какво следва? Някакви определени изследвания? А втората ФМ кога се прави горе долу?

# 417
  • Морска приказка
Добре дошли на всички нови момичета  bouquet
Която иска  да бъде добавена на първа страница, да  пусне едно ЛС на септември2016. Тези момичета, които искат мога да добавя и пола.

Дали няма да е добре, да добавим в първият пост, че има фейсбук група и който желае да се присъеди към нея да прати лично съобщение на
ilqna_vasileva, на мен или на някое от другите момичета, които добавят, за да не пълним темата с такива постове.
Ще добавя, но няма да е от голяма полза, понеже не го четат. Постоянно напомням в темата за ЛС, но няма ефект голям.

# 418
Здравейте, с някои се познаваме задочно.
Да се представя - на 25г. от Бургас , първа бременност. По цикъл в 14г.с , но вървя малко назад заради късна стимулирана овулация . Минах през БХС и ФМ и сега чакам резултат. Не можаха да ни кажат пола за сега. Да попитам който е по-напред след ФМ и БХС какво следва? Някакви определени изследвания? А втората ФМ кога се прави горе долу?

Здравей и честито!!! След първата ФМ аз лично ходих и при АГ на преглед, прати ме на изследвания и за сега е това. В началото на април съм отново на преглед. При кой ходи на ФМ, а къде ходиш на ЖК?

# 419
Наичка  Hug радвам се, че писа!!! Чакаме те сто човека скоро с чертичките... Всичко ще  енаред този път - сигурна съм!!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт